Giáo dụcLớp 8

Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Đức Trí

Quà Yêu Thương xin giới thiệu đến các em tài liệu Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Đức Trí nhằm giúp các em luyện tập và chuẩn bị cho kì thi giữa HK1 sắp tới. Mời các em cùng tham khảo nhé!

BỘ 5 ĐỀ THI GIỮA HK1 MÔN TIẾNG ANH 8 CÓ ĐÁP ÁN

NĂM 2021-2022 TRƯỜNG THCS ĐỨC TRÍ

1. Đề số 1

I. Tìm lỗi sai trong mỗi câu sau.

1.    That man is (A) going to gets (B) wet because (C) he doesn’t (D) have an umbrella.

2.    Once when I was (A) ten, I used to get sick (B) and went (C) to (D) the hospital.

3.    Lan is (A) not going to (B) buy a big (C) house yesterday (D).

4.    Nam doesn’t have to (A) take his (B) medicine yesterday because (C) he was better (D).

5.    We took all (A) the rubbish outside (B) and burn (C) it (D).

IV. Đọc đoạn văn sau và chọn đáp án đúng cho mỗi thông tin.

     Once a poor farmer had a daughter named Little Pea. After his wife died, the farmer married again. His new wife had a daughter, Stout Nut. Unfortunately, the new wife was very cruel to Little Pea. Little Pea had to do chores all day. This made Little Pea’s father very upset. He soon died of a broken heart.

     Summer came and went. In the fall, the village held its harvest festival. That year, everyone was excited as the prince wanted to choose his wife from the village. Stout Nut’s mother made her new clothes for her, but poor Little Pea had none.

     However, before the festival started, a fairy appeared and magically changed Little Pea’s rags into beautiful clothes.

     As Little Pea ran to the festival, she dropped one of her shoes and lost it. When the prince found the shoe, he decided to marry he girl who owned it. Of course the shoe fitted Little Pea, and the prince immediately fell in love with her.

6.    Little Pea’s father was a ……… and her mother died when she was young.

     A. rich farmer              B. poor farmer                 

   C. rich worker                D. poor worker

7.    What does “His” in the first line refer to?

A. Little Pea’s father.          B. Little Pea’s brother     

C. A fairy                            D. The prince

8.    Stout Nut’s mother made new clothes for ……… before the festival.

A. herself                                   B. Stout Nut                    

C. Little Pea                              D. the prince

9.    The village held its harvest festival in the ……..

A. fall                                       B. summer                       

C. spring                                     D. winter

10. Which following sentence is NOT true?

A. Little Pea’s father died of a broken heart because he was very upset about his new wife.

B. Little Pea’s step mother made her do chores all day.

C. Little Pea’s mother made new clothes for Little Pea and Stout Nut before the festival.

D. The prince decided to marry Little Pea.

V. Chọn đáp án đúng để điền vào chỗ trống trong đoạn văn.

      Once a farmer lived a (31)……….. life with his family. His chicken laid many eggs which the farmer used (32) ……… to buy food and clothing for his family.

One day, he went to collect the eggs and discovered one of the chickens (33) …….. a gold egg. He shouted excitedly to his wife, “We’re rich! We’re rich!”

His wife ran to him and they both looked at the egg in amazement. The wife wanted more, so her husband decided (34) …….. open all the chickens and find more gold eggs. Unfortunately, he couldn’t find any eggs. When he finished, all the chickens were dead.

There (35) ……… no more eggs of any kind for the foolish farmer and his greedy wife.

11. A. comfort                  B. comfortable            C. unhappily                    D. happily

12. A. sell                          B. selling                     C. sold                                     D. to sell

13. A. lay                          B. laid                         C. to lay                                     D. laying

14. A. to cut                      B. cutting                    C. cut                                     D. to cutting

15. A. wasn’t                    B. was                         C. weren’t                                     D. were

I. Chọn từ mà phần gạch chân có cách phát âm khác các từ còn lại trong mỗi câu sau.

16. A. equipment              B. socket     C. customer    D. sentence 

17. A. enough                   B. brought    C. ought         D. course  

18. A. choose                    B. kitchen    C. chemical     D. chore

19. A. buffalo                    B. wisdom    C. clothes        D. rope

20. A. match                     B. sauce pan   C. transmit    D. safety

II. Chọn đáp án đúng cho mỗi câu sau.

21. Yesterday, I ……… to the cinema.

A. go                      B. will go    

C. went                     D. gone

22. On the left …… the picture, you can see his grandmother, Jane Cryer.

A. to                     B. from          

C. on                       D. of

23. She fell and hurt ………

A. her                       B. herself    

C. himself                  D. myself

24. Let’s go to the theater this evening.

A. Let us                     B. Let me      

C. You should               D. Would you like

25. They ……… buy a new car next month.

A. are going to             B. will     

C. Æ                            D. A & B

26. My sister and I ……… the cartoons on TV every Saturday last summer.

A. watch                      B. watched   

C. watches                   D. watching

27. Water ……… at 1000 C.

A. boil                       B. boiling       

C. boils                       D. is boiling

28. I live ……… 20 Oxford Street.

A. at                        B. in     

C. on                        D. from

29. Her new glasses change her ………..

A. appear                    B. appearance    

C. appears                   D. appearances

30. I tried ……… her name but I couldn’t.

A. remember                B. remembering    

C. to remember            D. remembered

31. I ……… badminton but I don’t time have for it now.

A. use to play              B. used to playing   

C. use to playing           D. used to play

32. He decided ………. what would happen.

A. to stay and see                 B. staying and seeing      

C. to stay and seeing             D. saying and see

33. He was late, but fortunately his friends waited for him.

A. luckily               B. magically   

C. cruelly                D. lately

34. You …….. write on the walls.

A. have to                         B. must  

C. don’t have to               D. must not

35. Are Christ going to close his shop early ……..?

A. last night              B. tonight  

C. last month             D. yesterday

VI. Viết các câu sau theo gợi ý.

36. I didn’t go to school in the morning last year so I got up late.

I used …………………………………………………………………………

37. Lan is only ten years old. She isn’t in my class. (enough)

Lan isn’t …………………………………………………………

38. Last night / she / come home / 10.30 and 11.00.

      ………………………………………………………………………

39. They plan to invite him for dinner tonight. (be going to)

They …………………………………………………………………

40. Driving too fast is dangerous.

It’s ……………………………………………………………………… 

ĐÁP ÁN

1. B              2.C               3.CD            4.A               5.C             6.B               7.A

8. B              9. A              10.C             11.B             12.D           13.B             14.A

15. D            16.A             17.A             18.C             19.B           20.D             21.C

22. D            23.B             24.A             25.D             26.B           27.C             28.A

29. B            30.C             31.D             32.A             33.A           34.D             35.B

36. I used to get up late last year because I didn’t go to school in the morning.

37. Lan isn’t old enough to be in my class.

38. Last night she came home between 10.30 and 11.00.

39. They are going to invite him for dinner tonight.

40. It’s dangerous to drive too fast.

2. Đề số 2

Exercise 1: Choose the correct answer

1.  We are all hook ________ making star lanterns.

A. in 

B. off

C. on

D. to

2. The Hmong of Sa Pa are called Black Hmong ________ their mainly black clothing.

A.  because of       

B. in spite of         

C. in order to        

D. according to

3. ________ drop that mobile phone and do your homework?

A. Why don’t you 

B. How about       

C. Would you mind

D. When did you

4. Their family have moved to the city ________ 2001.

A. horn       

B. for

C. in 

D. since

5. The crops __________ on the weather.

A. depend heavy   

B. depend heavily

C. affect heavy      

D. affect heavily

6. During the festival, they fly many ___________ kites in different shapes and sizes.

A. colour     

B. colourless         

C. colourful

D. colouring

7. An old woman was ________ the goats up the mountainside.

A. riding     

B. taking     

C. herding   

D. running

 8. __________does Hoa Ban Festival take place? – In Lai Chau.

A. What      

B. Where    

C. When     

D. How

Exercise 2: Choose the word that has underlined part pronounced differently from the rest

1. A. sure

B. soundly

C. simple

D. stilt

2. A. ethnic

B. unique

C. basic

D. diverse

3. A. terraced

B. satisfied

C. hooked

D. relaxed

Exercise 3: Choose the word that has different stress pattern

1. A. active

B. commune

C. diverse

D. heritage

2. A. community

B. identify

C. expensive

D. social

Exercise 4: Write the correct form of the words in brackets

1. The Internet has already changed the way people ______________. (social)

2. Red River Delta is an agriculturally rich area and densely ______________. (populate)

3. Who lives more happily, ______________ or city dwellers? (nomadic)

Exercise 5: Choose the underlined word or phrase, A, B, C or D that needs correcting.

1.      She goes (A) to the (B) dance club with (C) her friends every evening Sunday (D).

2.      Playing (A) team sports gives (B) you much (C) fun than individual (D) sports.

3.      Wonderful (A) family days (B) are (C) some of most (D) special memories

Exercise 6: Choose the best answer

Are you a screenager? Are you (1)________ glued to the TV, texting your friends,chatting online, or perhaps trying to move (2)________ another level in one of your favourite video games? Well, if you are, you are in the majority.

Most teenagers do almost (3)________ electronically. They watch digital TV, listen to music on a digital MP3 player and (4)________ with friends through email, instant messaging or by mobile phone. Teenagers even do most of their reading online now. When they need help with their homework, it’s often the Internet that they (5)________.

Experts from all over the world worry that teenagers’ addiction to technology is having an effect (6)________ on their health and on their behaviour. In some countries,teenagers are getting help. In Asia, there are even boot camps (7)________ children receive psychological help and treatment. It’s (8)________ that these types of camps will become common in other countries in the future.

1.      A. definitely

B.  constantly

C.  hardly

D. finally

2.      A. in

B. off

C. out

D. up

3.      A. everything

B. something

C. anything

D. nothing

4.      A. relate

B. socialize

C. join

D. communicate

5.      A. carry on

B. get off

C. turn to

D. find out

6.      A. either

B. all

C. both

D. whether

7.      A. which

B. where

C. what

D. that

8.      A. probable

B. difficult

C. comfortable

D. satisfied

Exercise 7: Rewrite the following sentences without changing its meaning

1. I have done voluntary work for three years.

I started _____________________________________________

2. It took me two hours to walk to her village.

I spent ______________________________________________

3. Flying a kite in the countryside is very exciting.

It’s _________________________________________________

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Choose the correct answer

1.      C

2.      A

3.      A

4.      D

5.      B

6.      C

7.      C

8.      B

Exercise 2: Choose the word that has underlined part pronounced differently from the rest

1. A     2. D     3. B

Exercise 3: Choose the word that has different stress pattern

1. C     2. D

Exercise 4: Write the correct form of the words in brackets

1. socialize

2. populated

3. nomads

Exercise 5: Choose the underlined word or phrase, A, B, C or D that needs correcting.

1. D (Sunday evening)

2. C (more)

3. D (of the most)

Exercise 6: Choose the best answer

1.      B

2.      D

3.      A

4.      D

5.      C

6.      C

7.      B 

8.      A

Exercise 7: Rewrite the following sentences without changing its meaning

1. I started to do/ doing voluntary work three years ago.

2. I spent two hours walking to her village.

3. It’s very exciting to fly a kite in the countryside.

3. Đề số 3

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently.

1. A. pan

B. match

C. lamp

D. save

2. A. safety

B.electricity

C.myself

D.anything

3. A. tiger

B.fire

C.stripe

D.prince

4. A. door

B.foolish

C.choose

D.soon

5. A. chore

B.school

C.kitchen

D.choose

II. Choose the best option marked A, B, C or D to complete each sentence.

1. I’ll see you _______- Wednesday.

A. on

B.in

C.at

D.between

2. Ba does the homework ________, nobody helps him.

A. hisself

B.myself

C.himself

D.herself

3. The sun ______- in the east and sets in the west.

A. rise

B.rises

C.rising

D.rose

4. Nga’s grandmother used _______- in Hue when she was young.

A. live

B.to live

C.living

D.lives

5. “Why is Nam absent today ?” – “ __________- he was sick.”

A. So

B.But

C.And

D.Because

6. Miss Jackson said you _______- work harder on your Spanish pronunciation.

A. should

B.ought

C.have to

D.will

7. I _______- to school by bus last year.

A. will go

B.go

C.went

D.am going

8. She isn’t _______- to be in my class.

A. enough age

B.enough old

C.age enough

D.old enough

III. Read the passage carefully then decide whether the following statements are true (T) or false (F). 

Peter had a letter form his sister yesterday. She lives in Nigeria. In her letter, she said that she was coming to England next month. If she comes, she will get a surprise. Peter is now living in a beautiful new house in the country. The house was completed five months ago. In his letter, he said that, he wanted her to stay with his family. The house has many large rooms and there is a lovely garden. It is a modern house. So it looks strange to some people. It must be the only modern house in the district.

1. Peter lives in Nigeria.

2. His sister’s coming to England next month.

3. Peter’s new house is in the city.

4. The house has many large rooms and there is a lovely garden.

IV. Finish each of the following sentences in such a way that it means the same as the sentence printed before it. 

1. Minh should study harder for his exam.

→ Minh ought ………………………………

2. My sister felt sick yesterday, so she stayed at home.

→ Because …………………………………

3. She is very young, she can’t drive a car.

→ She isn’t …………………………………….

V. Rearrange the jumbled words to make meaningful sentences.

1. here/ between/ came /8a.m. and 9a.m. / they

→………………………………….

2. different/ language learners/ ways/ learn/ words/ in.

→………………………………

ĐÁP ÁN

I.

1 – D; 2 – C; 3 – D; 4 – A; 5 – B;

II.

1 – A; 2 – C; 3 – B; 4 – B; 5 – D; 6 – A; 7 – C; 8 – D;

III.

1 – F; 2 – T; 3 – F; 4 – T;

IV.

1 – Minh ought to study harder for his exam.

2 – Because my sister felt sick yesterday, she stayed at home.

3 – She isn’t old enough to drive a car.

V.

1 – They came here between 8 a.m. and 9 a.m.

2 – Language learners learn words in different ways

4. Đề số 4

I. Choose the word that has the underlined parts pronounced differently from the others.

1. match

B. chore

C. school

D. choice

2. wanted

B. washed

C. danced

D. played

3. beds

B. dogs

C. porters

D. books

4. pictures

B. watches

C. buses

D. brushes

5. looked

B. washed

C. walked

D. needed

II. Choose the correct word to complete the sentence.

6. You must________the lesson carefully before your test.

A. learn

B. to learn

C. learning

D. learns

7. Hoa is old enough ________a car.

A. drive

B. drove

C. to drive

D. driving

8. We mustn’t let children________in the kitchen.

A. to play

B. play

C. played

D. plays

9. Mai ________to visit me next week.

A. is going

B. going to

C. is going to

D. are going to

10. Bell and Watson ________the telephone in 1877.

A. introduce

B. introduces

C. introduced

D. to introduce

11. Bao spends his free time doing volunteer work at a local ________

A. orphanage

B. volunteer

C. hospital

D. school

12. ________is your new English teacher like? – She’s very kind.

A. How

B. Who

C. What

D. Which

13. I like Nam’s sense of humor. His jokes always make us laugh ________.

A. happy

B. unhappy

C. happily

D. unhappily

14. Children ________play with matches. It only takes one match to cause a fire.

A. shouldn’t

B. mustn’t

C. don’t have to

D. don’t

15. – Hoa: I can’t reach that apple. – Lan: Don’t worry. I ________you.

A. help

B. will help

C. am going to help

D. helped

16. I think our English is good. ________ join our English Speaking Club.

A. Why don’t we

B. Shall we

C. Let’s

D. Can we

17. Putting a knife ________an electrical socket is dangerous.

A. to

B. into

C. at

D. in

18. ________ does Miss Hoa want to be a teacher? -Because she loves children.

A.What

B. Who

C. What

D. Why

19. Who repaired the bicycle for you? – Nobody. I repaired it________

A. itself

B. myself

C. yourself

D. himself

20. I and Thu can look after ________.

A. herself

B. myself

C. ourselves

D. themselves

III. Put the verbs in the right tense or form.

21. We usually (go) ………………………… to the library three times a week.

22. Nga and Hoa (see) ………………………… a movie tonight.

23. Sue can (speak) ………………………… Vietnamese very well.

24. I often (go) ………………………… to school six days a week.

25. Last week, I (write) ………………………… a letter to him.

26. She isn’t old enough (play) ………………………… soccer in team.

27. We all enjoy (read) ………………………… books in our free time.

28. She (do) ………………………… her homework at the moment.

IV. Choose the correct option (A, B, C or D) that best fits each space in the following passage.

A customer telephoned the Thanh Cong Delivery Service (1) ________ June 16th just after midday. The customer’s (2) ________ was Mr. Nam, (3) ________ he wanted to (4) ________ to Mrs. Van. Mrs. Van was at a (5) ________ and could not come to the phone. So Mr. Toan (6) ________ a message. Mr. Nam called (7) ________ his stationery order. He said Mrs. Van could reach him (8) ________ 8634082.

1. A. at B. from C. on D. in

2. A. address B. name C. phone D. friend

3. A. and B. but C. so D. when

4. A. call B. tell C. say D. speak

5. A. family B. office C. meeting D. moment

6. A. gave B. took C. left D. sent

7. A. for B. to C. about D. in

8. A. with B. in C. by D. at

V. Rewrite the sentences as directed in parentheses .

1. They plan to collect used paper and send them for recycling. (Use ‘be going to’)

They are __________________________________

2. He is short. He can’t stick the picture above the window.(Combine sentences using “enough”)

He __________________________________

3. His hair is short and black.

He has __________________________________

4. Mary is too young to get married. (Using “enough”)

Mary is not __________________________________

5. We intend to meet her at the airport tonight. (Use ‘be going to’)

We are __________________________________

ĐÁP ÁN

I.

1. C; 2. A; 3. D; 4. A; 5. D

II.

6. A     7. C     8. B     9. C     10. C   11. A   12. C   13. C

14. A   15. B   16. C   17. B   18. D   19. B   20. C  

III.

21. Go; 22. is going to see; 23. speak; 24. go;

25. wrote; 26. to play; 27. reading; 28. is doing

IV.

1. C     2. B     3. A     4. D     5. C     6. B     7. C     8. D

V.

1. They are going to collect used paper and send them for recycling.

2. He is not tall enough to stick the picture above the window.

3. He has short black hair.

4. Mary is not old enough to get married.

5. We are going to meet her at the airport tonight

5. Đề số 5

I. LISTENING: 2.5 pts

Part 1Listen and fill in the blanks. (1.25pts).

I am lucky enough to have a lot of friends. Of all my friends, Bao, Khai, and Song are the ones I spend most of my time with. Each of us, however, has a different (1)…………… Bao is the most sociable. He is also extremely kind and (2) ………….. He spends his free time doing volunteer work at a local orphanage, and he is a hard-working student who always gets good grades. Unlike Bao, Khai and Song are quite (3) ………… in public. Both boys enjoy school, but they prefer to be outside the classroom. Song is our school’s star soccer player, and Khai likes the peace and (4) …………. of the local library. I am not as (5)………… as Bao, but I enjoy telling jokes. My friends usually enjoy my sense of humor. However, sometimes my jokes annoy them. Although we have quite different characters, the four of us are very close friends.

Part 2: Listen and tick (√) True (T) or False (F) for each statement. (1.25pts).

 

True

False

1. Mrs. Vui has to go and visit her friends after work.

   

2. Nam will have to cook dinner himself.

   

3. Mrs. Chi will go to the market and buy some things for Nam.

   

4. Nam will call Mrs Chi to come to meet his mother.

   

5. Mrs Vui will be home early tonight.

   

II. LANGUAGE FOCUS: 2.5 pts

Part 1: Choose the word which has a different sound in the part underlined. (0.5 pt)

1. A. conducted B. annoyed C. transmited D. needed

2. A. slim B. sink C. device D. invention

Part 2: Choose the correct option A, B or C to complete the sentence. (2.0 pts)

3. There is a vase with flowers …………… the table.

A. at

B. in

C. on

D. between

4. Hoa is my next door neighbor. She is ………………

A. beautify

B. beauty

C. beautifully

D. beautiful

5. The Sun …………. in the East.

A. rise

B. rises

C. rising

D. raise

6. Nam isn’t tall enough ……………… volleyball.

A. play

B. playing

C. to play

D. plays

7. Mai: Nice to meet you, Hoa.

Hoa: ……………………………., too.

A. How do you do?

B. Nice to meet you.

C. I’d like you to meet.

D. Come and meet.

8. Nam ………… to see the movie tonight.

A. is

B. am

C. are

D. is going

9. He is fat. He ought to …………….. more fruit and vegetables.

A. eat

B. to eat

C. eating

D. ate

10. You have to cook dinner ……………

A. herself

B. yourself

C. himself

D. themself

III. READING 2.5 pts

Part 1: Fill in each gap with the correct word given in the box. (1.0 pt)

is; was; in; school; farming; poetry;

Isaac Newton was one of the greatest men in the history of Scientists. He was born in a small village of Wootsphore in England. His father was a poor farmer. When the boy (1) ………. fourteen, his father died. Newton left (2) ………….. and helped his mother on the farm. But the boy didn’t like (3) ………, he was fond of (4) ………….. and mathematics. So Newton was sent to school. After he left school, Newton studied at Cambridge University.

Part 2: Read the passage and do the tasks below. (1.5 pts)

Lan has a close friend. Her name is Chi. They are in same class at Le Loi secondary school. They are also neighbors, so they spend most of their time studying and playing together. Chi is tall and thin. She is a beautiful girl with big black eyes and around face. She is an intelligent student and always studies best in my class. She is kind, sociable and has a good sense of humor. Her jokes always make me laugh. She likes reading novel and books. She also likes playing sports. They often play at school. Lan is very happy when she has a good friend as her.

Tick True (T) or False (F).

1 ……… Lan and Chi spend most of their time studying and playing together.

2 ……… Chi is short and fat.

3…………. Chi has big black eyes and around face.

4…………. Chi never plays sports at school with Lan.

Answer the questions:

5. What does Chi look like?

………………………………………………………………………………………

6. Is Lan happy when she has a good friend as Chi?

………………………………………………………………………………………

IV. WRITE: (2.5 pts)

Part 1: Rewrite the sentences base on the words given. (1.0 pt)

1. My sister is old. She can drive a car.

My sister is old enough ……………………………………………………………

2. Quang and Nam bought new fishing rods yesterday.

They are going to …………………………………………………………………

3. What about playing volleyball?

Let’s ………………………………………………………………………………

4. Lan failed in her English Exam.

Lan ought to ………………….……………………………………………………

Part 2: Write a passage about your closet friend base on answer of the questions. (1.5 pts)

– What is his/ her name?

– How old is he/ she?

– What does he/ she look like?

– What is he/ she like?

– Where does he/ she live?

– Who does he/she live with?

ĐÁP ÁN

I. LISTENING: 2.5 pts

Part 1: Listen and fill in the blanks:

1. character; 2. generous; 3. reserved; 4. quiet; 5. outgoing

Part 2: Listen and tick. (√).

1. F; 2. T; 3. F; 4. T; 5. F

II. LANGUAGE FOCUS: 2.5 pts

Part 1: Choose the word which has a different sound in the part underlined

1. B; 2.C

Part 2: Choose the correct option A, B or C to complete the sentence.

3.C; 4.D; 5.B; 6.C; 7.B; 8.D; 9.A; 10.B;

III. READING 2.5 pts

Part 1: Fill in each gap with the correct word given in the box

1. was; 2. school; 3. farming; 4. poetry

Part 2: Read the passage and choose True (T) or False (F) for each statement.

True/ False: 1. T; 2. F; 3. T; 4. F

Answer

5. She is kind, sociable and has a good sense of humor.

6. Yes, She is.

IV. WRITE: 2.5 pts

Part 1: Rearrange the sentences base on the words given.

1. My sister is old enough to drive a car

2. They are going to go fishing.

3. Let’s play volleyball.

4. Lan ought to study harder.

Part 2:

Write a passage about your closet friend base on answers of the question.

Give marks follow the form, vocabulary and grammar.

Trên đây là toàn bộ nội dung Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Đức Trí. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Đinh Tiên Hoàng
  • Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Võ Nguyên Giáp

Chúc các em học tập tốt!

Đăng bởi: Quà Yêu Thương

Chuyên mục: Lớp 8

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button