Giáo dụcLớp 9

Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Trần Phú

Kì thi học kì 2 đang đến gần. Vì vậy, Quà Yêu Thương xin gửi đến các em tài liệu Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Trần Phú nhằm giúp các em làm quen với các dạng đề học kì 2. Hi vọng tài liệu sẽ là nguồn tham khảo hữu ích trong quá trình học tập của các em.

BỘ 5 ĐỀ THI HK2 NĂM 2021 MÔN TIẾNG ANH LỚP 9

TRƯỜNG THCS TRẦN PHÚ

1. Đề số 1

PHONETICS AND LANGUAGE FUNCTIONS

Choose the correct answer from the four options (A, B, C, or D) whose underlined part is pronounced differently from the rest in each group.

1. A. subject                B. lunar                       C. erupt                       D. suffer

2. A. reduced              B. published                C. escaped                  D. received

Choose the correct answer from the four options marked A, B, C, or D to complete each sentence below.

3. The librarian asked us _______ so much noise.

A. not to make             B. no make                              C. not making             D. don’t make

4. What’s the name of the man _______ gave us a lift?

A. he                           B. which                                  C. who                        D. whose

5. The government should do something to help _______.

A. the poors                 B. the poor ones                      C. the poor                              D. poor

6. You had a very good time at the party last night, _______?

A. hadn’t you              B. had you                               C. don’t you                            D. didn’t you

7. What _______ if you _______ an alien from outer space?

A. will you do – meet                                                 B. do you do – meet               

C. would you do – would meet                                              D. would you do – met

8. “Let me congratulate you on winning the first prize.” “_______.”

A. You’re welcome                                                     B. Never mind

C. That’s very kind of you                                         D. It’s my pleasure

9. They went on playing _______ it started to rain.

A. though                                B. because                               C. but                                      D. despite

10. I would like _______ Holland.

A. visit                        B. to visit                                 C. visiting                               D. visited

READING

Choose the most suitable answer from the four options marked A, B, C, or D to complete each of the numbered gaps in the passage below.

When I came home at 12:00 a.m., I saw a piece of paper stuck on the front door. It was my friend’s (1) _______. She wrote that she visited me but I was not (2) _______ home. She wanted to introduce her new English friend, Tony, with me. She thought that it would be very (3) _______ to speak English to a foreigner. Moreover, she would like to invite me to join a picnic next Saturday. She told me to (4) _______ her as soon as I came home and tell her if I would like to (5) _______ Tony and join the picnic.

1. A. news                   B. message                  C. information            D. idea

2. A. in                        B. on                           C. at                            D. of

3. A. glad                    B. nice                         C. happy                     D. kind

4. A. phone                 B. tell                          C. shout                      D. scream

5. A. talk                     B. speak                      C. tell                          D. meet

Read the passage below and choose the best answer from the four options marked A, B, C or D.

                        John liked chocolates very much, but his mother never gave him any, because they were bad for his teeth, she thought. But John had a very nice grandfather. The old man loved his grandson very much, and sometimes he brought John chocolates when he came to visit him. Then his mother let him eat them, because she wanted to make the old man happy. One evening, a few days before John’s seventh birthday, he was saying his prayers in his bedroom before he went to bed. “Please, God” he shouted, “make them give me a big box of chocolates for my birthday on Saturday”. His mother was in the kitchen and she heard the small boy shouting and went into his bedroom quickly. “Why are you shouting, John?” she asked her son, “God can hear you when you talk quietly” “I know” answer the clever boy with a smile, “but Grandfather’s in the next room, and he can’t”. 

6. Why did his grandfather sometimes give him chocolate?

A. Because his grandfather loved candy.                   B. Because John was a good boy.

C. Because it was good for his health.                                   D. Because his grandfather loved him.

7. Why did his mother let John eat the chocolate he got from his grandfather?

A. To please the old man.                                                       B. To make John happy.

C. Because she didn’t have to pay for it.                                D. Because John liked it a lot.

8. What did he pray to God before his seventh birthday?

A. He asked for good luck.                                                    

B. He wanted his grandfather to give him chocolate.

C. He begged God to make him a big box of chocolate.

D. He wished for some money to buy chocolate.

9. Why did he shout when he was praying?

A. So that God can hear him.                                      B. So that his mother could hear him.

C. So that his grandfather could hear him.                 D. Because his grandfather was deaf.

10. Which sentence is NOT true according to the passage?

A. John was fond of chocolate.

B. He wanted a big box of chocolate for his birthday.

C. His mother was too poor to give him a big box of chocolate.

D. While he was praying that day his grandfather was in the next room.

WRITING

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 7 NĂM

I. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence, using the word given.

1. “How much time do you spend on English?” my English teacher asked.

→ My English teacher ________________________________________.

2. My cousin and I often played soccer when we were young.

→ My cousin and I used ______________________________________.

II. What do your family often do to prepare for Tet holiday? Write a short paragraph (between 50 and 80 words) to answer the question.

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH CHƯƠNG TRÌNH THÍ ĐIỂM:

I. Finish the second sentence in such a way that it has the same meaning as the original one. Use the words or phrases given.

1. Although his leg was broken, he managed to get out of the car. (in spite of)

→ ___________________________________________________________

2. If someone doesn’t put the coal in, the fire will go out. (unless)

→ ___________________________________________________________

II. What job do you want to do in the future? Write a short paragraph (between 50 and 80 words) to answer the question.

ĐÁP ÁN

PHONETICS AND LANGUAGE FUNCTIONS (2 points: 0.2 each)

1. B                             2. D                             3. A                             4. C                             5. C

6. D                             7. D                             8. C                             9. A                             10. B

READING (2 points: 0.2 each)

1. B                             2. C                             3. B                             4. A                             5. D

6. D                             7. A                             8. B                             9. C                             10. C

WRITING (2 points)

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 7 NĂM

I. Complete the second sentence. (0.8 point: 0.4 each)

1. My English teacher asked (me/us) how much time I/we spent on English.

2. My cousin and I used to play soccer when we were young.

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 10 NĂM – CHƯƠNG TRÌNH THÍ ĐIỂM:

I. Complete the second sentence in each pair using the word given.

1. In spite of his broken leg, he managed to get out of the car.

2. Unless someone puts the coal in, the fire will go out.

2. Đề số 2

I. Pronuonciation (1điểm)

1. A. cabbage              B. plumber                  C. umbrella                  D. bag

2. A. tool                     B. school                     C. good                       D. food          

3. A. beach                  B. clean                       C. instead                    D. leave          

4. A. hour                    B. honest                     C. honor                      D. heart

II. Reading :(2,5 điểm). Em hãy đọc đoạn văn sau và trả lời các câu hỏi sau

       In Britain, Mother’s Day or Mothering Sunday is celebrated on the fourth Sunday  in Lent ( around the middle of March), when mothers traditionally receiver gifts and cards from their children.It was originally a day when servants were given a holiday to visit their families, taking gifts or flowers or cake.

         In the USA Mother’s Day is the second Sunday in May, when mothers traditionally  receiver gifts, etc. ..from their children and are taken by their family for a meal at a restaurent. Many Americans wear a carnation, flower with a pleasant smell on Mother’s Day, a colored one if their mother is alive and white one if she is dead.

(lent : mùa chay , carnation: cẩm chướng, servant: người hầu pleasant: dễ chịu )

a). Hãy đánh dấu (x) vào cột T(đúng) hayF( sai)(0,5 điểm)

 

T

F

1 . when mothers traditionally receiver gifts and cards from their children.

 

 

2. In the USA, Mother’s Day is the second Sunday in July

 

 

3.  Mothers traditionally receiver gifts and cards from their children.

 

 

4. Mothering Sunday is celebrated on the fourth Tuesday  in Lent

 

 

5.It was originally a day when servants were given a holiday to visit their families.

 

 

* Questions:

1. What is Mother’s Day also called in Britain?

………………………………………………………………………………

2. What do children give their mother on Mother’s Day ?

………………………………………………………………………………

3. Is Mother’s Day celebrated on the same day in Britain and in the USA?

………………………………………………………………………………

4. What do American children wear on Mother’s Day If their mothers are still alive?

………………………………………………………………………………

III. Language focus (4 điểm)

A. Em hãy chọn đáp án đúng nhất(A, B, C or D)  để hoàn thành các câu sau( 2 điểm

1 . I am so proud ……………… my father and love him very much.                                  

A. of                               B. in                      C.on                               D. at

2. ………………are funnel-shape storms which pass overland below a thunderstorm. 

A. Typhoons              B.Volcanoes              C. Earthquakes   D. Tornadoes

3.  Easter is a joyful festival …………… comes in early spring.

A. that it                     B. which                     C. where                 D. when

4. Snowstorms, volcanoes , typhoon are …………………….

A. natural agents             B. natural disasters      C. nature                D. natural.

5. UFOs are ……. objects that some people report they have seen in the sky.

A. flying             B. flies                           C. flew                   D. flown

6. If we keep our environment clean , we ……….   a happier and healthier life.

A. live             B. lived                                 C. will live                    D. would live

7. Who is going to ……………   your children when you are at work?

A. look for      B. look up                         C. look after                      D. look out

8. Tet is the most important …………………. for Vietnamese people.
A. invention    B. celebration        C. decoration                   D. preparation

B. Em hãy sử dụng các động từ và từ trong ngoặc để hoàn thành các câu sau (2 điểm)

1. If we pollute the water, we (have) …………. no fresh water to use.

2. If she (live) …………… by the sea, she (go) ………….swimming every morning.

3.She (work) ……………..in London for 6 months

4. ………….Eruptions cause sever damage  every year (VOLCANO)

ĐÁP ÁN

I. Pronuonciation (1điểm)

Mỗi câu đúng 0,25 điểm

1- D  2- C 3- B  4- D

II. Reading : (2,5 điểm)

a) Mỗi câu đúng 0,1 điểm

1- T    2- F     3- T  4- F    5- T

b) Mỗi câu đúng 0,5 điểm

1. It is also called Mothering Sunday.

2. They give their mothers gift and cards.

3. No, it isn’t.

4. They wear a colored carnation.

III. Language focus (4,5 điểm)

A. Mỗi câu đúng 0,25 điểm

1- A , 2- D,   3- B,  4- B,  5-A,  6-C,  7 – C, 8- B

B. Mỗi câu đúng 0,5 điểm

1. will have

2. Lived-  would go

3. Has worked

4. VOLCANO

IV. Writing (2,5 điểm)

A Mỗi câu đúng 0,5 điểm

1.  If we don’t hurry up, we will be late for school

2. I suggest collecting giving lessons to poor children.

B. Mỗi câu đúng 0,5 điểm

1.There are some students who want to do researchon volcanoes.

2.A typhoon is a stor which  reaches 120 km per hour

3. The song Which is sung on New Year’s Eve. is Auld Lang Syne

3. Đề số 3

I. LISTENING:

PART 1 : LISTEN AND CHOOSE THE BEST ANSWER (1pt)

1. We are slowly destroying …………………….

A. The rivers               B. the earth                 C. the seas                   D. the forests

2. The air is ……………… to live in many cities.

A. unhealthy               B. healthy                    C. good                       D. safe

3. …………… have to wear oxygen masks.

A. Farmers                  B. Traffic policemen   C. Teachers                 D. Workers

4. We …………….. so many trees in the forests.

A. have planted           B. have recycled         C. have cut down        D. have saved

PART 2. LISTEN THEN FILL IN THE WORDS YOU HEAR ( 1pt).

Hello everybody ! Today, I would like to tell you about my way of reducing the use of plastic bags. First, I use cloth bags when (1)……………….I also ask my friends and my family members to do the same thing. I believe this would (2)…….………..a number of plastic bags everyday. (3)……………….., I try not to buy such things as shirts, socks, or toys because these things are often over- packaged with lots of (4)………………. and plastic bags.

II. MULTIPLE CHOICE: (2,5 pts)

1. Many tourists enjoy festivals in Viet Nam ………….. they do not understand Vietnamese culture very much.   

A. because                   B. so                            C. however                  D. although 

2. The boy and the dog ………… passed my house last night made much noise.   

A. which                     B. that                         C. whom                    D. whose  

3. The word “ typhoon” comes from ……………   

A. French                    B. English                   C. Chinese                   D. Japanese                                    

4. His …………. of humor distinguishes him from the others .   

A. sense                       B. kind                       C. character                  D. feeling

5. The man suggested  …………  solar energy to save money.

A. use                          B. will use                   C. has used                  D. using

6. If everybody…all the trash in the trash cans, the beach will not be so dirty like this.

A. puts                        B. putting                    C. to put                      D. has put

7. ……. you cut down the trees in the forest, there …….. be big floods every year.

A. If /  would              B. Will / if                   C. If / will                    D. A & B correct

8. The huge earthquake struck the city of Kobe  in 1995, a large number of people …

A. was killed               B. were killed              C. killed                      D. are killed

9. Mai: Let me congratulate you on passing the oral exam !

    Lan: …………………………………………………….

A. Yes, I do                 B. You’re welcome    C. That’s a good idea  D. Thanks

10. Choose the words or phrases that are not correct in standard English.

The bridge who was built about 100 years ago is going to collapse .

                    A                      B                           C                     D

III. READING: (2,5pts)

1. Lexical reading (Read the text then circle the best answer): (1,25pts)

    Air pollution causes ill health to human beings. In a lot of countries, there are laws limiting the amount (1)……… smoke which factories can produce although there is not enough information on the affects of smoke on the atmosphere. Doctors have proved  that air pollution causes lung diseases. The gases from the exhausts of cars have also increased air pollution in most cities. The lead ( chất chì) in petrol produces a poisonous gas (2)……… is often collected in busy streets. Children (3)…………live in areas where there is a lot of lead in the atmosphere can not think ( 4)…….. quickly as other children  and are clumsy ( vụng về) (5)………. they use their hands.

1. A. in                        B. with                        C. from            D. of                        

2. A. whom                 B. which                      C. who            D.where   

3. A. who                    B. whom                     C. which          D.whose                               

4. A. more                   B. as                            C. than            D.less                                 

5. A. when                  B. where                      C. why            D.who                                     

2. Read the passage then choose the best answer for each statement: (1,25pts)

Vietnam’s New Year is celebrated according to the Lunar calendar. It is officially known as Tet Nguyen Dan, or Tet. It starts at the begining of January up to the middle of February. The exact date changes from year to year. Vietnamese people usually make preparations for the holidays several weeks beforehand. They tidy their houses , cook special food, clean and make offerings on the family altars ( bàn thờ). On the New Year’s Eve, people sit up  to midnight to see the New Year in, then they put on new clothes and give one another the greetings of the season. Tet lasts ten days, the first three days are the most important. Vietnamese people believe that how people act during these days will influence the whole year. As a result, they make every effort to avoid arguments and smile as much as possible.

1. Vietnamese people begin to celebrate the New Year in ………………………..

A. early January          B. late January            C. middle of January   D. February

2. The word “ tidy” in line 4 means :

A. wash  up                 B. put on                     C. decorate                  D. turn off

3. People stay up late to …………………to  welcome the New Year.

A. 9 pm                       B. 10 pm                     C. 11 pm                    D.12 pm

4. If  people have arguments during Tet holidays, they will be  ……… the whole year

A. lucky                      B. unlucky                   C. healthy                    D. wealthy

5. …………….. bring the luck and happiness  on  Tet holidays, not arguments.

A. Money                    B. Smiles                     C. Traveling                D. Food

ĐÁP ÁN

CÂU

NỘI DUNG

Câu I

(2 điểm)

 

Part 1:

1. B

2. A

3. C

4. C

Part 2:

1. SHOPPING       2. REDUCE           

3. SECOND          4. PAPER

Câu II

(2,5 điểm)

 

 

1. D

2. B

3. C

4. A

5. D

6. A

7. C

8. B

9. D

10. A

Câu III

(2,5 điểm)

 

*Lexical reading

1. D        2. B       3. A         4. B          5. A

* Reading comprehention

1. A        2. C         3. D         4. B          5. B

Câu IV

(3 điểm)

 

1. The man who is being questioned by the police looks worried.

2. Although it rains heavily, they go on collecting trash along the beach./ They go on collecting trash along the beach although it rains heavily.

3. Mr John suggested we should build a shelter to hide when a typhoon comes.

4. The film which we saw on TV last night is very exciting.

5. Students’answer.

4. Đề số 4

* LISTEN: (2 điểm)

I. Listen and choose the correct missing words (1 điểm)

 1.Can I go to a ………?

 A. movie                    B. theater                    C. walk                        D. cinema

 2.Let me have a look at the……….

 A. magazine   B. newspaper  C.  boook                    D. notebook

 3.We have to wait for mommy because …………………………. right now.

 A. she’s at a meeting                          B. she isn’t wearing her unifom

 C. she’s at work                                             D. she is cooking

 4.Where would you like to………………….. to?

 A. go on a walk                                              B. ride around

 C. go for a swim                                             D. ride o motorbike

II/ Listen the following conversation . The write true (T) or false (F). (1 điểm

1. The movies start in the afternoon at 2:55.

2. They are going see the movie

3. The girl likes to go through the park.

4. Maybe they can go out to eat tonight.

* LANGGUAGW FOCUS (3 điểm)

I/ Choose the word whose underlined part is pronounced differently . (1 điểm)

1. A. childen               B. character     C. chair            D. chicken

2. A. enough               B. study          C. put              D. hungry

3. A. celebrated          B. intended     C. invented     D. cleaned

4. A. though               B. bought        C. brought       D. thought

II/ Choose the word or phrase  (A, B, C, or D) that best completes each sentence. (2 điểm)

1. We arrived in Nha Trang _________ 5 o’clock yesterday afternoon.

A. in    B. since           C. at    D. for

2. Although my mother is not a singer, she sings very ___________ .

A. good           B. badly          C. beautiful     D. beautifully

3. Where _________ you go if you had a car?

A. will B. would         C. may D. can

4. Lan said she __________ to Ha Long Bay the following day.

A. would go    B. will go        C. go   D. went

5. He was badly sick yesterday, __________ he didn’t go to school.

A. since           B. because       C. so    D. but

6. Your father never works in Hanoi, _________ he?

A. does            B. did  C. didn’t          D. doesn’t

7. – ” _________ have you learnt English?” – “For nearly 4 years”

A. How long   B. How many  C. How much  D. When

8. My friend John, _________ works in the city bank, earns more money than I do.

A. whom         B. who C. which          D. that

* READ (3 điểm)

I/ Read the passage carefully and then choose the best answer for each blank. (2 điểm)

  There is much more water than land (1)______ the surface of the earth. The seas and oceans (2)______ nearly four-fifths of the whole world, and only one-fifth of (3)______ land. If you travelled over the earth (4)______ different directions, you would have to spend much more of your time (5)______ on water than on roads or railways. We sometimes forget that (6)______ every mile of land there is four miles of water.

There is much water on the surface of our earth that we (7)______ to use two words to describe. We use the word seas those parts of water surface which (8)______ only a few hundreds of miles wide, the word oceans to describe the huge areas of water which are thousands of miles wide and very deep.

1.A. in                         B. on                           C. from                        D. over

 2.A. covered              B. covering                  C. cover                       D. to cover

 3.A. them are             B. its                            C. it is                          D.  it’s

 4.A. in                        B. for                           C. to                            D.  by

5.A. moving                B. to move                   C. move                       D. moved

 6.A. on                       B. in                            C.within                      D.for

 7.A. must                   B. should                     C. have                        D. would

 8.A. describing           B. describes                 C. described                D. to describe

ĐÁP ÁN

* LISTEN: (2 điểm)

I. Listen and choose the correct missing words (1 điểm)

Mỗi đáp án đúng 0,25 điểm

1

2

3

4

A

B

A

C

II/ Listen the following conversation . The write true (T) or false (F).

Mỗi đáp án đúng 0,25 điểm

1

2

3

4

F

T

F

T

* LANGGUAGW FOCUS (3 điểm)

I/ Choose the word whose underlined part is pronounced differently . (1 điểm)

Mỗi đáp án đúng 0,25 điểm

1

2

3

4

A

D

D

D

II/ Choose the word or phrase  (A, B, C, or D) that best completes each sentence. (2 điểm)

Mỗi đáp án đúng 0,25 điểm

1

2

3

4

5

6

7

8

C

D

B

A

C

A

A

B

* READ (3 điểm)

I/ Read the passage carefully and then choose the best answer for each blank. (2 điểm)

Mỗi đáp án đúng 0,25 điểm

1

2

3

4

5

6

7

8

B

C

B

A

A

D

C

D

II/ Read the following passage and complete thesentences.

Mỗi đáp án đúng 0,25 điểm

1.  According to the writer, Father’s Day was first celebrated in Spokane, Washington on the 19th June, 1910 .

 2. Elmesu wrote a message on a clay card to wish his father good health and a long life.

 3. The idea of celebrating Father’s Day came from Sonora Smart Dodd .

 4. Father’s Day celebrated in many countries in the world is on 3rd Sunday in June __________ each year.

* WRITE (2 điểm)

I/ Choose the best answer (A, B, C or D) that is the same meaning with the italic sentence.

(1 điểm)

Mỗi đáp án đúng 0,25 điểm

1

2

3

4

D

A

C

A

II/ Use the given words to make sentences. (1mark)

Mỗi đáp án đúng 0,25 điểm

1. He/ used/ play/ soccer/ he/ be/ small.

1. He used to play soccer when he was small.

2. We have learnt English for 4 years.

3. I wish (that) I  were a  millionaire.

4. Rice is grown in Vietnam.

5. Đề số 5

I / LANGUAGE FOCUS:

* Choose the correct answer to complete the sentences: (2.0 points)

1. If there is a mechanical problem, we suggest……………..the manufacturer directly.

A. contact

B. contacting

C. to contact

D. be contact

2. We decided not to go out for meal………………………..we were too tired.

A. but

B. because

C. so

D. to

3. Please turn……………….the gas. I want to cook my lunch.

A. over

B. on

C. in

D. off

4. Tet is a Vietnamese festival…………………takes place in late January and early January.

A. which

B. who

C. when

D. where

5. The man…………………is talking to your mother is my English teacher.

A. which

B. who

C. when

D. where

6. According to the weather…………….,it will be raining tonight.

A. prediction

B. information

C. announcement

D. forecast

7. Some scientists say that flying saucers might be people’s……………………

A. imagination

B. image

C. imaginative

D. imaginary

8. When a tropical storm reaches 120 kilometers per hour, it is called………………….in

North and South America.

 A. hurricane         

B. typhoon  

C. cyclone

D. volcano

II/ READING:

Read carefully the passage:

Everyday in radio, on TV, and in the newspapers, we hear, see or read about many problems in the world, for example, pollution problems.

Air pollution is the first kind. It mostly comes from fumes released from motorbikes, cars, airplanes, trains and poisonous gases emitted from factories. Also, waste is dump any where, even in the city where many people are living. The second pollution problem is sea pollution. Many people earn their living from fishing in the sea, and the fish they catch feed many people. But the sea has become so polluted from oil spills and factory wastes that the fish are dying. This pollution is not only killing the fish, but is also affecting those people who eat fish.

Seldom do you find a place nowadays that is not polluted. This problem is growing more difficult everyday. We must find a good solution that make the world a better place to live.

A. Check true (T) or false (F): (1.0 point)

1. (_____). We hear, see and read about problems in the world every week.

2. (_____). Poisonous gases from factories don’t cause pollution.

3. (_____). The sea has become polluted because of factories wastes.

4. (_____). In order to make the world better place to live, we should find a good sollution.

B. Answer the questions: (1.0 point)

1. How  can we know about many problems in the world?

→………………………………………………………………………………………………………..

2. What make the sea polluted?

→…………………………………………………………………………………………………………

 3. Do smoke from factories polluted the sea?

→……………………………………………………………………………………………………………………

4. What should we do to make the world a better place to live?

→…………………………………………………………………………………………………………..

ĐÁP ÁN

I. LANGUAGE FOCUS

 * Choose thest best answer:(1 point)

1. B          2. B         3. B         4. A

5. B          6. D         7. A         8. A   

II. READING

A. Check T/F: (1 point)

1. F          2. F          3. T          4. T    

B. Answer the question:(1 point)

1. We know problems in the world from radio, TV and newspapers.

2. The sea become polluted from oil spills and factory wastes.

3. No, they don’t.

4. We should find a good sollution.   

III. WRITING:

A. Join sentences: 1.0 điểm

1. Ba got wet because he forgot to bring his umbrella.

2. I’d like to play soccer with you, however I have to finish my homework first.

3. The farm which we visited last Sunday produces milk.

4. The man was driving a car was badly injured.      

B. Write a passage: 1.0 điểm

– Students tell: place they go/how and when they get there/ who they go with/ thing they bring….

– Students write: time they go and arrive/what do they do there: play games/ sing a song/ swimming/…..

– Students write how they feel and time they return home.

IV. LISTENING:

A. Check T/F: 1.0 point

1. T      2. F         3.T         4. T                       

B. Choose the correct answer: 1point

1. C       2. A         3.C            4. B     

Trên đây là một phần trích đoạn nội dung Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Trần Phú. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS An Phú
  • Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Hiệp Bình

Chúc các em học tập tốt !

Đăng bởi: Quà Yêu Thương

Chuyên mục: Lớp 9

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button