Giáo dụcLớp 9

Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Chi Lăng

Dưới đây là Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Chi Lăng. Tài liệu được biên soạn nhằm giới thiệu đến các em dạng đề học kì 2 để các em làm quen với cấu trúc cũng như chuẩn bị thật tốt cho kì thi học kì 2. Mời các em cùng tham khảo!

BỘ 5 ĐỀ THI HK2 MÔN TIẾNG ANH NĂM 2021

TRƯỜNG THCS CHI LĂNG

1. Đề số 1

I. LISTENING

1. Listen to a teacher of English talking to her students about the number of people speaking English in the world. Fill each of the gaps with NO MORE THAN TWO words and or a number. You will listen TWICE.

Name of country

Speakers by number

Speakers by percentage

(1) ______

231 million

64.3%

The UK

(2) ______

16.6%

Canada

21.2 million

(3) ______

Australia

18.8 million

4.7%

Others

 

(4) ______

Total

360 – (5) ______ million

 

2. Listen to a conversation between two friends about their travel experience. Fill each of the gaps with ONE word. You will listen TWICE.

Nick and Thomas spent one month travelling the (1) ______ Road, which is in China. It was opened more than 2,000 years ago. What is special is that they didn’t travel by car but they (2) ______. They had to pack their bags carefully because they didn’t want to take anything that they didn’t need. Some days they travelled about 80 kilometres, but other days – when they were (3) ______ – they didn’t go very far at all. And sometimes, they got lifts on trucks. They didn’t plan the trip very carefully, and they often (4) ______ their plans. They slept in tents. The best thing about travelling this way is that they met (5) ______ people. They even saw inside a traditional home and had dinner with the family!

II. READING

1. Read the information about three applicants for the AC post for Teen Language Centre. For questions 1. – 10, complete the numbered spaces of the table with ONE word or number from the passage.

Rebecca Owen. I am the mother of 5 teenagers, so obviously I feel I can get on well with teens. My passion is teaching, inspiring and challenging children to love learning. I am a lifelong learner myself. I have a degree in Teaching English as a Second Language and a Masters in Leadership and Curriculum Development. I’m also extremely proud to share that I am an army veteran. Currently my specialty is identifying gifted or talented students to enhance their potential.
Thomas Brown. I have had the pleasure of teaching in language centers for the past thirty years. I received my teaching credential from the University of California at Riverside. I have had special training in early literacy development and in cognitively guided instruction in mathematics through our district. My hobbies include traveling, cooking, and snorkeling. I look forward to a great year teaching your children. I love to incorporate plays, art, and music in my curriculum. 
Julia Finn. I have been teaching for nineteen years in Asia, and I count each year as a blessing! Teaching isn’t just a job; it’s a mission. Our main goal as teachers is to teach the basic academic skills, and I also believe it’s important for children to develop good moral character, respect for authority, and respect toward their peers. When I’m not teaching, I enjoy reading, bowling, journal and poetry writing, brisk walks on the beach, and collecting rocks and fossils. 

 

Gender

Experience/ Qualification

View on education

Specialization

Hobbies

Rebecca Owen

(1) __________

a (2) __________ in TESOL

+ A masters in Leadership and Curriculum Development

N/A

(3) __________

talented students

N/A

Thomas Brown

male

(4) __________ years working at language centers

University of California at (5) __________

early (6) __________

development

traveling, cooking, and (7) __________

Julia Finn

female

(8) __________

Years in Asia

Education is a (9) __________

N/A

journal and (10) __________

writing

2. Read the following passage and answer the questions. Circle A, B or C.

A freelancer is a self-employed person who is not necessarily committed to a particular employer long-term. There are many reasons why independent work is on the rise, but two things have mainly fueled the trend.
NEW PLATFORMS FOR PAIRING FREELANCERS WITH BUSINESSES
These days, devices, apps, and other personal technology let us communicate with one another from virtually everywhere. But there’s another kind of technology that plays even a bigger role – platforms designed to match companies with freelancers. New online marketplaces are launching in a wide range of categories, helping talented freelancers to find jobs in their chosen fields. Vlance.vn is one such platform operating in Vietnam.
CO-WORKING SPACES IN MAJOR CITIES
It’s not uncommon for independent workers to feel isolated. But the rise of co-working spaces in urban centers is changing that, offering freelancers all the needed support and resources. They also create a collaborative ambience you’d find at any cutting-edge company. Vietnam is not behind in this trend with booming spaces like Toong, Hanoihub,WORK Saigon etc.
1. What is the main topic of this passage?
A. How technology has influenced freelancers
B. The pros and cons of freelancing
C. Reasons for the upsurge of freelancing
2. What can the word fueled be best replaced by?
A. operated
B. increased
C. powered
3. According to the passage, what do the platforms do?
A. connect employers with employees
B. create communities of freelancers
C. offer working spaces for freelancers
4. What does the word that in Paragraph 3 refer to?
A. the feeling of isolation
B. the rise of co-working space
C. workers’ independence
5. According to the passage, which of the following is said about freelancers?
A. They can have better opportunities to find jobs.
B. They often suffer from loneliness working independently.
C. They cannot function without supporting platforms.

III. WRITING

1. Complete each of the following sentences using the cues given. You can use other words in addition to the cues to complete the sentences.

 Here is an example.
0. Ngoc/ usually/ play/ badminton/ Sunday.
Answer: 0. Ngoc usually plays badminton on Sundays.

1. I/ like/ can/ coke/ and/ two/ bottles/ water/ please.
 ________________________________________
2. If/ you/ eat/ lot/ fruit/ your/ skin/ may/ become/ soft/ and/ smooth.
________________________________________
3. Yesterday/ come/ home/ school/ I/ hungry/ but/ there/ not/ any/ food/ fridge.
________________________________________
4. If/ teenagers/ want/ stay/ healthy/ they/ should/ eat/ more/ fruits/ vegetables.
________________________________________
5. If/ you/ continue/ eat/ too much/ fat food/ same time/ you/ may/ have/ stomachache.
________________________________________

2. Write a paragraph of 100 – 120 words about the advantages that a person may have when learning English in an English speaking country.

You can use the cues given:
– Can learn with native teachers
– Can learn English in real life contexts
– Can have a native-like accent 
– Can have native speakers as future friends → contacting with them can maintain your English in future

ĐÁP ÁN

I. LISTENING

1. Listen to a teacher of English talking to her students about the number of people speaking English in the world. Fill each of the gaps with NO MORE THAN TWO words and or a number. You will listen TWICE.

1. The US

2. 60 million

3. 5.3%

4. 5.6%

5. 400 million

2. Listen to a conversation between two friends about their travel experience. Fill each of the gaps with ONE word. You will listen TWICE.

1. Silk

2. cycled

3. tired

4. changed

5. local

II. READING

1. Read the information about three applicants for the AC post for Teen Language Centre. For questions 1. – 10, complete the numbered spaces of the table with ONE word or number from the passage.

1. female

2. degree

3. identifying

4. 30

5. Riverside

6. literacy

7. snorkeling

8. 19

9. mission

10. poetry

2. Read the following passage and answer the questions. Circle A, B or C.

1. C 2. C 3. A 4. A 5. B

III. WRITING

1. Complete each of the following sentences using the cues given. You can use other words in addition to the cues to complete the sentences.

1. I’d like a can of coke and two bottles of water, please.

2. If you eat lots of/ a lot of fruits, your skin may become soft and smooth.

3. Yesterday, when I came home after school, I was very hungry but there wasn’t any food in the fridge.

4. If teenagers want to stay healthy, they should eat more fruits and vegetables.

5. If you continue eating too much fat food at the same time, you may have a stomachache.

2. Write a paragraph of 100 – 120 words about the advantages that a person may have when learning English in an English speaking country.

Sample writing

When a person learns English in an English speaking country, he/she can have many advantages. First, he/she can learn with native speakers so they can learn the language naturally. Second, he/she can learn English in real life contexts, which is much more beneficial than someone learning English in a foreign country. Another advantage is he/she can have very natural accent or the native-like accent. This is what many people wish to have. Finally, I believe those people can also have native speakers as friends. Later on, when they come back home, they can at the same time maintain their English if keeping contact with those friends. For all the advantages I have mentioned above, I think one should go abroad to study English if they really have a chance.

2. Đề số 2

1. Listen to FIVE short conversations. Choose the main topic of each conversation. Circle A, B or C. You will listen TWICE.

1. What is the conversation about?
A. Future career.
B. Future technology.
C. A better world.
2. What are the speakers talking about?
A. Doing a business.
B. A study plan.
C. A personal goal.
3. What is the conversation about?
A. Why men and women are different.
B. Why more and more women work.
C. Why management is more suitable for women.
4. What is the conversation about?
A. Future career.
B. Working with women.
C. A women’s daily routine.
5. What is the conversation about?
A. A physics class.
B. A physics teacher.
C. Virtual field trips.

2. Listen to a talk about monkey nauts. Fill each of the gaps with NO MORE THAN TWO WORDS. You will listen TWICE.

Monkeynauts which are monkey (1)______ were also sent into space. The first monkey that was sent into sub-orbital space was a squirrel monkey called Gordo on (2)______ 1958, in the nose cone of a US Army Jupiter AM-13 rocket. Gordo did well in the flight, but it drowned in the (3)______ when the flotation device failed and sank.
Able and Baker were the next two monkeys that (4)______ in space on May 28, 1959 on the Jupiter AM-18 rocket. They were both successfully retrieved after a flight of 300 miles which took 16 minutes. However, Able died four days after the flight and Baker died of kidney (5)______ 25 years after the flight, at the age of 27.

II. READING

1. Read the passage. Circle A, B or C to answer each question.

First explorations into the planets

Human’s dream of stepping into the outer space has been long ago and Jules Verne – a famous fiction writer of the 19th century was the first to describe such journeys. However, it was not until 14 September 1959 when the first artificial object – Lunar 2 – reached the moon. It was a journey of around 36 hours. Then on 3 February 1966 Luna 9 – an unmanned space mission – achieved a soft landing on the moon and transmitted photographic data to Earth. Lunar 10 – a robotic spacecraft mission entered lunar orbit on April 3, 1966. On 20 July 1969, the first manned landing on the moon was made by Neil Armstrong. After his journey, a series of journeys to other planets were made. The first flyby – the flight of a spacecraft near a planet to record data – of Venus was made by Mariner 2 in 1962. Other flybies include that in 1965 for Mars by Mariner 4, 1973 for Jupiter by Pioneer 10, 1974 for Mercury by Mariner 10, 1979 for Saturn by Pioneer 11, 1986 for Uranus by Voyager 2, 1989 for Neptune by Voyager 2.

1. Jules Verne was the first ______.

A. to dream of flying into space

B. to enter the moon

C. to describe space journeys

2. Lunar 2 was the first artificial object to ______.

A. orbit the moon

B. reach the moon

C. land on the moon

3. Lunar 9 ______.

A. was launched eight years after Lunar 2

B. was launched with a human

C. could send photographic data to Earth

4. According to the passage, which of the following is NOT true of Lunar 10?

A. It was launched with a robot.

B. It was launched in the same year with Lunar 9.

C. It landed on the moon.

5. A flyby is a flight of a spacecraft ______.

A. near Venus, Mars and Mercury to take pictures

B. made near a planet to gain data of the planet

C. made in 1962, 1974 and 1898 

2. Read the passage about space. Decide if the statements are true (T) or false (F). Circle T or F.

In the past, the study of space was mainly carried out by astronomers using telescopes. However, astronomers sometimes had it wrong. Meanwhile, apart from the desire to conquer the world around, humans also want more space to accommodate the world’s increasing population.
Owing to the developments in space technology, humans have made spectacular explorations and discoveries of the space. The explorations can be conducted either by unmanned robotic probes or by human spaceflights.
Undeniably, those achievements have been made quickly as a result of the “space race” by the Soviet Union and the United States. Within more than two decades, from the beginning of 1950s to 1970s, the two nations launched many of the milestones, from launching living beings into space to launching flybies to observe planets.
However, the biggest achievement of the 21st century has been the cooperation in launching the International Space Station, which serves as space environment research laboratory for experiments in many fields. It is also suited for the testing of spacecraft systems and equipment required for missions to the Moon and Mars. Hopefully, in the near future, space technological advancements will soon allow us to find out habitable space environment.

ĐÁP ÁN

I. LISTENING

1. Listen to FIVE short conversations. Choose the main topic of each conversation. Circle A, B or C. You will listen TWICE.

1. B

2. C

3. C

4. A

5. C

2. Listen to a talk about monkey nauts. Fill each of the gaps with NO MORE THAN TWO WORDS. You will listen TWICE.

1. astronauts

2. December 13th/ December 13/ 13 December

3. Atlantic Ocean

4. were launched

5. failure

 

II. READING

1. Read the passage. Circle A, B or C to answer each question.

1. C

2. B

3. C

4. C

5. B

2. Read the passage about space. Decide if the statements are true (T) or false (F). Circle T or F.

1. T

2. T

3. T

4. F

5. T

III. WRITING

1. Combine each pair of sentence to make a complete sentence using a relative pronoun.

1. The International Space Station is a large spacecraft which was launched in 1988.
2. An astronomer is a scientist who studies the sun, the moon and other planets.
3. A telescope is a piece of equipment which astronomers use to observe stars.
4. The place where astronauts live and conduct research has a microgravity environment.
5. Space tourism which is space travel for recreational purposes is becoming more and more popular.

2. Write a short advertisement (3. – 5 sentences) to advertise a product you choose. You can use strong adjectives, adverbs, active verbs, imperatives, comparative or/ and questions.

Sample writing:
Cheap Flights to Korea!
Lowest fares. Up to 20% off the total fare.
For more information, check www.flykr.com

IV. LANGUAGE FOCUS

1. Mark the underlined part in each sentence with a falling or rising arrow.

1. ↗

 2. ↗

3. ↗

4. ↘

5. ↘

2. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

1. A

2. A

3. C

4. C

5. A

3. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

1. B

2. C

3. C

4. A

5. B

3. Đề số 3

A. PHONETICS

I. Chọn từ có trọng âm khác với những từ còn lại.
1. A. move                              B. hotel                       C. photo                      D. pagoda

2. A. border                             B. cyclone                   C. warn                       D. forecast

II. Chọn từ có trọng âm khác với những từ còn lại.

1.A.natural                              B. disaster                    C. volcano                  D. typhoon

2.A.decorate                            B. nominate                  C. describe                 D. celebrate

B. VOCABULARY AND GRAMMAR

I. Chọn đáp án đúng nhất để hoàn thành câu

1. If we __________ littering, the environment will become seriously polluted.

A. look after                            B. turn off                   C. go on                      D. look for

2. The woman ____________came to see me yesterday is my teacher.

A. where                                 B. who                         C. whom                      D. which

3. If you want to save money, you should __________ the amount of water your family uses.

A. increase                              B. reduce                     C. pollute                    D. repair

4. Hoa is very tired; __________ , she has to finish her homework.                        

A. moreover                B. therefore                 C. because                   D. however

5. Nam is a __________ cyclist. He often has accidents.

A. careful                                B. careless                   C. carefully                 D. carelessly

6. Hoa: I suggest taking showers instead of baths to save energy. 

 – Lan: ________________.

A. Great ! Don’t do that                      B. Well done!             

C. That’s a good idea                          D. OK. I don’t want to

7. What __________ if you met an alien from outer space?

A. would you do                     B. will you do C. do you do               D. can you do

8. A funnel-shaped storm passing overland below a thunderstorm is called a __________.

A. typhoon                              B. tsunami                   C. tornado                   D. hurricane

II. Viết dạng đúng của động từ trong ngoặc.

1. If the rice paddies are polluted, the rice plants (die) ___________________

2. I suggest (work) ___________________harder for the entrance examination.

C. READING  

Đọc văn bản và trả lời câu hỏi.

Tet holiday is celebrated on the first days of the Lunar New Year. Some weeks before the New Year, the Vietnamese clean their houses and paint the walls. New clothes are bought for the occasion. One or two days before the festival, people make Banh Chung, which is the traditional cake, and other goodies. On the New Year’s Eve, the whole family gets together for a reunion dinner. Every member of the family should be present during the dinner in which many different kinds of dishes are served. On the New Year morning, the young members of the family pay their respects to the elders. In return they receive lucky money wrapped in red tiny envelopes. Then people go to visit their neighbors, friends and relatives.

1.  When is Tet holiday celebrated?

………………………………………………………………………………………

2.  What do Vietnamese do some weeks before the New Year?

……………………………………………………………………………………

3.  What is Banh Chung?

……………………………………………………………………………………

4.  What does the whole family do on the New Year’s Eve ?

……………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

A. PHONETICS AND STRESS

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

1. A. move                   2. B. cyclone      

II. Choose the word whose main stress pattern is placed differently from the other

1.A.’natural                   2.C.describe                                     

B. VOCABULARY AND GRAMMAR

I. Choose the best answer to complete the sentences.  

1. C

2. B

3. B

4. D

5. B

6. C

7. A

8. C

II. Supply the correct tense or form of verbs.          

1. will die                    2. should work/ work

C. READING

 Read the passage then answer the questions.  

1. (The biggest problem in the world today/ It is) the destruction of the natural environment.   

2. No/ No, they don’t.

3. (They/ Chemical wastes come) from factories (0.25đ) that make or use chemicals

4. (The nuclear fall-out/ It causes) cancer (and kills animals and people).           

D. WRITING

I. Rewrite the sentences so that they mean almost the same as those printed before them.

1. I suggest putting garbage bins around the school yard to prevent lazy students from littering./

I suggest (that) we (should) put garbage bins around the school yard to prevent lazy students from littering.

2. If  Nam had enough money, he could buy a new laptop.

3. Although he didn’t have any money, he bought an expensive mobile phone.

4. They didn’t use electricity economically, so they had to pay a large bill.

II. Combine each pair of sentences using Relative Pronouns.    

1. A tornado is storm which / that looks like a funnel.

2. I like reading books which/ that tell about different peoples and their cultures.

4. Đề số 4

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently.

Question 1. A. protects     B. kicks        C. misses      D. stops

Question 2. A. needed     B. stopped    C. missed     D. talked

II. Choose the word that its main stress is placed differently from the others.

Question 3. A. enjoy        B. collect      C. escape     D. answer

Question 4. A. summer   B. birthday    C. busy         D. machine

III. Choose the word (A, B, C or D) that best completes the sentence.

Question 5. Hanoi is famous …………….its beauty.

A. for

B. about

C. with

D. by

Question 6. Let’s go out and enjoy the sunshine, …………..? – That’s a good idea.

A. will you

B. don’t you

C. won’t we

D. shall we

Question 7. He’s used…………… in heavy traffic everyday.

A. drive

B. to drive

C. driving

D. to driving

Question 8. If the weather …………fine tomorrow, we’ll have a picnic.

A. is

B. were

C.  was

D. will be

Question 9. Walking is a good form of exercise for……….. young ………. old.

A. neither / or

B. either / nor

C. both / and

D. both / or

Question 10. The New Year is celebrated ………..midnight …….. January 1.

A. in / on

B. at / on

C. at / in

D. in /in

Question 11. Can you ……..up the volume a little? I can’t hear it very clearly.

A. play

B. sing

C. down

D. turn

Question 12. He is the man ……….. we wanted to find.

A . who

B . whose

C . whom

D . which

Question 13. Environmental…………is a serious problem facing mankind today.

A. pollution

B. polluted

C. pollute

D. polluting

Question 14. I am late, ………………?

A. am I

B. am not I

C. aren’t I

D. not am I.

Question 15. “Would you like some more tea?” – “………….”.

A. No, I don’t

B. No, sorry

C. No, thanks

D. No, I wouldn’t like

Question 16. A “They suggest going to Sa Pa on the weekend.”

B “………………………….”

A. That’s a fine day

B. That’s a good idea

C. That’s a trip

D. That’s a reason

IV. Choose the words or phrases that are not correct in standard English:

Question 17. I saw the men (A), the women (B) and the cattle (C) which went to the field.

Question 18. Look at the two dictionarys (A) and you will see (B) they are the same (C) in some ways (D)

Question 19. There is no water (A) in the house. If there is (B), we could cook (C) dinner (D).

Question 20. She did (A) her test (B) careful (C) last week (D)

ĐÁP ÁN

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently.

1 – C; 2 – A;

II. Choose the word that its main stress is placed differently from the others.

3 – A; 4 – D;

III. Choose the word (A, B, C or D) that best completes the sentence.

5 – A; 6 – D; 7 – D; 8 – A; 9 – C; 10 – B;

11 – D; 12 – A; 13 – A; 14 – C; 15 – C; 16 – B;

IV. Choose the words or phrases that are not correct in standard English:

17 – C; 18 – A; 19 – B; 20 – C;

V. Find the once choice that best completes the passage below:

21 – A; 22 – C; 23 – B; 24 – C;

VI. Read the following passage and write true (T) or false (F).

25 – F; 26 – F; 27 – T; 28 – F;

VII. Complete the second sentences without changing the meaning of the first sentences.

29 – Hoa spends 2 hours doing her homework everyday.

30 – I suggest we should collect plastic bag.

31 – I have lived here for two years.

32 – English is spoken as the first language in Australia.

VIII. Complete the meaningful sentences with words given.

33 – She is the best student student in her class.

34 – Lean started learning English six years ago.

5. Đề số 5

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A.cooperative

B.noticeable

C.flyover

D.astonished

2. A.mushroom

B.tunnel

C.manual

D.rubber

3. A.exporter

B.examine

C.exchange

D.excellent

II. Choose the word which has a different stress pattern from the others.

4. A. accent

B. mistake

C.global

D.rusty

5. A. bilingual

B. dialect

C.dominance

D.official

III. Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences.

1. It’s an important part of your cultural identity to keep your______in speaking English.

A. vocabulary

B. language

C. accent

D. skill

2. He is not exactly rich but he certainly earns enough to_______.

A. get through

B. get by

C. get on

D. get up

3. If she_______rich, she would travel around the world.

A. would be

B. is

C. has been

D. were

4. The girls and flowers ________ he painted were vivid.

A. who

B. that

C. whose

D. which

5. In a _______class, this is a great opportunity to learn about different customs and traditions around the world.

A.multilingual

B. multi – disciplinary

C. multi – dimensional

D. multinational

6. Trying to use a______dictionary less and switching to a monolingual one can help you to stop translating in your head when you are speaking or listening.

A. biannual

B. bicentenary

C. bi-monthly

D. bilingual

7. In July of 1975, the first US-Soviet joint_______occurred with the Apollo-Soyuz project.

A. mission

B. performance

C. company

D. relation

8. Today, the menu on the ISS includes more than 100 items _______astronauts can choose their daily meals before they fly into space.

A.which

B.from which

C.in which

D.where

9. Do you know the reason _______humans are interested in Mars and other planets in the solar system?

A.which

B.that

C.why

D.whose

10. NASA uses a variety of facilities to_______ microgravity conditions.

A. do

B. create

C. invent

D. perform

ĐÁP ÁN

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. B 2. D 3. A

II. Choose the word which has a different stress pattern from the others.

4. B 5. A

III. Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences.

1. C 2. D 3. D 4. B 5. D 6. D 7. A 8. B 9. C 10. B

IV. Read the passage, and choose the correct answer A, B, C or D for each question.

1. B 2. A 3. C 4. D 5. C

V. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

1. B 2. A 3. D 4. A 5. C 6. B 7. D 8. B 9. A 10. C

VI. Writing

1. Bill suggested that we should go for a drive in the country for a change

2. Mike can’t put up with the noise of the traffic anymore.

3. My colleague said that she didn’t mind working late.

Trên đây là một phần trích đoạn nội dung Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Chi Lăng. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Cát Lái
  • Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Phan Bá Vành

Chúc các em học tập tốt !

Đăng bởi: Quà Yêu Thương

Chuyên mục: Lớp 9

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button