Giáo dụcLớp 8

Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Võ Nguyên Giáp

Mời các em cùng tham khảo tài liệu Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Võ Nguyên Giáp do Quà Yêu Thương tổng hợp và biên soạn. Tài liệu giới thiệu đến các em các đề thi giữa học kì 1. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp các em lớp 8 chuẩn bị thật tốt cho kì thi. Chúc các em học tập tốt!

BỘ 5 ĐỀ THI GIỮA HK1 MÔN TIẾNG ANH 8 CÓ ĐÁP ÁN

NĂM 2021-2022 TRƯỜNG THCS VÕ NGUYÊN GIÁP

1. Đề số 1

Find the word which has different sound in the part underlined.

1. A. wanted

B. washed

C. decided

D. needed

2. A. fun

B. sun

C. surf

D. cut

3. A. leisure

B. eight

C. celebrate

D. penalty

4. A. although

B. laugh

C. paragraph

D. enough

Choose the best answer.

1. My dad doesn’t mind…………… my mom from work every day.

A. pick up

B. picked up

C. picking up

D. picks up

2. Using computers too much may have harmful effects …….. your minds and bodies.

A. on

B. to

C. with

D. onto

3. I love the people in my village. They are so………………… and hospitable.

A. friendly

B. vast

C. slow

D. inconvenient

4. The ……………………..…… people in the village are very friendly.

A. ethnic minority

B. majorities

C. ethnic minorities

D. ethnic cultures.

5. Can you speak English ……………… .My English is not good.

A. slow

B. more slowly

C. quickly

D. more quickly

6. Viet Nam is …………. Multicultural country with 54 ethnic groups.

A. a

B. an

C. the

D. A and C

7.Which ethnic groups has the largest population in Viet Nam?

A. Kinh

B. Muong

C. Tay

D. Hmong

8.The Lao are one of ……………… many Thai- speaking peoples.

A. the

B. a

C. an

D. A and C

Give the correct form of the following verbs:

1. Children in this village love ____________ kites on summer afternoons. (fly)

2. The children used to ___________ a long way to school. (go)

3. They__________ a nomadic life for six years. (live)

4.The Hmong boys like___________ the game “danh quay” in spring. ( play)

Fill the gaps with the words/ phrases in the box:

In addition Also As I have noted

In my opinion Besides I think

My favorite leisure activity is listening to music.

(1)________________, listening to music not only helps me relax but also provides me with musical knowledge. I (2)_______________ like the time that I can lie lazily in bed, put on the small earphone with my iPod and enjoy any favorite songs of many kinds of music: pop, hip-hop, rock or jazz. I like pop music very much because I think it is gentle and suitable for teenagers. I listen to rock music when I am sad and after that I feel cheerful and happy. (3)________________ music from other countries is also good for teenagers to understand other cultures. (4)________________ that, the lyrics are easy to understand and interesting. (5)_______________, it can improve my English and listening skills. (6)_______________, music is an important part of my life and it helps me love my life more.

Read the following passage, and answer the questions below.

Duong Lam: An ancient Vietnamese village

Duong Lam Village is located in Duong Lam Commune at a 45km distance from Hanoi. It is the birthplace of two kings in the history of Vietnam, Phung Hung and Ngo Quyen, who opened up the long-term self-control and independence period of Vietnam after Bach Dang Victory in the year 938.

All houses, gates, village gates and wells are built of laterite creating an architectural complex, a unique village that is typical for villages in the midlands in the North of Vietnam.

At present, there are still nearly old 200 houses and many other historical monuments such as Phung Hung Temple, Ngo Quyen Royal Tomb, MongPhu Communal House, Ho Gam Hill at which Phung Hung liked tigers to rescue villagers and the temple at which the diplomat Giang Van Minh is worshiped.

1. Where is Duong Lam village?

____________________________________________________________

2. Who were the two kings whose birthplace is Duong Lam Village?

____________________________________________________________

3. What is Duong Lam typical for?

____________________________________________________________

4. How many old houses are there in Duong Lam?

____________________________________________________________

Give correct forms of comparison to complete the sentences.

1/ The new bed is …………………………………. than my old bed. ( comfortable)

2/ The Mekong River is ……………………..………………the Red River . (long)

Rewrite the second sentence so that it has a similar meaning to the first one

1. Tea is cheaper than coffee.

Coffee .……….……….……….……….……….………………………….……………

2. I adore listening to music every day.

I enjoy …………….……….…….……….……….……….…………………….….……….

3. The red car is more expensive than the black one.

The black car ….……….……….……….……….……….……………………….……….

4. No one in my group is more intelligent than Long.

Mary……….……….…….……….……….……………….….……….………….……….

5. Son Tung M-TP performs the song “Chung ta khong thuoc ve nhau” very beautifully.

The song “Chung ta khong thuoc ve nhau”…………………………….……………………

ĐÁP ÁN

Find the word which has different sound in the part underlined.

1 – B; 2 – C; 3 – B; 4 – A;

Choose the best answer.

1 – C; 2 – A; 3 – A; 4 – C; 5 – B; 6 – A; 7 – A; 8 – A;

Give the correct form of the following verbs:

1 – flying; 2 – go; 3 – have lived; 4 – playing;

Fill the gaps with the words/ phrases in the box:

1 – In my opinion; 2 – Also; 3 – I think;

4 – Besides; 5 – In addition; 6 – As I have noted;

Read the following passage, and answer the questions below.

1 –  It is located in Duong Lam commune at a 45 km distance from Hanoi.

2 – It is the birthplace of two kings in the history of Vietnam, Phung Hung and Ngo Quyen.

3 – It is typical for villages in the midlands in the North of Vietnam.

4 – There are still nearly old 200 houses

Give correct forms of comparison to complete the sentences.

1 – more comfortable; 2 – longer;

Rewrite the second sentence so that it has a similar meaning to the first one

1. Coffee is more expensive than tea.

2. I enjoy listening to music.

3, The black car is not as expensive as the red car.

Or The black car is cheaper than the red car.

4. Mary is the most intelligent in my group.

5. The song “Chung ta khong thuoc ve nhau” is performed very beautifully by Son Tung M-TP.

2. Đề số 2

I. Circle the word A, B, C or D which has the underlined part pronounced differently from that of the others. (1 pt)

1. A. pet

B. texting

C. listening

D. website

2. A. visit

B. like

C. skill

D. watching

3. A. sticky rice

B. countryside

C. friendly

D. by

4. A. who

B. what

C. where

D. when

II. Circle the best answer A, B, C or D to complete each sentence. (2 pts)

1. She enjoys __________ with young children.

A. work

B. working

C. to work

D. works

2. My house is __________ hers.

A. cheap than

B. cheaper

C. more cheap than

D. cheaper than

3. He drives ___________ his brother.

A. more careful than

B. more carefully

C. more carefully than

D. as careful as

4. __________ does Lan live? – She lives in Tan Yen.

A. Why

B. What

C. When

D. Where

5. They don’t mind __________ buffaloes. They like riding them.

A. herding

B. herd

C. herds

D. to herd

6. __________ is class monitor? – Loan is.

A. How

B. Where

C. Who

D. Why

7. Does she like __________ a book to the younger children?

A. reads

B. reading

C. to read

D. read

8. Nick, we’re goin’ to a cultural event __________. Would you like to join us?

A. J4F!

B. 2moro

C. w/

D. EZ

III. Give the correct form of the verbs in the brackets to complete the following sentences. (1 pt)

1. Mai enjoy ______ crafts, especially bracelets. (make)

2. ________ you ever _____ a buffalo? (ride)

3. Children in this village love ____________ kites on summer afternoons. (fly)

4. The children used to ___________ a long way to school. (go)

IV. Fill in each numbered blank with one suitable word from the box to complete the passage. (1pt)

worship

celebrate

However

preparation

traditional

Tet is the biggest festival in Viet Nam. It takes place in the first lunar month of the year; it’s a time for family reunion. To (1) _____________ Tet, Vietnamese people make many tasty traditional foods. The most important food includes Chung cakes, sausages, boiled chicken, spring rolls, and sticky rice. Chung cake is made of sticky rice, pork, green beans and other spices, wrapped in the green leaves; therefore, this cake needs a lot of (2) _____________. This cake can be kept for a long time, even though the weather is often humid during Tet. Other significant food that can’t be missed to (3) ______________ the ancestors are sausages, spring rolls and sticky rice. Because sausages are difficult to make, people often buy them from famous suppliers. (4) _____________, sticky rice and spring rolls are easier to prepare and must be served immediately after they are cooked, so they are often made at home.

V. Read the passage and do the tasks below. (1 pt)

Five-coloured sticky rice is an important traditional dish of many ethnic minorities in the northern mountainous regions. People call the dish five- coloured sticky rice because it has five colours: red, yellow, green, purple and white. The things that create the colours are not chemicals but natural roots and leaves. The five colours of the dish represent five elements of life according to Vietnamese beliefs: yellow is earth, red is fire, green is plants, white is metal, and purple or black is water. People believe that these five elements create harmony between heaven and earth. Five-coloured sticky rice is usually made and enjoyed at Tet, in festivals and ceremonies, on special occasions, and whenever the family has guests.

A. Decide whether the following statements are True (T) or False (F).

1. _________ Five- colour sticky rice is a traditional dish.

2. _________ Five-sticky rice is made with chemical.

B. Choose the best answer A, B, C or D

3. The five colours of the dish represent __________ of life according to Vietnamese beliefs.

A. five elements

B. five colours

C. five regions

D. five occasions

4. Five-coloured sticky rice is usually made and enjoyed __________.

A. at Tet and in festivals

B. on special occasions

C. whenever the family has guests

D. All A, B and C are correct

VI. Finish each of the sentences in such a way that it means exactly the same as the one printed before it. (1 pt)

1. Mary cooks better than Tom.

Tom doesn’t _______________________________________________________________

2. I adore listening to music every day.

I enjoy ____________________________________________________________________

VII. Reorder the words in each line below to make complete sentences. (1 pt)

1. expensive/ is more/ than the black/ one./ The red car/

_______________________________________________________________________

2. will you/ What/ during the trip/ the countryside./ to/ do/

__________________________________________________________________________

ĐÁP ÁN

I.

1. C; 2. B; 3. D; 4. A

II.

1. B; 2. D; 3. C; 4. D; 5. A; 6. C; 7. B; 8. B

III.

1. making; 2. Have – ridden; 3. flying; 4. go

IV.

1. T; 2. F; 3. A; 4. D

V.

1. celebrate; 2. preparation 3. worship; 4. However

VI.

1. Tom doesn’t cook better than Mary.

2. I enjoy listening to music every day.

VII.

1. The red car is more expensive than the black one.

2. What will you do during the trip to the countryside.

3. Đề số 3

I. Choose the option which has the underlined part is pronounced differently from the others (1pt)

1. A. school                 B. skull                        C. scenery                   D. sky

2. A. visited                B. recommended         C. wanted                   D. hoped

3. A. community         B. custom                    C. costume                  D. museum

4. A. pasture                B. vast                         C. brave                       D. farm           

II. Choose the best answer (2pts)

1. The __________ house is a place where villagers gather for festivals and rituals.

A. terraced                  B. splendid                  C. communal               D. thatched

2. The Vietnam Museum of Ethnology __________ by the architect Ha Duc Linh, a member of the Tay ethnic group.

A. designed                 B. has designed           C. was designed          D. was designing

3. “Let’s go to the local open-air market. You can buy lots of handmade items there.”

 – “__________”

A. Good idea              B. I’d love to              C. Not at all                D. Yes, of course

4. I went on a trip to the countryside and had my first experience __________ farm work.

A. on                           B. with                        C. for                           D. of

5. Many young people don’t _________ walking to school or playing active games.

A. prefer                      B. enjoy                       C. suggest                   D. want

6. My sister enjoys __________. She usually walks around the mall, but not buying anything.

A. going shopping                                           B. hanging out

C. window shopping                                       D. doing DIY

7. People in rural areas live __________ than those in cities.

A. simplier                   B. more simply            C. more simple            D. simpler

8. __________ is the Nung’s clothing? – Indigo

A. What                      B. Which                     C. What colour            D. Whose

III. Give the correct form of the verb in bracket (1pt)

1. _____________________ (you / ever / take) a trip to the countryside? It’s really interesting!

2. When I was a kid, I __________ (spend) hours gleaning rice from paddy fields.

3. I’ve got the tickets. Next week we __________ (visit) Hanoi.

4. Do you fancy __________ (herd) the cattle when they are small?

IV. Give the correct form of the word in bracket (1pt)

1. The Internet has changed the way of people _____________________ (social)

2. His _________________ to the Internet is taking over his life. (addict)

3. The ______________ of people in Vietnam belong to the Kinh people. (major)

4. If you write more ______________________, you will make fewer mistakes. (careful)

V. Read the following passage and choose the best option (2pts)

        I go on the Internet every day, but I’ve never (1) __________ more than an hour at a time online. I’ve got laptop and also a smartphone, so I can (2)___________ the Internet anywhere. Today, for instance, I’ve been (3) ____________ three times.

       Mainly I just (4) ____________ my friends. I read online magazines and I look (5) __________ information, too. I also compare prices of things, (6) ___________ I’ve never bought anything online because I don’t think it’s safe.

        I’m not an Internet addict, but some of my friends (7) ___________. One friend of mine always looks (8) ___________   because he spends all night online. Although he’s got a lot of bad marks for the exams, he hasn’t (9) ___________ his habits.

In my experience, it’s very useful for people who use the Internet (10) ____________.

1. A. spend

B. spending

C. spent

2. A. have

B. use

C. play

3. A. online

B. Internet

C. computer

4. A. write

B. email

C. send

5. A. at

B. in

C. for

6. A. because

B. but

C. although

7. A. is

B. were

C. are

8. A. tired

B. hard

C. happily

9. A. change

B. to change

C. changed

10. A. sensible

B. sensibly

C. sensibleness

VI. Rewrite these sentences so that the meaning stays the same as the first one (1pt)

1. Life in the countryside isn’t as stressful as life in the city.   

→ Life in the city ____________________________________________.

2. Vinh really loves to hang out with his friends in the free time.

→ Vinh enjoys _______________________________________________.

VII. Write questions for the underlined parts of the following sentences. (1pt)

3. The Hani people live in Lai Chau and Lao Cai.

→ __________________________________________________________.

4. The Hoa ethnic group has the most colourful clothing.

→___________________________________________________________.

ĐÁP ÁN

I. Choose the option which has the underlined part is pronounced differently from the others (1pt)

1 – C; 2 – D; 3 – B; 4 – C

II. Choose the best answer (2pts)

1 – C; 2 – C; 3 – A; 4 – D; 5 – B; 6 – C;7 – A; 8 – A

III. Give the correct form of the verb in bracket (1pt)

1 – Have you ever taken

2 – spent

3 – will visit

4 – herding

IV. Give the correct form of the word in bracket (1pt)

1 – society

2 – addiction

3 –  majority

4 – carefully

V. Read the following passage and choose the best option (2pts)

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – C; 6 – B; 7 – C; 8 – A; 9 – C; 10 – B

VI. Rewrite these sentences so that the meaning stays the same as the first one (1pt)

1. Life in the city is more stressful than life in the countryside.

2. Vinh enjoys hanging out with his friends in the free time.

VII. Write questions for the underlined parts of the following sentences. (1pt)

3. Where do the Hani people live?

4. Which ethnic group has the most colourful clothing?

4. Đề số 4

I. Find the word which has different sound in the part underlined

1. A. minority

B. ethnic

C. tradition

D. religion

2. A. education

B. question

C. pollution

D. collection

3. A. populated

B. loaded

C. harvested

D. lived

4. A. fields

B. flowers

C. lemons

D. parks

5. looked

B. cooked

C. naked

D. booked

II. Complete the sentences with should or shouldn’t.

1.Your sister is chewing and taking at the same time. You__________ do that .It’s not very polite.

2.Your brother is noisy at the pagoda. You__________ be quiet in here.

3.Your foreign friend has been invited to dinner in a Vietnamese house. After taking food from the plate, you__________ put it into your bowl before eating.

4.You don’t know what to do when going into a Japanese house. You __________ take off your shoes at the entrance.

5. You have been invited to dinner with a British family. You__________ arrive on time.

III. Give the correct form of the following verbs:

1. Peter ____________ ________ football yesterday. (not play)

2. When I came, the whole family _________ _____ dinner around a big dining table. (have)

3. Children should_____________ things from adults with both hands. (take)

4. My father and I __________ up at 5 o’clock every morning. (get)

5. They _________________ English at the moment. ( learn)

IV. Read and complete the passage with words in the box.

Celebrate; Traditional; Therefore; served

Tet is the biggest festival in Vietnam. To (1) ……………..Tet, Vietnamese people make many tasty (2)……..….foods. The most important food includes Chung cakes, sausages, boiled chicken, spring rolls, and sticky rice. Chung cake is made of sticky rice, pork, green beans, and other spices, wrapped in green leaves; (3)…….….., this cake needs a lot of preparation . This cake can be kept for a long time, even though the weather is often humid during Tet. Other significant foods that cannot be missed to worship the ancestors are sausages, spring rolls, and sticky rice. Because sausages are difficult to make, people often buy them from famous suppliers. However, sticky rice and spring rolls are easier to prepare and must be (4)………..immediately after they are cooked, so they are often made at home.

V. Combine each pair of sentences to make one sentence, using the words given in brackets.

1. We don’t celebrate the festival. It costs too much money. (If)

…………………………………………………

2. Most people book tickets long in advance. They cannot return home for Tet. (Otherwise)

…………………………………………………

3. Children like Tet because it’s a long holiday. They can also receive lucky money. (Moreover)

…………………………………………………

4. The buffalo-fighting Festival sounds frightening. Many people come to enjoy it. (Although)

…………………………………………………

5. The Hung King Temple Festival was a local festival. It has become a public holiday in Vietnam since 2007. (Nevertheless)

….………………………………………………

ĐÁP ÁN

I.

1 – A; 2 – B; 3 – D; 4 – D; 5 – C

II.

1 – shouldn’t

2 – should

3 – should

4 – should

5 – should

III.

1 – didn’t play

2 – was having

3 – take

4 – get

5 – are learning

IV.

1 – celebrate; 2 – traditional; 3 – therefore; 4 – served

V.

1 – If we celebrate the festival, it will cost too much money.

2 – Most people book tickets long in advance otherwise they cannot return home for Tet.

3 – Children like Tet because it’s a long holiday, moreover, they can receive lucky money.

4 – Although the buffalo-fighting Festival sounds frightening, many people come to enjoy it.

5 – The Hung King Temple Festival was a local festival, nevertheless, it has become a public in Viet Nam since 2007.

5. Đề số 5

A. PHONETICS: (1p)

1. A. children B. chicken       C. chair            D. character

2. A. curly       B. shy              C. fly               D. sky

3. A. joke        B. local            C. blond          D. sociable

4. A. fourteen B. volunteer    C. seem           D. free

B. LANGUAGE FOCUS: (3ps)

I. Choose A, B, C, D for each gap in the following sentence. (2ps)

1. “Would you_________ to go to the movies with me?” – “I’d love to.”

A. like B. want C. love D. mind

2. He is not ____________ get married.

A. enough old to B. enough old for C. old enough to D. old enough for

3. Her mother ____________this city two years ago.

A. left B. leaves C. is leaving D. will leave

4. Alexander Graham Bell was born __________ March 3, 1847.

A. in B. on C. at D. during

5. Don’t come in. Please wait _________ for your turn.

A. inside B. downstairs C. outside D. upstairs

6. The children are old enough to look after __________.

A. themselves B. ourselves C. herself D. for themselves

7. We ought __________ the wardrobe in the corner opposite the bed.

A. put B. putting C. to put D. puts

8. The calendar is ________ the clock, _________ the picture and the lamp.

A. on/next to B. under/between C. behind/between D. above/on

II. Supply the correct form of the verbs in the blanket. (1p)

1. We usually (go) ___________ to the library three times a week, but last week we (go) __________ twice.

2. Nga and Hoa (see) __________________ a movie tonight.

3. Sue can (speak) _______________ Vietnamese very well.

C. READING: (2ps)

I. Read the text and tick in the true/ false column: (1p)

Do you have any close friends? I have two close friends, Hanh and Mai. We are in the same class. We are also neighbors. Hanh is a beautiful girl with big black eyes and an oval rosy face. She is an intelligent student who is always at the top of the class. She likes reading, and she often goes to the library whenever she has free time. Mai isn’t as beautiful as Hanh, but she has a lovely smile and looks very healthy. Mai is very sporty. She is a volleyball star of our school. She is very sociable and has a good sense of humor. I love both of my friends and I always hope our friendship will never die.

Statements

True

False

1. The writer has two close friends.

   

2. They are in the same class.

   

3. Mai likes reading.

   

4. Hanh likes sports.

   

II. Read the text and answer the questions: (1p)

1. What does Hanh look like?

→ ……………………………………………………………………………….

2. Is she intelligent?

→ ……………………………………………………………………………….

3. What does Mai look like?

→ ……………………………………………………………………………….

4. Is she shy?

→ ……………………………………………………………………………….

D. WRITING: (4 ps)

I. Complete each sentence so it means the same as the sentence above. (2ps)

1. Peter is too young to see the horror film.

→ Peter is not old ………………………………………………………………………..

2. Hoa is older than Nien.

→ Nien is …………………………………………………………………………………..

3. The cat is on the gas stove.

→ The gas stove is ……………………………………………………………………….

4. Her hair is long and black.

→ She has …………………………………………………………………………………..

II. Put the words or phrase in correct order to make sentences. (2ps)

1. enough/ Jane/ strong/ the box./ to/ is/ lift

→ …………………………………………………………………………………………………..

2. you/ going to/ are/ What/ do/ next weekend?

→ …………………………………………………………………………………………………..

3. is/ Mai./ beautiful/ more/ Hanh/ than

→ …………………………………………………………………………………………………..

4. awful/ an/ What/ house!

→ ………………………………………………………………………………………………….

ĐÁP ÁN

APHONETICS: (1p)

1. children B. chicken C. chair D. character

2. A. curly B. shy C. fly D. sky

3. A. joke B. local C. blond D. sociable

4. A. fourteeB. volunteer C. seem D. free

B. LANGUAGE FOCUS: (3ps)

I. Choose A, B, C, D for each gap in the following sentence. (2ps)

1. “Would you_________ to go to the movies with me?” – “I’d love to.”

A. like B. want C. love D. mind

2. He is not ____________ get married.

A. enough old to B. enough old for

C. old enough to D. old enough for

3. Her mother ____________this city two years ago.

A. left B. leaves C. is leaving D. will leave

4. Alexander Graham Bell was born __________ March 3, 1847.

A. in B. on C. at D. during

5. Don’t come in. Please wait _________ for your turn.

A. inside B. downstairs C. outside D. upstairs

6. The children are old enough to look after __________.

A. themselves B. ourselves

C. herself D. for themselves

7. We ought __________ the wardrobe in the corner opposite the bed.

A. put B. putting C. to put D. puts

8. The calendar is ________ the clock, _________ the picture and the lamp.

A. on/ next to B. under/ between

C. behind/ between D. above/ on

II. Supply the correct form of the verbs in the blanket. (1p)

1. We usually (go) ___ go ________ to the library three times a week, but last week we (go) __went________ twice.

2. Nga and Hoa (see) __will see/ are going to see_____ a movie tonight.

3. Sue can (speak) ____ speak _____ Vietnamese very well.

C. READING: (2ps)

I. Read the text and tick in the true/ false column: (1p)

Do you have any close friends? I have two close friends, Hanh and Mai. We are in the same class. We are also neighbors. Hanh is a beautiful girl with big black eyes and an oval rosy face. She is an intelligent student who is always at the top of the class. She likes reading, and she often goes to the library whenever she has free time. Mai isn’t as beautiful as Hanh, but she has a lovely smile and looks very healthy. Mai is very sporty. She is a volleyball star of our school. She is very sociable and has a good sense of humor. I love both of my friends and I always hope our friendship will never die.

Statements

True

False

1. The writer has two close friends.

 

2. They are in the same class.

 

3. Mai likes reading.

 

4. Hanh likes sports.

 

II. Read the text and answer the questions: (1p)

1. She is a beautiful girl with big black eyes and an oval rosy face.

2. Yes, she is.

3. She has a lovely smile and looks very healthy.

4. No, she isn’t.

D. WRITING: (4 ps)

I. Complete each sentence so it means the same as the sentence above. (2ps)

1. Peter is not old enough to see the horror film.

2. Nien is younger than Hoa.

3. The gas stove is under the cat.

4. She has long black hair.

II. Put the words or phrase in correct order to make sentences. (2ps)

1. Jane is strong enough to lift the box.

2. What are you going to do next weekend?

3. Hanh is more beautiful than Mai.

4. What an awful house!

Trên đây là toàn bộ nội dung Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Võ Nguyên Giáp. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Phan Bội Châu
  • Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 8 có đáp án năm 2021-2022 Trường THCS Lê Hồng Phong

Chúc các em học tập tốt!

Đăng bởi: Quà Yêu Thương

Chuyên mục: Lớp 8

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button