Giáo dụcLớp 7

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 7 năm 2021 Trường THCS Hoàng Hoa Thám

Quà Yêu Thương xin giới thiệu đến các em Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 7 năm 2021 Trường THCS Hoàng Hoa Thám nhằm giúp các em ôn tập thật tốt để chuẩn bị cho kì thi học kì 2 sắp tới. Hi vọng đây sẽ là tài liệu tham khảo hữu ích trong quá trình học tập của các em. Mời các em cùng tham khảo nhé!

BỘ 5 ĐỀ THI HK2 NĂM 2021 MÔN TIẾNG ANH LỚP 7

TRƯỜNG THCS HOÀNG HOA THÁM

1. Đề số 1

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. cap                      B. paddy                     C. woman                    D. crab

2. A. famous               B. nervous                   C. loud                        D. serious

3. A. flu                       B. drugstore                C. runny                      D. up

4. A. helped                B. talked                     C. rented                     D. stopped

II. Choose the best answer.

1. Phuong doesn’t like football and …… Mai .

 A. so is                        B. so does                    C. does so       D. neither does

2. These papayas aren’t ripe and ….. are the pineapples .

 A. so               B. too                          C. neither       D. either

3.The dirt from vegetables can make you …….. .

A. bored                      B. tired                        C. sick                         D. well

4. You must do your homework more ……. in the future  .

A. careful                    B. care                         C. careless       D. carefully

5. You should ……. early if you want to do morning exercise.

 A. get up        B. getting up   C. to get up                 D. to getting up

6. Hoa is a ….. worker.

A. hardly                     B. hard                        C. more hard               D. most hard

7. Last night we didn’t watch the film on TV because it was ……..

A. bore                        B. bored          C. boring                     D. boredom

8 . Mai enjoys ….. sea food with her parents .

A. to eat                      B. eating          C. eat                           D. to eating

III. Read the passage carefully then answer questions.

      In 1960s, most people in Vietnam did not have a TV set. In the evening, the neighbors gathered around the TV. They watched until the TV programs finished. The children might play with their friends and the older people might talk together. Vietnam is different now. Many families have a TV set at home and the neighbors don’t spend much time together.

1. Did most people have a TV set in 1960s?

…………………………………………..………………………………………………………………

2. How long did they watch TV programs?

…………………………………………..………………………………………………………………

3. What might the children do?

…………………………………………..………………………………………………………………

4. What might the older people do?

…………………………………………..………………………………………………………………

IV. Supply the correct forms of the verbs in brackets.

1. He (wash)………………………….the dishes everyday.

2. We (visit)………………………….Ha Long Bay next summer.

3. She (not watch) ………………………….TV last night.

4. ……… they (go) ………………………….to school now?

V. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first one.

1. Let’s go to the movies.

  What about …………….………………………………………………………………?

2.  I like watching TV better than playing video games.

  I prefer……………………………………………………………………………………

3. Mrs Mai is a good English teacher.

  Mrs Mai teaches…………………………………………………………………………

4. I spend two hours doing my washing every day.

It takes………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently  from the others: 2,0 điểm (Mỗi ý đúng 0,5 đ)

1. C  2. C 3. A 4. C

II. Choose the best answer:  2 điểm (Mỗi ý đúng 0,25 đ)

1. D                           

2. C

3. C

4. D

5. A

6 .B

7. C

8. B

III. Read the passage carefully then answer questions: 2 điểm (Mỗi ý đúng 0,5 đ). 

1. No, they didn’t

2. They watched until the TV programs finished.

3. The children might play with their friends

4. The older people might talk together

IV. Supply the correct forms of the verbs in bracket: 2 điểm (Mỗi ý đúng 0,5 đ).

1. Washes     

2. Are  going to visit

3. Didn’t  watch         

4. Are…going..?   

V. Complete the second sentence sothat it has a similar meaning to the first one: 2 điểm (Mỗi ý 0,5 điểm)

1 .  What about going to the movies?

2.   I prefer watching TV to playing video games.

3. Mrs Mai teaches English well

4. It takes me two hours to do my washing everyday./.        

2. Đề số 2

I. LISTENING: (2pts)

Part 1: Listen, then choose True (T) or False (F).                                          T/F

1. Young people hate the city life because it’s noisy and busy.                     ……….

2. It is not  easy to find jobs and money in the city life.                                ……….

3. Old people like  living  in the country.                                                       ……….

4. The life in the country is quiet and peaceful.                                             ……….

Part 2: Listen, then fill in the missing words you hear.

Minh: Do you like (1)……………………….?

Nga:    No, I don’t like table tennis. I prefer badminton.

Minh: Girls usually like badminton.

Nga:    Yes, it is easy to (2)…………….. but interesting and good for health.

Minh:   I see. Who do you often play badminton with?

Nga:    My sister and my friends. We go to Lan Anh Club every Sunday.

Minh: I think you play (3)…………………

Nga:    No, I play badly. My sister plays well. So, she teaches me to play.

Minh: Really? But you will play better, I think.

Nga:    I (4)…………… so.

II. MULTIPLE CHOICE: (2,5 pts)

1. Children prefer watching TV……….reading books.

A. from                       B. to                           C. of                            D. for

2. Video games can be …………….if you spend too much time on it.

A. interesting              B. exciting               C. addictive                    D. wonderful

3. He ought …………..his homework before he plays tennis

A. to finish                  B.  finish                     C. finishing                 D. finished

4. We may know the land very well, ………we know very little about the oceans.

A. but                          B. and                          C. because                   D. so

5. My mother plays volleyball …………..

A. skill             B. skillful                  C. skillfully                   D. not skillful

6.. …………………………………..   – I had a headache

A. What was wrong with you ?                      B. What are you doing?         

C. What about you?                                        D. What would you like?

7. …………..didn’t she go to school yesterday? – Because she was sick.

A. Why                       B. What                       C. When                      D. How

8. My sister doesn’t like fish, and …………………….

A. either do I               B. neither do I             C. neither I do             D. I don’t ,too

9. Two weeks ago, The Bakers ……………for a picnic in the countryside.

A. go                           B. going                      C. will go                    D. went

10.  Swimming can be fun but accidents can happened

                 A                  B               C                 D

III. READING: (2,5pts)

1. Lexical reading (Read the text then circle the best answer):

            Nowadays, television becomes very (1)…… Both old and young people enjoy (2)…. it very much. TV programs attract millions of viewers all around the world. In addition to the news, television stations also broadcast many (3)…… programs such as sports, music, cartoons, wild life, reports, contests, movies, ,…. At present, people can enjoy a live program (4)…… TV. Live TV program helps us see events at the same time as they are happening. In our country, we often watch live TV programs of important events and international (5)………….. matches.

1. a. popular                b. modern                    c. good                        d. expensive

2. a. to watch               b. watching                 c. watch                       d. watched

3. a. well                      b. bad                          c. interested                 d. interesting

4. a. on                        b. from                        c. at                             d. of

5. a. movies                 b. films                        c. football                    d. programs

2. Read the following passage and choose the item (a, b, c, or d) that best answers each of the questions about it.

            London is famous for many things. Tourists come from all over the world to visit its historic buildings. They also come to visit its theaters, its museums and its many shops, such as Harrods, where you can buy everything.

            Like many big cities. London has problems with traffic and pollution. Over 1.000.000 people a day use the London Underground, but there are still too many cars on the streets. The air isn’t clean, but it is cleaner than it was 100 years ago. The best thing about London is the parks. There are five in the city center. But my children’s favorite place is Hamleys, which is the biggest toyshop in the world. It is 200 years old.

1. London………………………….

a. is famous for many things                        b. has many shops

b. has many historic buildings.                     d. All are correct

2. There are many problems  with traffic and pollution in ………….

a. Hamleys                b.  London                  c. Harrods       d. a and c are correct

3. What is the best thing about London?

a. The best thing about London is the parks.

b. The best thing about London is its museums.

c. The best thing about London is its historic buildings.

d. The best thing about London is its traffic.

4.  How many parks are there in London?

a. Five                       b. Six                           c. four d. No information

5. Hamleys is ……………………….

a. the biggest toyshop in the world.              b. the writer’s children’s favorite place

c.  200 years old                                              d. All  are correct

IV. DO AS DIRECTED: (3,0 pts)   

1. Mai was one meter fifty centimeters   tall last year.          (Make question)

    – How ……………………………………………………………………………….?

2. Hoa hates the noise and the busy roads in the city.             ( Rewrite sentence)

   – Hoa doesn’t …………… ………………………………………………………………………

3.  Mr. Minh is a careful  taxi driver.                            (Rewrite sentence)

  – Mr. Minh drives   …………………………………………………………………………………………..

4. play / shouldn’t / students / the/ time/ for/ video/ games/ long / a    (Put in correct order)

– ………………………………………………………………………………………………………………………..

5. Do you like living in the city or in the country? / Why?      ( Answer the question from 20 to 30 words)

………………………………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

Câu I

(2 điểm)

 

Part 1:

1. F

2. F

3. T

4. T

Part 2:

1. table tennis

2. play

3. skillfully 

4. hope

Câu II

(2,5 điểm)

 

 

1. B

2. C

3. A

4. A

5. C

6. A

7. A

8. B

9. D

10. D

Câu III

(2,5 điểm)

 

1/

1. a        2. b        3. d          4. a          5. c

2/

1. d        2. b         3. a         4. a          5. d

Câu IV

(3 điểm)

 

1. How tall was Mai last year?

2  Hoa doesn’t like the noise and the busy roads in the city.

3. Mr. Minh drives taxi carefully

4. The students shouldn’t play video games for a long time.

5. Students’answer. (Dựa vào ý HS trả lời, GV ghi điểm cho HS)

 

3. Đề số 3

A. LISTENING

Part 1: Listen and draw a line (1.25 ms)

    Jane           Lucy               Daisy                Fred              Peter               Tom         Sally

Example: 0 = Sally

0. The teacher is standing by the door.                                        =  Sally 

1. The girl carrying the fish and chips.                                        =

2. The girl holding the glass.                                                        =

3. The boy with red sweater is naughty.                                       =

4. The girl with the green Skirt dropping her food on the floor.  =

5. The boy  with the glasses taking the burger.                            =

Part 2: Listen and choose the best option A, B, or C.  (1.25 ms)

1. What hasn’t Jim got with him?

  A. a towel                        B. a drink                                        C. a swimming hat

2. Where’s the station?

  A. by that new café          B. opposite the hospital                 C. opposite the supermarket

3. What did Jack do last night?

  A. see a film with brother             B. play in the park            C. play with friends

4. Which is Sue’s homework? He is drawing…………..

  A. a map of country                      B. a map of road               C. a map of shops and things.

5. Which is Nick’s book?

 A. about a girl goes to the Moon  B. about a boy goes to the Moon  C. about a boy goes to the Star.  

B. VOCABULARY AND GRAMMAR

I. Choose the best option to complete the sentences. (2.0 ms)

1. We __________ to school two years ago. Now I go to school on foot.

A. used to cycle            B. cycled                C. was cycling                D. went

2. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others in each group.

A. iron                              B. fill                         C. drill                                D. comic

3. __________ the silly story, many people enjoyed the film.

A. In spite of                B. Although             C. However                    D. Nevertheless

4. Choose the underlined words or phrases (A, B, C or D) that are incorrect in standard English.

  Talking to friends are very interesting

      A       B              C                  D

5. Careless driving __________ accidents on the road.

A. will cause              B. have caused          C. is causing                    D. are going to cause

6. The film was so boring .  .  .  .  .  , Jack saw it from beginning to end.

A. Therefore                B. However                            C. Although                D. Despite

7. Wind, hydro and solar are ……………….resources.

A. modern                   B. renewable               C. non-renewable                    D. new

8. Nick washes his hand a lot, …………..he doesn’t have flu.

A. so                            B. and                         C.but                                       D.  although

II. Give the correct form of the words given to complete the sentences (0.5 pts)

1. We should reduce the use of…………………………at home.     ELECTRIC

2. Solar power can be used to ……………………………or cool our houses.  HOT

III. Put the correct form of the verb in brackets (0.5 pts)

1. He usually (go) …………………. fishing on Saturdays.

2. Nam (learn) …………………………….. English for 8 years.

C. READING

I. Fill in each gap  with one appropriate word in the box:  (1.25 pt.)

important/      interesting/       use/       libraries/      problems/     see

            Books play a very ………………… (1) part in your life. It’s true that every family has books. We can …………………(2) books every where. We can learn many things from books. Books help us in self-education and deciding ……………….. (3) in life. Today, there are a lot of public ……………….. (4) in our country and all people have the right to use them. Each year hundreds of new books for children appear in Viet Nam. The books are very ………………. (5) and children like reading them very much.

II. Read the passage then choose the best answers for the following questions. (1.25 pts)

In Britain, the climate is not very good. There are very few hot days and it rains a lot. Because of this, people spend a lot of time at home. Generally, British homes have a lot of furniture in them, carpets on the floors and heavy curtains.

Many houses in Britain are old. Many of them are over one hundred years old. Often, they do not have enough insulation and the heat goes out through the windows, the doors and up the chimney.

Because of the climate, people in Britain have to spend a lot of money on heating. Many houses have a special system called “central heating”. This heats all the rooms and, at the same time, heats the hot water. Houses without central heating often have gas, electric or coal fires. The rooms in most British houses are quite small.

New houses are much better. They have two layers of glass in the windows to stop the heat going out.

1. Why do British people spend a lot of time at home?

A. Because the climate is not very good.     B. Because they don’t know where to go.

C. Because the climate is very good.           D. Because they want to stay at home.

2. The heat  goes out of the houses through ___________.

A. the doors and up the chimney                                  B. the windows and up the chimney

C. the windows, the doors and up the chimney            D. the walls and up the chimney

3. Because of ___________, people in Britain have to spend a lot of money on heating.

A. cold weather      B.cool weather       C.hot weather     D.bad weather

4. Houses without central heating often have ___________.

A. only coal fires   B.gas or coal fires   C.electric or coal fires   D.gas, electric or coal fires

5. New houses usually have ___________ in the windows to stop the heat going out.

A. one layer of glass   B.two layers of glass     C.three layers of glass    D.two or three layers of glass

D. WRITING

I. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first. ( 1.5 pts)

1.The distance from Ho Chi Minh city to Phu Quoc Island is about 300 km.

It is ………………………………………………………………………………….……………

2. Road users should obey traffic rules strictly.

Traffic rules  ……………………………………………………………………………..………

3. We will use less electricity in the future.

Less electricity …………………………………………………………………………………..

4. Despite the heavy rain, the children still went to school on time.

Although  it ………….…………………………………………………………………………..

5. Mr Hai didn’t go to work yesterday because of his sickness.

Because Mr Hai ……………………………………………………………………………………………………………..

6. They like to travel to Nha Trang on their vacation.

They enjoy ……………………………………………………………………………………….

II. Rearrange the words to make meaningful sentences.(0.5 pts)

1. this time tomorrow/ English/ They/ will/ be learning.

à …………………………………………………………………………………………………….

2. people/ until/ flying cars/ use/ won’t/ year 2050.

à …………………………………………………………………………………………………….

ĐÁP ÁN

A. LISTENING

Part 1: Listen and draw a line (1.25 ms)    ( 5 x 0,25 = 1.25 đ)

1. Lucy             2. Jane           3. Fred            4. Daisy             5. Peter         

Part 2: Listen and choose the best option A, B, or C.  (1.25 ms)

 ( 5 x 0,25 = 1.25 đ)

1. C        2. C          3. A        4. C         5. B

B. VOCABULARY AND GRAMMAR

I. Choose the best option to complete the sentences. (2.0 ms)

( 8  x   0.25 đ   = 2.0 đ )

1. A      2. A      3. A      4.  C     5. A       6. B     7.B     8. A

II. Give the correct form of the words given to complete the sentences (0.5 pts)

1. electricity     2. heat

III. Put the correct form of the verb in brackets (0.5 pts)

1. He usually (go) …………goes………. fishing on Saturdays.

2. Nam (learn) …………has learnt………………….. English for 8 years.

C. READING

I. Fill in each gap  with one appropriate word in the box:  (1.25 pt.)

1. important       2. see 3. problems                  4. libraries                    5. interesting

II. Read the passage then choose the best answers for the following questions. (1.25 pts)

1.A           2.C                       3.A                     4.D                             5.B

D. WRITING

I. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first. ( 1.5 pts)

1. It is (about) 300 km from Ho Chi Minh city to Phu Quoc Island.

2. Traffic rules should be obeyed strictly by road users.

3. Less electricity will be used in the future.

4. Althouh it rained heavily, the children still went to school on time.

5. Because Mr Hai was sick He didn’t go to work yesterday.

6. They enjoy traveling to Nha Trang on their vacation.

II.  Rearrange the words to make meaningful sentences.(0.5 pts)

1. They will be learning English this time tomorrow.

2. People won’t use flying cars until year 2050.

4. Đề số 4

I. Listen to the tape, then choose the best answer A, B or C.

1. Mai can’t come to the phone because she is_____.

A. studying                 B. sleeping                  C. playing football

2. What is Lan doing? – She is_____.

A. taking a test            B. sleeping                  C. studying

3. Where is Trung? – He is _____.

A. at home                   B. at the stadium         C. at the Ho Chi Minh museum

4. Long is _____.

A. playing football at the stadium

B. visiting his friends in Ho Chi Minh City

C. studying at home

II. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

1. A. asked                  B. missed                    C. called                      D. cooked

2. A. good                   B. door                        C. book                       D. look

3. A. these                   B. think                       C. thing                       D. thanks

4. A. house                  B. horrible                   C. hour                        D. here

5. A. chemistry            B. watch                      C. children                  D. beach         

III. Choose the best answer to complete each of the following sentences.

1. Where………………you last Sunday?

A. is                             B. was                         C. are                           D. were

2. …………….did Lan go to the dentist’s last week?

     – Because she has a bad toothache.

A. What                      B. Why                        C. When                      D. Where

3. How……………..is Hoa? – She is 150cm.

A. wide                       B. heavy                      C. tall                          D. weigh

4. Would you like ………to the movies with us tonight?

A. to go                       B. go                           C. going                      D. goes

5. Are you interested………………taking care of yourself?

A. on                           B. of                            C. in                            D. with

6. You should………………….your hands before meals.

A. wash                       B. washing                  C. to wash                   D. washes

7. She doesn’t like pork and _________does her uncle.

A. so                            B. neither                    C. too                          D. either

8. Hoa is learning……………a sewing machine.

A. to use                      B. what to use C. how using               D. how to use

9. My mother always drives _________.

A. careful                    B. slow                   C. carefully                 D. careless

10. Where ……….you …….. on vacation last year?

A. do, did                    B. were, go                  C. did, went                D. did, go

IV. Supply the correct form of the verbs in brackets.

1. He enjoys (collect) ……………………stamps and coins.

2. My parents (not watch)………… TV last night. They went to see a movie.

3. Her mother (make)…………………….a dress now.

V. Choose the underlined part that needs correcting.

1. Hoa buyed some meat and a lot of fruit yesterday.

               A                 B                        C                            D

2. My mother doesn’t like durians, and I don’t like them, too

                           A               B                               C                           D

3. You had better to clean your room every two days.

                A               B                  C            D

4. You should spend 30 minutes or an hour to do exercise daily.

                A                        B                  C       D

 VI. Read the passage and then decide if the following statements are True(T) or False(F).

Nowadays, television becomes very popular. Both old and young people enjoy watching it very much. TV programs attract millions of viewers all around the world. In addition to the news, television stations also broadcast many interesting programs such as sports, music, cartoons, wild life, popular science, reports, contests, movies, etc. At present, people can enjoy a live program on TV. Live programs help us to see events at the same time as they are happening. In our country, we often watch live programs of important events and international football matches.

*Statements:

1. Nowadays, radio becomes very popular.

2. Both old and young people enjoy watching TV very much.

3. TV programs attract thousands of viewers all around the world.

4. Live programs help us to see events at the same time as they are happening.

VII. Rewrite the following sentences, beginning with the words or phrases provided

1. Bill enjoyed the film last week and I did, too.

-> Bill enjoyed…………………………………………………………………

2. Nam likes staying at home than going to the zoo.

-> Nam prefers…………………………………………………………………

3. Why don’t we go to the movies this weekend?

-> What about………………………………………………………………….?

4. Lan is a good English speaker.

-> Lan speaks……………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I. 1,0 p

1. B                 2. C                 3. C                 4. A                

II. 1,5 p

1. C                 2. B                 3. A                 4. C                 5. A                

III. 3,0 p

1. D                 3. C                 5. C                 7. B                 9. C                

2. B                 4. A                 6. A                 8. D                 11. D              

IV. 0,9 p

1. collecting

2. didn’t watch

3. is making

V. 1,2 p

1. A                 2. D                 3. B                 4. D                

VI. 1,2 p

1. F                  2. T                  3. F                  4. T                 

VII. 1,2 p

1. Bill enjoyed the film last week and so did I.

2. Nam prefers staying at home to going to the zoo.

3. What about going to the movies this weekend?

4. Lan speaks English well.

5. Đề số 5

I.LISTENING:

 Listen carefully and choose the correct word to complete the conversation.(2,5mark)

down         meeting        after        movie    great

A FUN DAY

Girl: Dad, I’m bored. Can I go to a (1) …………………………………?

Dad: A movie today? Well, I don’t know. Here, let me have a look at the newspaper. Okay. Ah, here, some movies which start in the afternoon at 2:45. Well, should we take mommy with us?

Girl: Yeah.

Dad: Okay, we have to wait for mommy because she’s at a (2) ……………. right now.

Girl: Okay.

Dad: Alright. And what should we do (3) …………… we go see the movie?

Girl: Go on a walk.

Dad: Well. Where would you like to go on a walk ? Would you like to go (4) ……………………. to the beach or through the park?

Girl: To the beach.

Dad: To the beach. Well, that sounds (5)………..And then maybe we can go out to eat tonight. Does that sound okay?

Girl: Yeah.

II.GRAMMAR(2,5mark)

 1. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. Write your answer (A, B, C or D) on your answer sheet.

1. A. talked                          B. painted                  C. asked                D. liked

2. A. worked                        B. stopped                 C. forced               D. wanted

3. A. agreed                         B. missed                   C. liked                 D. watched

2.Choose the best answer to complete the sentences.

4. He bought me some flowers____________ week.

A. this             B. last              C. next                       D. a

5. It’s important____________tooth decay.

A. avoid                      B. avoiding                C. to avoid                 D. avoided

6. His mother won’t be at home tomorrow. He won’t either

7. Neither                                B. either will he            C. He won’t either    D. either

8. He felt much ____________ today than yesterday.

A. well                        B. good                       C. better                      D. best

3. Choose the underlined words or phrases (A, B, C or D) that are incorrect in standard English

9. Talking to friends are very interesting.

      A       B      C            D

 

10. I prefer swimming in the sea to in the pool .

                 A    B         C         D

III. READING

Read the following passage and answer the questions.

Today fast food is very popular throughout the world. In the (1) ________ restaurant you can get different kinds of food cheaply (2) ________ quickly. You can even take it home. For example, you (3)  ________ get hot dogs or beef burgers in paper bags and boxes. Max Duffs is the name of a (4) ________ fast food restaurant. Do you know that beef burgers in Mac Duffs in London tastes the (5) ________ as ones in Mac Duffs in Tokyo?

1. A. meat                   B. vegetables         C. fruit               D. fast food

2. A. or                        B. and                         C. but                 D. so

3. A. are                      B. were                    C. is                        D. can

4. A. famous               B. quick                   C. slow                   D. display

5. A. difference           B. same                   C. kind                   D. type

D. WRITING

I. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.

1. They like to travel to Nha Trang on their vacation.

àThey enjoy _____________________________________________.

2. You should not watch TV too late.

àYou ought _____________________________________________.

3. Nam will visit his grandparents tonight.

àNam is ________________________________________________.

4. How much are these sweaters?

à How much ____________________________________________?

5. Lan Anh learns very hard

à Lan Anh is ____________________________________________

ĐÁP ÁN

I.LISTENING:

 Listen the conversation and choose the best answer A or B. (2,5 mark)

  1. Movie        2. Meeting                  3. After      4. Down     5. Great

II.GRAMMAR (2,5mark)

1.Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. Write your answer (A, B, C or D) on your answer sheet.

1. B /id/      2. D/id/      3. A/d/

2.Choose the best answer to complete the sentences.

4.B      5. C       6. C    7. C            8. D

3. Choose the underlined words or phrases (A, B, C or D) that are incorrect in standard English.

9.  C

III. READING (2,5mark)

Read the following passage and answer the questions.

  1. D       2. B     3. D       4. A                 5. B

IV.WRITING (2,5 mark)

 Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.

1. They enjoy traveling to Nha Trang on their vacation.

2. You ought not to watch TV too late.

3. Nam is going to visit his grandparents tonight.

4.  How much do these sweaters cost?

5. Lan Anh is a hard learner.

Trên đây là toàn bộ nội dung Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 7 năm 2021 Trường THCS Hoàng Hoa Thám. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 7 năm 2021 Trường THCS Đống Đa
  • Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 7 năm 2021 Trường THCS Bắc Hà

Chúc các em học tập tốt !

Đăng bởi: Quà Yêu Thương

Chuyên mục: Lớp 7

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button