Giáo dụcLớp 6

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Lê Thánh Tông

Kì thi học kì 2 là kì thi rất quan trọng đối với các em học sinh. Vì vậy, Quà Yêu Thương xin gửi đến các em tài liệu Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Lê Thánh Tông nhằm giúp các em làm quen với các dạng đề học kì 2. Hi vọng tài liệu sẽ là nguồn tham khảo hữu ích trong quá trình học tập của các em.

BỘ 5 ĐỀ THI HK2 NĂM 2021 MÔN TIẾNG ANH LỚP 6

TRƯỜNG THCS LÊ THÁNH TÔNG

1. Đề số 1

I. Listen and fill in the missing words

My name is Ba. I like (1)_______________ very much. This summer vacation I am going to visit Ha Noi with my (2)_______________. We are going to stay at a (3) _______________ house for two days. We are going to visit some (4)_______________ places there. Then we are going to Nha Trang by (5) _______________. In Nha Trang, we are going to stay in a hotel for (6) _______________ days. We are going to see the (7)_______________ and swim there. Finally, we are going to visit Ho Chi Minh City (8)_______________ a week.

II. Circle the best answer A, B, C or D

9. I’m _________. I’d like some rice and some meat.

A. hungry

B. full

C. thirsty

D. tired

10. _________ playing soccer?

A. Let’s

B. What about

C. Why don’t we

D. Why do we

11. _________ do you listen to music? – Everyday.

A. When

B. How long

C. Which

D. How often

12. _________ it’s cool, he go jogging.

A. Which

B. What

C. When

D. Why

13. It is _________ in the fall in Vietnam.

A. cool

B. hot

C. warm

D. cold

14. He _________ badminton with my friend tomorrow afternoon.

A. play

B. is going to play

C. is playing

D. plays

15. What would you like _________ breakfast?

A. with

B. at

C. in

D. for

16. Her favorite _________ is lemonade.

A. food

B. fruit

C. drink

D. colour

III. Circle the word whose underlined part is pronounced different from others:

17. A. always 

B. boots 

C. minibus 

D. skip

18. A. packet 

B. cabbage 

C. pagoda 

D. sandwich

IV. Read then answer the following questions:

Lan likes aerobics very much. She usually does aerobics in her free time. She goes to the gym (phòng tập thể dục) on Monday and Friday. She usually goes there by bus. She never cycles to the gym because she doesn’t have a bike. She usually feels hot and thirsty after doing aerobics, so she usually takes a bottle of water with her.

19. Does Lan usually do aerobics in her free time?

……………………………………………………………………………………………

20. How often does she go to the gym?

………………………………………………………………………………………………

21. When does she go to the gym?

………………………………………………………………………………………………

22. Does she go there by bike?

……………………………………………………………………………………………

23. What does she usually take with her?

………………………………………………………………………………………………

24. What do you usually do in your free time?

………………………………………………………………………………………………

V. Write a short paragraph of 10 sentences, using the provided words.

25. My friend/ name/ Hoa.

26. She/ 12.

27. She/ live/ family/ apartment/ city.

28. She/ tall/ strong/ beautiful.

29. She/ have/ round face.

30. Her eyes/ black.

31. She/ have/ long black hair.

32. Her favorite food/ chicken.

33. Her favorite drink/ apple juice.

34. She/ usually/ play badminton/ brother/ free time.

ĐÁP ÁN

I. Học sinh chưa cập nhật được file nghe mp3.

II. Circle the best answer A, B, C or D

9 – A; 10 – B; 11 – D; 12 – C;

13 – A; 14 – D; 15 – D; 16 – C;

III. Circle the word whose underlined part is pronounced different from others:

17 – A; 18 – C;

IV. Read then answer the following questions:

19 – Yes, she does.

20 – She goes to the gym twice a week.

21 – She goes to the gym on Monday and Friday.

22 – No, she doesn’t.

23 – She usually takes a bottle of water with her.

24 – Học sinh tự trả lời.

Ví dụ: I often listen to music in my free time.

V. Write a short paragraph of 10 sentences, using the provided words.

25 – My friend’s name is Hoa.

26 – She is 12 years old.

27 – She lives with her family in an apartment in the city.

28 – She is tall, strong and beautiful.

29 – She has a round face.

30 – Her eyes are black.

31 – She has long black hair.

32 – Her favorite food is chicken.

33 – Her favorite drink is apple juice.

34 – She usually plays badminton with her brother in her free time.

2. Đề số 2

I/ Choose the correct answers: 

1. Nam: How . . . . . . . . . . . . . . do you go to the zoo? Hoa: Sometimes

A. long

B. much

C. many

D. often

2. Are there any . . . . . . . . . . . . . . . . . in the fridge?

A. meat

B. banana

C. apples

D. milk

3. There are ten . . . . . . . . . . . . . . on your hands.

A. fingers

B. toes

C. noses

D. arms

4. Huong: Why don’t we go to school by bus? Minh: . . . . . . . . . . . . . . .

A. No, I’m full.

B. Thank you so much

C. That’s a good idea.

D. Here you are.

5. They often have some . . . . . . . . . . . . . . . . . . after meals.

A. vegetables

B. meat

C. egg

D. milk

6. She wants a . . . . . . . . . . . . . . . of toothpaste.

A. dozen

B. bottle

C. kilo

D. tube

7 Hoa . . . . . . . . . . . . . . . . . aerobics everyday.

A. plays

B. does

C. swims

D. skips

8. They are going to stay . . . . . . . . . . . . . . . . . . their grandparents in Hanoi.

A. on

B. with

C. in

D. for

II/ Reorder the words or phrases to make complete sentences:

1. with his friends / has free time / he usually / when he / plays tennis

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2. for a week / we / in Hanoi / stay / are going to

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

III/ Match the questions in column A with the answers in column B

A

B

1. How long does she stay in Hue?

2. Which place do you want to visit first?

3. Would you like to have some bread?

4. How much beef do you want?

a. A kilo, please.

b. Yes, I’d love to.

c. Five days.

d. Hanoi.

IV/ Choose the correct answers to fill in the blanks:

There are four (1) …………….. in a year. (2) ………………are spring, summer, fall (3) …………………winter. The weather in the spring is usually warm. In the summer, it is (4) ………………. The fall is cool. It is cold in the winter. I like summer and fall (5) ……………. I can play sports and do (6) ……………… activities. In the summer, I go swimming and fishing (7)……………….. my brother. When it is cool, I play badminton and tennis. I often play (8) ………………… in the winter.

1. A. meals 

B. seasons 

C. pastimes 

D. activities

2. A. We 

B. There 

C. These 

D. They

3. A. and 

B. but

C. or 

D. so

4. A. cool 

B. cold 

C. hot 

D. warm

5. A. because 

B. so 

C. but 

D. and

6. A. a lot 

B. much 

C. an 

D. many

7. A. at 

B. for 

C. with 

D. on

8. A. aerobics 

B. soccer 

C. skipping

D. swimming

V/ Rewrite the sentences, using the cues given : 

1. She has long black hair.

Her hair . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..

2. It’s always cold in the winter.

It’s never . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3. Let’s visit Ha Long Bay first.

Why don’t we . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?

4. Hoa likes lemon-juice..

Lemon-juice . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ĐÁP ÁN

I/ Choose the correct answers:

1. D; 2. C; 3. A; 4. C; 5. D; 6. D; 7. B; 8. B;

II/ Reorder the words or phrases to make complete sentences:

1. He usually plays tennis with his friends when he has free time.

Or: When he has free time, he usually plays tennis with his friends.

2. We are going to stay in Hanoi for a week.

III/ Match the questions in column A with the answers in column B

1. c; 2. d; 3. b; 4. a;

IV/ Choose the correct answers to fill in the blanks:

1. B; 2. D; 3. A; 4. C; 5. A; 6. D; 7. C; 8. B;

V/ Rewrite the sentences, using the cues given:

1. Her hair is long and black.

2. It’s never hot in the winter.

3. Why don’t we visit Ha Long Bay first?

4. Lemon-juice is Hoa’s favorite drink.

3. Đề số 3

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently: (2  0.25 = 0.5 pt)

1. A. mother                B. gather                     C. together                  D. thirteen

2. A. wireless              B. reduce                     C. electricity               D. environment

II. Choose the word whose main stress pattern is not the same as that of the others:

(2  0.25 = 0.5 pt)

1. A. symbol                B. palace                     C. pollute                    D. future

2. A. opinion               B. factory                    C. beautiful                 D. universe

III – Choose the best option to complete the following sentences: (8  0.25 = 2.0 pts)

1. My brother likes playing soccer …………………I like watching cartoons at home.

    A. or                                    B. but                         C. and             D. because

2. If I tell you a secret, …………………you …………………not to tell it to anyone else?

    A. do … promise     B. did … promise         C. will…promise         D. have … promised

3. They would like some vegetables, some meat and some rice…………………dinner.

    A. for                                 B. from                        C. in                            D. at

4. Is the Nile River …………………river in the world?

    A. long                    B. longer                     C. longest                    D. the longest

5. It’s important …………………our skin from harmful effects from the sun.

    A. protect                B. protected                C. to protect    D. protecting

6. The students in my school…………………part in a lot of outdoor activities in summer.

    A. have                    B. do                           C. take             D. bring

7. …………….…your eldest sister read and write Enlgish when she …………………five?

    A. Can…is               B. Can…was    C. Could…is    D. Could … was

8. I think that life in the future …………………far better than it is now.

    A. is                         B. was             C. will be                    D. being

IV. Complete the second sentence with the same meaning as the first one: (4  0.5 = 2.0 pts)

1. We started to collect old clothes for our charity programme last week.

    -> We have………………………………………………………………………………………

2. We will probably go to the moon for our summer holidays in 2050.

   -> We might …………………………………………………………………..………….……

3. Did your class have forty students two years ago?

  -> Were ……………………….………………………………….………………………..…..?

4.  Unless your father leaves right away, he will miss the train.

    ->  If……..……………………………………….……….…………………………….………

V. Write meaningful sentences, using the words and phrases given below. Make any changes if necessary: (4  0.5 = 2.0 pts)

1. I/ not/ able/do everything/ myself/ if/ not have/ modern robot/ ./

   -> ………………………………………………………………………………………………

2. Tung’s little sisters/ see “Tom and Jerry”/ many times/ ./

   -> ………………………………………………………………………………………………

3. The children/ enjoy/ stay/ on/ farm/ during/ summer vacation./

   -> ………………………………………………………………………………………………

4. Mr. Tinh/ often/ go/work/ foot/ but now/ he / go/ car/ ./

   -> ………………………………………………………………………………………………

VI. Read the text, then answer the questions below: (6  0.5 = 3.0 pts)

We are destroying the the earth. The seas and rivers are too dirty to swim in. There is too much smoke in the air in many cities in the world. We are cutting down too many trees. We are burning the forests. We are also destroying lots of plants and animals. Many areas of the earth are wasteland. Farmers in many parts of the world can not grow enough to eat. In some countries, there is too lillte rice. The earth is in danger now. Save the Earth right now!

 1. Are the seas and rivers too dirty to swim in?

     -> ..……………………………………………………………………………………………

 2. What is there in the air in many cities in the world?

     -> ..……………………………………………………………………………………………

 3. What are we doing to our environment?

     -> ..……………………………………………………………………………………………

 4. Can farmers in many parts of the world grow enough to eat?

     -> ..……………………………………………………………………………………………

 5. How is the earth now?

     -> ..……………………………………………………………………………………………

 6. What must we do to the earth right now?

     -> ..……………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently: (2  0.25 = 0.5 pt)

1. D. thirteen                           2. A.    wireless                      

II. Choose the word whose main stress pattern is not the same as that of the others:

(2  0.25 = 0.5 pt)

1. C. pollute                            2. A. opinion              

III – Choose the best option to complete the following sentences: (8  0.25 = 2.0 pts)

1. B. but

2. C. will … promise

3. A. for       

4. D. the longest

5. C. to protect

6. C. take

7. D. Could … was

8. C. will be

 

IV. Complete the second sentence with the same meaning as the first one: (4  0.5 = 2.0 pts)

1. We have collected old clothes for our charity programme since last week.

2. We might go to the moon for our summer holidays in 2050.

3. Were there forty students in your school two years ago?

4. If your father doesn’t leave right away, he will miss the train.

V. Write meaningful sentences, using the words and phrases given below. Make any changes if necessary: (4  0.5 = 2.0 pts)

1. I won’t be able to do everything myself if I don’t have a modern robot.

2. Tung’s little sisters have seen “Tom and Jerry” many times.

3. The children enjoy staying on a farm during their summer vacation.

4. Mr. Tinh often goes to work on foot but now he is going by car.

VI. Read the text, then answer the questions below: (6  0.5 = 3.0 pts)

1. Yes, they are.

2. There is too much smoke in the air in many cities in the world.

3. We are cutting down too many trees. We are burning the forests. We are also destroying lots of plants and animals.

4. No, they can’t.

5. The earth is in danger now.

6. We must save the Earth right now!

4. Đề số 4

A. LISTEN. (2ms)

1: Listen to the text and answer the following questions. (1m)

1. What are Vui and her four friends planning?

………………………………………………………………………………………………………………..

2. What is Vui going to bring?

………………………………………………………………………………………………………………

3. What is Lan going to bring?

………………………………………………………………………………………………………………..

4. What is Ly going to bring?

………………………………………………………………………………………………………………

2: Listen and circle the numbers you hear. ( Nghe và khoanh tròn số mà em nghe )(1m)

1) A. 2                                     B. 12                                       C.  22                         D. 20

2) A. 09                                   B. 119                                     C. 190                         D.19

3) A. 13                                   B.  33                                      C.  73                          D.  53

4) A. 1001                               B. 1010                                   C . 1100                      D. 1120

B. LANGUAGE FOCUS. (3ms)           * Choose the best answers.

1. Từ nào có phần gạch chân phát âm khác với các từ còn lại?     

 A. what

  B. where

 C. who

     D. when

2. Mexico City is the ______________ city in the world.

   A. big                          B. biggest                    C. more bigger                   D. bigger

 3. How __________ do you watch T.V? – Every day.

   A. many                      B. much                       C. often                              D. far

 4. It’s very _________ in the summer, so I can go swimming.

   A. hot                         B. cold                         C. cool                                 D. warm

 5. We are going ____________ the King Kong in the cinema next week.

   A. watch                     B. to watch                  C. watching                         D. watches

6. There is an English Exam ____________ Thursday.

   A. at                            B. in                             C. to                                    D. on

7. Mai and Tuan ___________ in the yard at the moment.

   A. is skipping              B. are skipping             C. skip                               D. skips

8. I am going to visit Ha Long Bay …….. month.

   A. every                       B. near                         C. usually                          D. often

 9. The Mekong River _________ in China and ________ into the Bien Dong.

   A. starts/ flows            B. go /end                    C. starting / ending            D. All in correct

 10. Why don’t we ___________ to the zoo at the weekend? – Oh That’s a good idea.

   A. going                      B. goes                         C. to go                              D. go

 11. I don’t have __________ apples, but I have ____________ potatoes.

   A. any/ any               B. some/some               C. any/ some                      D. some/ any

12. Choose the incorrect number A, B, C, or D :(Chọn phần gạch dưới bị sai

Tomorrow, we are going to  playing badminton.

                     A                   B       C             D

C. READ: (2,5ms)

I. Complete the passage with the words in the box. (1,25ms)

     many             the              cold              seasons            often

There are four (1)………… in a year. They are: spring, summer, fall and winter. In spring, the weather is usually warm. Sometimes, it is cold, but not very cold. There are (2)………. flowers in spring. after spring comes summer. In summer, the days are long and the nights are short. We (3)………… go to the seaside in summer. Fall is (4)……… season of fruits.We can enjoy different kinds of fruits, especially in tropical countries like Vietnam. In winter, it is usually very (5)………… The days are short and the nights are long.

II. Answer the questions. (1,25ms)

1- How many seasons are there in Vietnam?

→ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2- What are they?

→ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3- Are the days long in winter?

→ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4- What is the weather like in spring?

→ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5- Which season does it come after spring?

→ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

D. WRITE: (2,5ms)

I. Nối câu hỏi ở cột A với câu trả lời ở cột B. (1m)

A

B

1. How many eggs does she need?

2. Where are you from?

3. What about going to the cinema?

4. Do you play sport?

A. I’m from Canada.

B. A  dozen.

C. Yes, I do .

D. Ok. That’s a good idia.

II. Trả lời câu hỏi về bạn.   (0,5m)

1. What are you going to do this summer?

……………………………………………………………………………………

2. Where are you from?

……………………………………………………………………………………

III. Sắp xếp thành câu hoàn chỉnh. (0,5ms)

1.  I / a bottle / of cooking oil/ need/ and/ eggs/some.

…………………………………………………………………………………….

2. How often/ Lan/ does/ to school/go?

……………………………………………………………………………………

IV. Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc (0,5m)

1. Nam likes………………………..(watch) cartoon.

2. Let’s………………….. (travel) by bus.

ĐÁP ÁN

PART A: LITENING : (2 ms)

I/ 1,25 điểm (mỗi câu trả lời  đúng được 0,25 điểm)

1. They are going to camp

2. Vui is going to bring a tent and some food.

3. Lan is going to bring a ball.

4. Ly is going to bring a her camera.

II/ 0,75 điểm (mỗi câu ghi  đúng ghi được 0,25 điểm)

1 . D                  2 . C         3 . A                      4. B

PART B: VOCABULARY AND LANGUAGE FOCUS (3.ms)

 (mỗi câu chọn đúng ghi được 0,25 điểm).

1.C      2.B      3.C      4.A      5.B      6.D      7.B      8.B      9.D      10.D    11.C    12.C

PART C: READING (2,0 điểm)

 I : 1,0 điểm: (mỗi câu chọn đúng ghi được 0,25 điểm)

1.Seasons        2. Many                       3. Often                       4.  The                         5. cold

 II1,0điểm:   (mỗi câu trả lời đúng ghi được 0,25 điểm)

1. There are four seasons in Viet Nam.

2. They are: Spring, summer, fall and winter .

3. No, They aren’t.

4. In the spring the weather likes is usually warm.

5. After spring is summer season.

PART D: WRITING ( 2,5điểm)

I /: 0,5 điểm: (mỗi câu viết đúng ghi được 0,25 điểm)Ca

Câu 1 và 2  ( Tùy thuộc vào học sinh ghi nội dung cua e-mail giáo viên cho điểm )                                                                             

II : 0,5 điểm: (mỗi câu viết đúng ghi được 0,25 điểm)

1. I neeed a bottle of cooking oil and some eggs.

2. How often does Lan go to school?

III : 0,5 điểm: (mỗi câu viết đúng ghi được 0,25 điểm)

1. watching                 2. travel                                                             

IV : 1 điểm: (mỗi câu viết đúng ghi được 0,25 điểm)

1. B                 2. A                 3. D                 4. C

5. Đề số 5

Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences

1. The food is very  ……………………………….…..

A. long                 B. delicious                              C. noisy               D. historic

2. Where do you …………………………….. fishing ?

A. play                 B. do                                       C. go                              D. have

3. Who is the most popular British writer in the world ?

A. Dickens           B. William Shakespeare   C. Hemingway      D. To Hoai

4. Hai can ……………………………..…… boxing well.

A. do                              B. play                           C. go                              D. have

Put the verbs in brackets in their correct form.

1.  If we (not economise) …………….. on electricity, there will be power cuts.

2.  I hope he (finish) ……………… his homework before we  (get) …………. (back).

3.  If we sit too far away from the screen I (not be) …………… able to see the film.

4.  Listen to those people! What language they (speak) ……………………..?

Read the text and choose the best answer (A,B,C or D)

Ho Chi Minh City is a big city (1)…………………….the South of Viet Nam. It is a vibrating city with a fast pace of life, busy streets and busy people. There are a lot of traffic (2)………… everyday, especially in the rush hours (3)……………..an industrial and economic center of Vietnam, Ho Chi Minh City (4)………………..so many people from all over the country and the world to come to work and live there.

1

A.on

B.between

C.at

D.in

2

A.lights

B.jams

C. holds

D.moves

3

A. like

B.Since

C. for

D.as

4

A. enjoys

B.makes

C.attracts

D.lets

Read the text and give short answers to the following questions.

Playing and watching sport is a very important part of life in Australia and New Zealand. Water sport is very popular. In Australia 57% of population live less than 80 kilometres from beach, and in New Zealand you are never more than 125 kilometres from the sea. So almost everyone learns to swim, and sailing and surfing and are also popular. Australia has got some top tennis players, too.

1. Where do most Australian live?

………………………………………………………………………………………..

2. What kinds of sports are popular in both these countries?

…………………………………………………………………………………………

3. Which player does Australia also have?

……………………………………………………………………………………… .

3. Why do most people in Australia and New Zealand learn to swim?

………………………………………………………………………………………… .

Rewrite the following sentences

1. No river in the world is as long as The Nile river

-> The Nile river …………………………….……………………………………

2. Nam is taller than Ba

->  Ba ……………………………………………………………………………

3.Nam is interested in watching television

->  Nam likes ……………………………………………………………………

4. There isn’t any sugar in the coffee.

-> The coffee……………………………………………………………

Write about your dream houses in the future, using the cues given

Type of your dream house.

Place of your house

Surroundings

Number of rooms.

Appliances in the room.

ĐÁP ÁN

Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences

1 – B; 2 – C; 3 – B; 4 – A;

Put the verbs in brackets in their correct form.

1 – don’t economise;

2 – will finish -get;

3 – will not be/ won’t be;

4 – are they speaking;

Read the text and choose the best answer (A,B,C or D)

1 – D; 2 – B; 3 – D; 4 – C;

Read the text and give short answers to the following questions.

1. They live less than 80 kilometres from the beach

2.  Water sport, sailing and surfing

3.  It has also got some top tennis players

4.  Because these countries are near the sea.

Rewrite the following sentences

1. The Nile river is the longest river in the world

2. Ba is shorter than Nam

3. Nam likes watching TV

4. The coffee doesn’t have any sugar

Trên đây là toàn bộ nội dung Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Lê Thánh Tông. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Võ Lai
  • Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Trần Phú

Chúc các em học tập tốt !

Đăng bởi: Quà Yêu Thương

Chuyên mục: Lớp 6

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button