Giáo dụcLớp 8

Bộ 4 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Văn Lang

Dưới đây là Bộ 4 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Văn Lang. Tài liệu được biên soạn nhằm giới thiệu đến các em các đề khác nhau để các em luyện tập và ôn tập kiến thức đã học, chuẩn bị cho kì thi giữa học kì 1 sắp đến. Mời các em cùng tham khảo!

BỘ 4 ĐỀ THI GIỮA HK1 MÔN TIẾNG ANH 8 CÓ ĐÁP ÁN

NĂM 2021-2022 TRƯỜNG THCS VĂN LANG

1. Đề số 1

I. LISTENING

1. Listen to the conversation about living in the countryside in Japan. Circle A, B or C to answer each question. You will listen TWICE.

1. Where is Sam living now?

A. in England

B. in Japan

C. in Europe

2. What does he like about the village?

A. the mountains

B. the ocean

C. the pollution

3. How does he feel about the people in the village?

A. difficult

B. friendly

C. easy

4. Which among these is true about Sam’s attitude towards the weather in the village?

A. He likes it very much.

B. He thinks it is comfortable.

C. He hates it.

5. What is the most unusual about the village in Sam’s opinion?

A. There are many snakes.

B. All snakes are green

C. Snakes like to stay in his office

 
 

2. Listen to the conversation between Trang and Mike. Decide if the statements are true (T) or false (F). Circle T or F. You will listen TWICE.

1.

Mike thinks Tam Cam is similar to Cinderella.

2.

Like Tam, Cinderella dropped a shoe.

3.

Like Tam, Cinderella was killed and reborn many times.

4.

The last time Tam was reborn, she was a bird.

5.

Tam Cam reflects Vietnamese people’s belief that there is life after death.

II. Vocabulary and grammar

A. Find the word which has different sound in the underlined part. ( 1 point)

1. A. cattle                  B. ancestor                  C. basic                       D. gather

2. A. beds                    B. months                    C. walks                      D. books

3. A. pictures               B. watches                  C. washes                    D. brushes

4. A. homework          B. brother                    C. open                        D. judo

5. A. camel                  B. cattle                       C. paddy                     D. buffalo

B. Choose the best answer. ( 2 points )

1. My dad doesn’t mind…………… my mom from work every day.

A. pick up

B. picked up

C. picking up

D. picks up

2. Using computers too much may have harmful effects …….. your minds and bodies.

A. on
B. to
C. with
D. onto

3. I love the people in my village. They are so friendly and……………………..

A. hospitable

B. vast

C. slow

D. inconvenient

4. They prefer………………….cartoon and wild animal

A. watching

B watched

C. watch

D. are watching

5. Can you speak English ……………… .My English is not good.

A. slow

B. more slowly

C. quickly

D. more quickly

6. Some people say that the country is more………………..for the people who are retired.

A. suit

B. suiting

C. suitable

D. to suit

7.Why don’t we……………….our parents with some DIY project? I think it is helpful.

A. help

B. do

C. make

D. give

8. Tam helps his parents………………….the rice onto the ox- drawn cart.

A. collect

B. dry

C. load

D. ride

9. Medical help is………………………easily obtained in remote areas than in towns.

A. more

B. fewer

C. less

D. higher

10. Peter plays the guitar……………..than Susan does.

A. more goodly

B. more well

C. better

D. gooder

C. Give the correct form of the words in brackets. ( 1. point)

1. He likes listening to English songs. It makes him feel………………. ( relax)

2. Minh plays the flute …………………than Quang . (bad)

3. They has lived a………………. life for six years. (nomads)

4. People in my country are very open and ________. I like to go there when I have free time.(friend)

5. You can taste some…………of the local people sold right there at the open- air market.( mountain)

III-READING: Read the passage carefully and do the tasts.

I live in a village by Mekong River. Every day, like most of my friends, I walk to school. It is three kilometers away. After class, I often help my mother to collect water from the river and feed the chickens. At the weekend, the villagers often gather at the community hall where there is a TV. The adults watch TV, but more often they talk about their farm work and exchange news. The children run around, playing games and shouting merrily. Laughter is heard everywhere.

My father sometimes takes me to the market town nearby where he sells our home products like vegetables, fruits, eggs… He then buys me an ice cream and lets me take a ride on the electric train in the town square. I love those trips. On starry nights, children lie on the grass, looking at the sky and daring each other to find the Milky Way. We dream of far away places.

1. Decide whether the statements that follow are True (T) or False (F) (1point)

1. The writer usually goes to school on foot.

2. He often feeds the cattle in the morning.

3. In the countryside, the children stay at home and do the chore.

4. I am taken to the market to sell vegetables, fruits, eggs.

5. Children lie on the sand to look the stars in the sky.

2. Answer the following questions. (1point)

1.Where does the boy live?

……………………………………………………………………………………………………

2. Does the boy like riding on the electric train in the town square?

………………………………………………….

3. What do the children do on starry nights?

………………………………………………………………………………..

4. What does the boys often do after the class?

…………………………………………………………………………….

5.How does the boy feel after the trip

………………………………………………………………………………

IV. WRITING:

a. Use the words given to make meaning full sentences.(1p)

1. Hi/ name/ Nick/ . / live / a/ farm …………………………………………………………………………………………………..

2. The farm/ not/ big/. /My parents / grow/ rice/ corn/ potatoes

…………………………………………………………………

3./ They/ not /use/ animals/do farm work/ anymore/ . / Today/ they/ use/ tractor/ instead/.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

4. After/ help/ parents/ the farm work/. /I/ like/ sit/and/ look/ sky/ and/ fields.

…………………………………………..

5. I/ think/ countryside/ beautiful/ city. ……………………………………………………………………………………………….

b. Rewrite the second sentence so that it has a similar meaning to the first one (1 point)

1. Making crafts or collecting things like stamps and coins are very bored.

-> It’s ……………………………………..

2.He detests listening to music every day. ( like)

-> He …………….……….…….……………………………..

3. Lan can not swim as well as her sister. ( better)

->Her sister….……….…………………………………………..

4. Hung speaks English less fluently than Minh so he rarely has good marks.

– > Minh speaks……………………..

5. Why do some ethnic peoples build the communal house? ……………………………………………………………………..

-> What………………………………………………………………………………………………..

ĐÁP ÁN

I.

1.

1. B; 2.A; 3. B; 4C; 5A

2.

1.T; 2. T; 3. F; 4F; 5T;

II.

A 1. C; 2.A; 3.A; 4.B; 5.D;

B. 1. C; 2.B; 3.A; 4. A; 5. B; 6. C; 7. A; 8. C; 9. C; 10.C

C. 1. relaxed; 2. worse; 3.nomadics; 4. particularly; 5. mountainous

III.

1.

1. T; 2. F; 3. F; 4. T; 5. F

2.

1. He lives in the village by Me kong river.

2. yes, he does

3. On the starring night, children…………………..way

4.He helps his mother to collect water from the river and feed the kitchen

5. He loves this trip.

IV.

a/

1.Hi, my name’s Nick. I live on a farm.

2. The farm isn’t big. My parents grow rice, corn and potatoes.

3. They don’t use animals to do farm work anymore. Today they use tractor instead.

4. After helping my parents at the farm work. I like sitting and looking sky and the field.

5. I think the countryside is more beautiful than the city.

b/

1. It’s very interesting to make crafts or collect things……

2. He doesn’t like listening ……………

3. Her sister can swim better than her/Lan

4. Minh speaks English more fluently than Hung, so he often has good marks.

2. Đề số 2

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1 point)

1. A. agree

B. assistant

C. admire

D. awful

2. A. bead

B. spread

C. bread

D. ready

3. A. comfortable

B. policeman

C. volunteer

D. complete

4. A. trousers

B. sisters

C. transmits

D. resorts

5. A. mobile

B. homeless

C. outgoing

D. director

II. Choose the best answer. (4 points)

1.I don’t think I’ll go _______ now. It’s too cold.

A. inside

B. outside

C. outdoor

D. B&C

2.I cleaned the floor after _______ it.

A. dusting

B. tidying

C. making

D. sweeping

3.We don’t have _______ in the car for everyone.

A. room enough

B. enough room

C. rooms enough

D. enough rooms

4.The _______ helps us cook food quickly.

A. microwave oven

B. refrigerator

C. water heater

D. cupboard

5.Both of you are so young. Don’t go out _______.

A. myself

B. themselves

C. yourself

D. yourselves

6.We left the _______ inside and we couldn’t get in the house .

A. key

B. computer

C. door

D. newspaper

7.Mr Nam is _______, on the first floor.

A. upstairs

B. downstairs

C. outdoor

D. indoor

8.The actor drove to work _______.

A. himself

B. herself

C. itself

D. myself

9.Mr Toan is out. Can I _______ a message for him? – Sure.

A. leave

B. give

C. lend

D. take

10.You _______ smoke in bed.

A. don’t have to

B. shouldn’t to

C. must not

D. ought not

11.We relax and watch TV in the _______.

A. dinning-room

B. bathroom

C. sitting-room

D. TV-watching-room

12.You mustn’t let children play _______ the kitchen.

A. on

B. in

C. into

D. under

13.He is tall enough _______ basketball.

A. play

B. to play

C. playing

D. plays

14.We ought _____ the wardrobe in the corner opposite the bed.

A. put

B. push

C. to put

D. to push

15.It is dangerous to let children _______ in the kitchen.

A. to play

B. playing

C. play

D. played

16.You must ______ electrical sockets so that children do not try to put any into them.

A. cover

B. keep

C. place

D. give

17.I have to ______ my chores.

A. make

B. think

C. do

D. take

18.Ann sometimes helps her mother _____ the table.

A. do

B. make

C. set

D. get

19.You must put all dangerous objects out of children’s ______.

A. hands

B. reach

C. place

D. arms

20.Alexander Graham Bell was a Scotsman _______ he later emigrated to the USA.

A. despite

B. in spite of

C. although

D. even

III. Read and choose the best answer that is suitable to fill in each gap. (2 points)

The Robinsons __(1)__ to visit Ha Long Bay this year. It’s one of the new seven wonders of the world with many limestone __(2)__. There, the __(3)__ is always great and sunny, the wind is often light. The family __(4)__ a holiday which lasts for a week. They are going to stay in a __(5)__ hotel near the seaside. Liz has already planned her trip. She is going to go swimming __(6)__. In the afternoon, after swimming, she’s going to build sand __(7)__ on the beach. In the evening, It’s time for __(8)__. She’s going to travel on foot along the street with her mother .

1. A. are going

B. plan

C. intend

D. All are correct

2. A. mountains

B. islands

C. hills

D. beaches

3. A. weather

B. scenery

C. landscape

D. All are correct

4. A. takes

B. makes

C. gets

D. books

5. A. 5 stars

B. 5-stars

C. 5-star

D. A & C

6. A. every day

B. daily

C. days

D. A & B

7. A. cattles

B. castles

C. catsles

D. cassles

8. A. cycling

B. walking

C. buying

D. eating

IV. Rearrange the words to make sentences. (2 points)

1.sleeping / big / Chinese / is / a / bag / beautiful / red / It / .

2. shouldn’t / ill / because/ outside / You / are / go / you / still / .

3.Now / appliances / many / see / you / electrical / can / everywhere / .

4.you / this / fixes / he / Do / bicycle / that / himself / think / ?

V. Give the right form of the following words. (1 point)

1.She’s beautiful with a _________ smile. LOVE

2. _____________, the barber cut my hair too short. LUCK

3.Each of my friends has a _________character. DIFFER

4.We like our math teacher for his sense of _______. HUMOROUS

ĐÁP ÁN

I.

1. D; 2. A; 3. C; 4. A; 5. D

II.

1. B; 2. D; 3. B; 4. A; 5. D; 6. A; 7. B; 8. A; 9. A; 10. A;

11. D; 12. B; 13. B; 14. C; 15. C; 16. A; 17. C; 18. C; 19. B; 20. D

III.

1. A; 2. B; 3. A; 4. A; 5. D; 6. D; 7. B; 8. B

IV.

1. It is a big beautiful Chinese sleeping bag.

2. You are ill, you shouldn’t still go outside.

3. Now you can see many electrical appliances everywhere.

4. Do you think that he fixes this bicycle himself?

V.

1. lovely; 2. Unluckily; 3. different; 4. humour

3. Đề số 3

A- USE OF LANGUAGE:

Question I. Find the word which has different sound in the part underlined. ( 0.3 points)

1. A. end B. pencil C. open D. bench

2. A. wanted B. washed C. watched D. stopped

3. A. school B. chalks C. teacher. D. beach

Question II. Pick out the word which has the stress pattern different from that of the other words.(0.4pts)

1. A .teacher B. doctor C. expect D. father

2. A enjoy B. listen C. adore D. detest

Question III. Choose one word that does not belong in each list. (0.3 pts)

1. A. Hmong B. Sedang C. Bahnar D. Vietnamese

2. A. costume B. blouse C. shawl D. skirt

3. A. sticky rice B thin soup C pizza D pho

Question IV: Choose the best answer A, B, C, or D.(2.0 points)

1. My dad doesn’t mind…………… my mom from work every day.

A. pick up

B. picked up

C. picking up

D. picks up

2. Using computers too much may have harmful effects …….. your minds and bodies.

A. on

B. to

C. with

D. onto

3. I love the people in my village. They are so………………… and hospitable.

A. friendly

B. vast

C. slow

D. inconvenient

4. The ……………………..…… people in the village are very friendly.

A. ethnic minority

B. majorities

C. ethnic minorities

D. ethnic cultures.

5. Can you speak English ……………… .My English is not good.

A. slow

B. more slowly

C. quickly

D. more quickly

6. Viet Nam is …………. multicultural country with 54 ethnic groups.

A. a

B. an

C. the

D. A and C

7. Which ethnic groups has the largest population in Viet Nam?

A. Kinh

B. Muong

C. Tay

D. Hmong

8. ………………can make you relaxed. You enjoy them in your free time.

A. Flying a kite

B. Riding a horse

C. Leisure activities

D. Sports

9. Nick, we’re goin’ to a culture event …….. . Would you like to join w/ us?

A. w/

B. EZ

C. 2moro

D. J4F!

10. …….. a lover of the sea is? – My uncle is

A. What

B. Which

C. When

D. Who

Question V. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses: (1.0 point)

1. Tuan loves ____________ to music every day. (listen)

2. ____________ you ever ___________ a buffalo? (ride)

3. The children used to ___________ a long way to school. (go)

4. They hate ___________ their son texting his friends all day. (see)

B. READING( 2.5 points)

I: Read the passage carefully. (1.5pts)

MY VILLAGE

I live in a village by Mekong River. Every day, like most of my friends, I walk to school. It is three kilometers away. After class, I often help my mother to collect water from the river and feed the chickens. At the weekend, the villagers often gather at the community hall where there is a TV. The adults watch TV, but more often they talk about their farm work and exchange news. The children run around, playing games and shouting merrily. Laughter is heard everywhere.

My father sometimes takes me to the market town nearby where he sells our home products like vegetables, fruits, eggs… He then buys me an ice cream and lets me take a ride on the electric train in the town square. I love those trips.

On starry nights, the children lie on the grass, looking at the sky and daring each other to find the Milky Way. We dream of faraway places.

1. Read the passage and tick (P) True or False (0,5pt)T F

1/ The boys helps his parents to collect water from the village well.

2/The villagers gather at the community hall at the weekend.

3/ The children talk about their Farm work and exchange news.

4/ His father lets the boy take a ride on the electric train in the town square

2. Answer the following questions.(1.0pt)

1/ Does the boy like riding on the electric train in the town square?

……………………………………………………………………………

2/ What do the children do on starry nights?

………………………………………………………………………

3/ Do you like to live in the countryside or in the city? Why?

………………………………………………………………………

II: Fill the gaps with the words in the box. More than one word can be suitable for some gaps. (1.0 point)

festivals

Celebrate

lunar

Best

happy

Most

activity

celebrated

Spring is the time when there are many (1) _______ in our country. Among them, Hoa Ban festival is the (2)_______ beautiful and interesting, and it takes place in Lai Chau. It is typical of the cultural life of the Thai people. In the second (3) _______ month of the year, when it gets warmer and Hoa Ban – a kind of beautiful flower in the northwest mountainous area – blossoms, Hoa Ban Festival is (4) _______. This is a great time for everyone, especially for boys and girls.

C. WRITING (2.5 points)

I. Use the adjectives in brackets in their correct forms of comparison to complete the sentences. (0,5 point)

1/ Some people think that country folk are ………………than city people. ( friendly)

2/ Which one is …………………………, Red River or Mekong River? (long)

II. Rewrite the second sentence so that it has a similar meaning to the first one(1.0 point)

1. My house is taller than your house.

Your house.……….……….……….……….……………….…………………………..…

2. In the countryside, children play more freely than in the city.

In the city, children …………….……….……….……….……….……….………..……….………..….

3. Our gers are now better equipped than in the past.

In the past, our gers ….……….……….……….……….……….………….……………….….

4. No one in my group is more intelligent than Mary.

Mary……….……….…….……….……….……….……….………….……………………

III. Rearrange the word/phrases given to make complete sentences (0.5 pot)

1, teenagers/ on/ Nowadays/ more/ past/ rely/ the/ than/ technology/in/ .

……………………………………………………………………………………………………………….2, all/ a computer/ problems/ Sitting/ in front of/ health/ day/ cause/ can.

…………………………………………………………………………………………………

IV. Write a question for the underlined parts. (0.5 pt)

1/ The Tay people have a second largest population in Viet Nam.

………………………………………………………………………………………………

2/ The Yao people are famous for their elaborate costumes.

………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

A.

I.

1. C; 2. A; 3. A

II.

1. C; 2. B

III.

1. D; 2. A; 3. C

IV.

1. C; 2. A; 3. A; 4. B; 5. B; 6. D; 7. A; 8. C; 9. C; 10. D

V.

1. listening; 2. Have you ridden; 3. go; 4. seeing

B.

I.

1.

1. T; 2. T; 3. F; 4. T

2.

1. Yes, he does.

2. They lie on the grass, looking at the sky and daring each other to find the Milky Way.

3. Học sinh tự trả lời.

II.

1. festivals; 2. most; 3. lunar; 4. celebrated

C.

I.

1. more friendly; 2. longer

II.

1. Your house is shorter than my house.

2. In the city, children play less freely than in the countryside.

3. In the past, our gers were worse than now.

4. Mary is the most intelligent person in my group.

III.

1. Nowadays, teenagers rely on technology than in the past.

2. Sitting in front of a computer all day can cause health problems.

IV.

1. Which ethnic group have a second largest population in Viet Nam?

2. What are The Yao people famous for?

4. Đề số 4

I. Circle the best answer (3 pts)

1.   Who repaired the bicycle for you?  – Nobody.  I repaired it………….

A. itself                    B. myself                   C. yourself                  D. himself

2.   …………….does your new English teacher look like?  – She’s tall and thin.

A. How                      B. Who                        C. What                     D. Which

3.   We can find the ………………… under the sink in the kitchen.

A. armchair               B. cushion                 C. bookshelf              D. saucepan

4.  When were you born? – I was born …………. November 8th  2000.

A. to                             B. on                          C. at                            D. in

5.   Ms Jackson said Tim………….harder on his Spanish pronunciation.

A. ought to worked                                      C. ought to working            

B. should work                                             D. should working

6.   Can I speak to Mary, please? -………………………………

A. Keep the phone   B. Wait the phone    C. Hold on                 D. Stay there ten minutes

7.   Yesterday Tim’s mother received a ………….from his teacher.

A. card report            B. call report             C. report card                        D. report call

8.   After her father died, Little Pea ………….do chores all day.

A. had to                    B. have to                  C. don’t have to        D. doesn’t have

9.  Should we put all the dangerous objects out of children’s…………………..…..?

A.  knives                  B. feet                         C. reach                      D. beads

10. His ………..……….. always makes people laugh.

A.  sense of humor                  B. quite                     C. reserved              D. shy

11. Bell and his assistant, Thomas Watson ……….. the first telephone in 1877.

A.  started                            B. emigrated                C. demonstrated                 D. invented

12. He …………. for candies when he was a young boy.

A. used to cry           B. used to cried   C. used to cries         D. used to crying

II.  Give the correct form of verbs in brackets. (1.5 pts)

1. Let’s (meet)………………….outside the garden of the club.

2. The sun (rise)…………….……. in the east and sets in the west.

3. What (be )………………….the weather like yesterday? – It was cloudy and rainy.

4. After dinner Mom (light)………………….and Dad used to tell us stories.

5. What …………. Nga ………… (play) at present? She is playing the violin in the living room.

6. Peter just bought a novel last week. He (read)………………….next Sunday.

III. Read and answer the following questions

Joan Chen is famous both in China, where he grew up, and in the United States, where she now lives. How did Joan become a famous actress in both countries?

It’s an interesting story. She was born in Shanghai in 1961. When she was 14, some people from the studio came to her school and choose her to study at the studio. She was happy about this chance, but mainly she liked the idea of getting out of school. Soon, however, she discovered that she really liked acting. At the age of 18, she won the Golden Rooster, China’s top film award.

In the late 1970s, Joan’s parents, who were doctors, moved to the United States. Joan joined them when she was 20 and went to college there. Her parents hope she would study medicine. Instead she majored in films and later she looked for work as an actress.

Decide True or False. Write T (True) and F (False) (2pts)

1. When Joan Chen was fourteen, some people from the hospital came to her school.    ______

2. She didn’t feel happy to take this chance. She likes school very much.                       ______

3. Her parents wanted her to study medicine, but she majored in films.                       ______

4. Her parents were journalists.                                                                                     ______

Questions (1.5 pts)

1/ Where is Joan Chen famous?

………………………………………………………………………………………………

2/ Where did she grow up?

………………………………………………………………………………………………

3/ What happened to her at the age of eighteen?

………………………………………………………………………………………………

4/ Were her parents nurses?

..……………………………………………………………………………………………..

5/ When did Joan Chen and her family move to the United States?

..……………………………………………………………………………………………..

6/ Did she look for a job as an engineer?

..……………………………………………………………………………………………..

IV. Rewrite the sentences so that they have the same meaning as the first. Use the given cues (1pt)

1.   Tim’s mother said to Tim : “Turn off the radio.”

Tim’s mother told ………….………………………………………………….(indirect speech)

2.   This coat isn’t warm. I cannot wear it in winter.

This coat …………………………………………………………………………………………………….. (enough)

3.   You have beautiful hair.

Your hair……………………………………………………………………………………………………….

4.   I lived on the farm with my grandma ten years ago.

Ten years ago I used to…………………………………………………………………………………….

V.  Choose the word that is stressed differently from the others (0.5pts)

1.   A. chemical               B. scissors                 C. medicine               D. precaution

2.   A. pronunciation      B. invention              C. demonstration      D. communication

VI.  Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others (0.5pts)

1.   A. missed                   B. washed                 C. called                     D. watched

2.   A. character               B. chemical               C. school                    D. change

ĐÁP ÁN

I/ 0,25đ X 12 câu = 3điểm

1A, 2C, 3D, 4B, 5B, 6C, 7C, 8A, 9C, 10A, 11D, 12A

II. 0,25đ X 6 câu = 1.5 điểm.

1.meet      2.rises            3.was                4.lit                5. Is…playing                 6. is going to read

III/ 0,25đ X 10 câu = 3.5 điểm

1. F      2. F      3. T      4. F

Answer the questions

1/ She is famous both in China and the United States.

2/ She grew up in China.

3/ At the age of 18, she won the Golden Rooster,

4/ No, they weren’t.

5/ She and her family moved to the United States in the late 1970s.

6/ No, she didn’t.

IV/0.25 X 4=  1 điểm

1/ Tim’s mother told him to turn off the radio.

2/This coat is not warm enough for me to wear in winter.

3/ Your hair is beautiful.

4/ Ten years ago I used to live on a farm with my grandma.

V/ 0,25đ x 2 câu = 0.5 điểm

1D       2.B

VI/ 0,25đ x 2 câu = 0.5 điểm

1C       2D

Trên đây là toàn bộ nội dung Bộ 4 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Văn Lang. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Đinh Tiên Hoàng
  • Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Đức Trí

Chúc các em học tập tốt!

Đăng bởi: Quà Yêu Thương

Chuyên mục: Lớp 8

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button