Giáo dụcLớp 9

Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Trần Quốc Tuấn

Nhằm giúp các em có tư liệu tham khảo, chuẩn bị cho kì thi học kì 2 sắp đến, Quà Yêu Thương đã biên soạn và gửi đến các em Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Trần Quốc Tuấn. Tài liệu gồm các dạng bài tập khác nhau và kèm theo đáp án sẽ giúp các em ôn tập kiến thức hiệu quả. Chúc các em học tập tốt!

BỘ 5 ĐỀ THI HK2 NĂM 2021 MÔN TIẾNG ANH LỚP 9

TRƯỜNG THCS TRẦN QUỐC TUẤN

1. Đề số 1

A. PRONUNCIATION

Choose one word whose underlined part is pronounced differently from the others. (1.0pt)

1. A.label

B.plumber

C.bulb

D.bill

2. A.mother

B.then

C.weatherman

D.anything

3. A.refilled

B.walked

C.reduced

D.dropped

4. A.dream

B.team

C.spread

D.teacher

B.LANGUAGE FOCUS

Question I. Circle the best option A, B, C or D to complete each sentence. (1.25pts)

1. Easter is a joyful festival _________ comes in early spring.

A. who

B. where

C. whom

D. which

2. They were having dinner _________ I arrived.

A. what

B. when

C. while

D. how

3. John is proud _________ his father and loves him so much.

A. about

B. for

C. of

D. in 

4. Mrs. Hoa is generous to the poor _________ she is not rich.

A. even though

B. as

C. however

D. so

5. My shoes are dirty. I’d better take them _________ before I come in.

A. away

B. up

C. on

D. off

Question II. Write the correct form of the verb in each bracket. (1.25pts)

1. My class ________ (visit) Uncle Ho’s  mausoleum last weekend.

……………………

2.We ________ (not meet) our classmates since we left school.

……………………

3. If we don’t try to control pollution, it ________ (be) too late.

……………………

4. My father _______ (leave) Hanoi for Ho Chi Minh City two days ago.

……………………

5. Every day, my sister walks to school, but today she _________ (go) by bike.

……………………

Question III. Give the correct form of the words given in brackets.  (1.0pt)

1. Tet or Lunar New Year holiday is the most important _______ for Vietnamese people. (CELEBRATE)

……………………

2. Follow the instructions on the back of the packet ________.   (CARE)

……………………

3. Tsunamis, earthquakes and typhoons are ________ disasters.  (NATURE)

……………………

4. ________, the meat associated with Easter is lamb.   (TRADITION)

……………………

Question IV. Choose the underlined word or phrase (A, B, C or D) that needs correcting.(0.75 pt)

1. Would people be able to fly if they have feathers instead of hair?

       A                        B                          C                       D

……………………

2. What about use  public buses instead of motorbikes to reduce exhaust fume?

       A              B                               C                                D

…………………..

3. We were young and inexperienced. However, we made a lot of mistakes.

                                              A                  B                C                     D

…………………..

C. READING

Complete the passage with the words in the box, then answer the questions bellow. (1.5pts)

          from               as                which               them               because                   of        

 

Everyone wants to reduce pollution. But pollution problem is ________ (1) complicated as it is serious. It is complicated ________ (2) much pollution is caused by things that benefit people. For example, exhaust ________ (3) automobiles causes a large percentage of all air pollution. But automobiles provide transportation for millions of people. Factories discharge much of the material ________ (4) pollutes the air and water, but factories give employment to a large number ________ (5) people. Too much fertilizer or pesticide can ruin soil, but fertilizers and pesticide are important aids to the growing of crops. Thus, to end or reduce pollution immediately, people would have to stop using many things that benefit ________ (6). Most people do not want to do that, of course. But pollution can be gradually reduced in several ways.

Answer the questions: (1.0 pt)

1.What is the passage about?

-> …………………………………………………………………

2.Why is the pollution problem complicated?

-> ………………………………………………………………

3.Do factories discharge a lot of the material that pollutes the water?

-> ……………………………………………………………

4.What would people have to do if they want to reduce pollution?

-> ……………………………………………………………

D.WRITING

Question I. Complete the second sentence so that it has the similar meaning to the first. (1.25pts)

1.The author has written a special edition for children.

-> A special edition …………………………………………………………

2. She went to bed early because of her sickness.    

-> Because she ………………………………………………………………………

3. Mrs. Brown has just bought a car. The car is very fast and modern.

-> Mrs. Brown has just ………………………………………………………

4.“What about changing the date of the meeting again?” Mr. Nick said.

-> Mr. Nick suggested ………………………………………………………..

5. My nephew enjoys feeding fish every morning.

-> My nephew is interested………………………………………………..

Question II. Rearrange the word or phrase in the right order to have meaningful sentences. (1.0pt)

1. she / would not / I / make /  so / wish / much / noise /.

-> …………………………………………………………

2. using / bulbs / energy-saving / about / instead of / 100-watt light bulbs / What /?

-> …………………………………………………………

3.Last summer, / with / went / Nha Trang / Liz  / parents / to / her /.  

-> …………………………………………………………

4. should / playing / not / much / of / free / Children / time / spend / electronic / games / their /.

-> ………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

A. PRONUNCIATION

1. B

2. D

3. A

4. C

B. LANGUAGE FOCUS

Question I. Circle the best option A, B, C or D to complete each sentence. 

1. D

2. B

3. C

4. A

5. D

Question II.Write the correct form of the verb in each bracket.

1. visited

2. haven’t met

3. will be

4. left

5. is going

Question III.Write the correct form of the words given in brackets.

1. celebration

2. carefully

3. natural

4. traditionally

Question IV. Find and correct the mistake in each sentence.

1. C

2. B

3. B

C.READING

Complete the passage with the words in the box.

1. as

2. because

3. from

4. which

5. of

6. them

Answer the questions:

1. The passage is about pollution.

2. Because much pollution is caused by things that benefit people.

3. Yes, they do.

4. People would have to stop using many things that benefit them (if they want to reduce pollution).

D.WRITING

Question I. Complete the second sentence so that it has the similar meaning to the first.

1. A special edition has been written for children by the author.

2. Because she was sick, she went to bed early.

3. Mrs. Brown has just bought a car which is very fast and modern.

4. Mr. Nick suggested changing the date of the meeting again.

5. My nephew is interested in feeding fish every morning.

Question II. Rearrange the word or phrase in the right order to have meaningful sentences.

1. I wish she would not make so much noise.

2. What about using energy-saving bulbs instead of 100-watt light bulbs?

3. Last summer, Liz went to Nha Trang with her parents. 

4. Children should not spend much of their free time playing electronic games.

2. Đề số 2

A. PRONUNCIATION

Choose one word whose underlined part is pronounced differently from the others. (1.0pt)

1. A. happy

B. high

C. hour

D. hotel

2. A.dropped

B. washed

C. watched

D. decided

3. A. charity

B. character

C. child

D. Chinese

4. A. weather

B. earthquake

C. anything

D. birthday

B.LANGUAGE FOCUS

Question I. Circle the best option A, B, C or D to complete each sentence. (1.25pts)

1.My students enjoy _________ English very much.

A. learn

B. learnt

C. learning

D. to learn

2. I don’t have a computer at home,  _________I can’t get access to the Internet.

A. however

B. so

C. although

D. but

3. If we ______ wasting water, there will be shortage of fresh water in a few decades.

A.  go on

B.  turn off

C. turn on

D. look for

4.Easter is a joyful festival _________ comes in early spring.

A.who

B.where

C.whom

D.which

5. You have lived in this city since 1998, ____________?

A. haven’t you

B. didn’t you

C. did you

D. have you

Question II. Write the correct form of the verb in each bracket. (1.25pts)

1.We are fond of ________ (read) magazines about teenagers.                          

2. We (not see) ________each other since Monday.                                                

3. If we use energy – saving bulbs, we (save) ________ a lot of money

4. He said to me that she ( visit ) ________ me the following day.

5. My class ________ (visit) Uncle Ho’s  mausoleum last weekend.

Question III. Give the correct form of the words given in brackets. (1.0pt)

1. Air________ makes us unhealthy.  (POLLUTE)

2. They________  me to join their family to Hue last year. (INVITATION)

3.Although there are many _______ throughout the year, I like Tet most. (CELEBRATE)

4. ______, the roof collapsed under the weight of snow.  (FORTUNATE)

Question IV. Choose the underlined word or phrase (A, B, C or D) that needs correcting. (0.75pt)

1. I met a lot of  interesting people while I was studying at Ho Chi Minh City.

      A                      B                        C                              D

2. My brother enjoys to go to the park on Summer evenings.

                          A        B    C                      D

3. Between 1980 to 1990, the area was hit by five disastrous tornadoes.

                            A            B              C                         D

C.READING

Complete the passage with the words in the box, then answer the questions bellow. (1.5pts)

          crowded              occasion        when                 in               during                  are     

 

Tet is a national and family festival. It is an (1) ________  for every Vietnamese to have a good time while thinking about the last year and the next year. At Tet, spring fairs (2) ________  organized, streets and public  buildings are brightly decorated and almost all shops are (3) ________  with people shopping for Tet. At home, everything is tidied, special food is cooked, offerings of food, fresh water, flowers and betel are made on the family altar with burning joss-sticks scenting the air.

First-footing is made (4) ________  the first visitor comes and children are given lucky money wrapped (5) ________ a red tiny envelope. Tet is also time for peace and love. (6) ________  Tet, children often behave well and friends, relatives and neighbors give each other best wishes for the new year.

Answer the questions: (1.0pt)

1.Why is Tet a national and family festival?

-> ……………………………………………………………………

2. Are homes tidied and decorated before Tet?

-> …………………………………………………………………

3. What do children often receive at Tet?

-> …………………………………………………………………

4. How do children often behave?

-> …………………………………………………………………

D. WRITING

Question I. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (1.25pts)

1. People repaired this computer an hour ago.

->This computer …………………………………………………………

2.We need to meet those students. They didn’t pass the exam.

->We need to meet those students …………………………………………………

3.“What about changing the date of the meeting again?” Mr.Nick said.

-> Mr.Nick suggested ………………………………………………………..

4. My niece likes feeding chickens every morning.

-> My niece is interested…………………………………………………..

5. She went to bed early because of her sickness.    

-> Because she ………………………………………………………………

Question II. Rearrange the word or phrase in the right order to have meaningful sentences. (1.0pt)

1.did not / to Nha Trang / Hoa / with / last summer / go / vacation / her parents /.

-> …………………………………………………………………

2.wishes / well / she / could speak / English / She /.

-> …………………………………………………………………

3.about / taking / a shower / to save energy / How / instead of a bath /.

-> …………………………………………………………………

4.playing / electronic / should / spend / small part / Children / of their / free time / only a / games /.

-> ……………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

A. PRONUNCIATION

1. C

2.D

3.B

4.A

B. LANGUAGE FOCUS

Question I. Circle the best option A, B, C or D to complete each sentence.

1. C

2.B

3.A

4. D

5.A

Question II.Write the correct form of the verb in each bracket.

1. reading

2. haven’t seen

3. will save

4. would visit

5.visited

Question III. Write the correct form of the words given in brackets.

1. pollution

2.invited

3.celebrations

4.Unfortunately

Question IV. Find and correct the mistake in each sentence.

1. D

2. B

3. A

C. READING

Complete the passage with the words in the box.

1. occasion

2. are

3. crowded

4. when

5. in

6. during

Answer the questions:

1. It is an occasion for every Vietnamese to have a good time while thinking about the last year and the next year

2. Yes, they are

3. They receive lucky money wrapped in a red tiny envelope.

4. They  often behave well.

D.WRITING

Question I. Complete the second sentence so that it has the similar meaning to the first.

1. This computer was repaired an hour ago.

2. We need to meet those students who didn’t pass the exam.

3. Mr.Nick suggested changing the date of the meeting again.

4. My niece is interested in feeding chickens every morning.

5. Because she was sick, she went to bed early.

Question II. Rearrange the word or phrase in the right order to have meaningful sentences.

1. Hoa did not go to Nha Trang with her parents last summer vacation.

2. She wishes she could speak English well.

3. How about taking a shower instead of a bath to save energy.

4. Children should spend only a small part of their free time playing electronic games.

3. Đề số 3

Question I: Read the passage answer the questions (3 M)

CHRISTMAS

         Two popular traditions at Christmas are: decorating the home and singing the Christmas carols. The home is the center of the Christmas celebration. Inside, an evergreen tree is usually placed in the corner of the living room. Children and their parents  wrap string of colorful lights around the tree, they hang ornaments on the branches. A star or angle often crowns the top. Careful- wrapped gifts are placed beneath. Outside, families often string lights around the windows and wind light around trees and shrubs in the front yard. As the families decorate their homes, they often put on Christmas record. Almost every family has at least one favorite album or compact disc. School children of all ages perform Christmas concerts for their parents and communities. On Christmas’ Eve, family members gather around Christmas tree to sing traditional songs Such as Jingle bells and Silent night and then give presents to each other. 

1. What are the popular traditions at Christmas?

2. Where is the evergreen put?

3. Where does the star crown?

4. How do they decorate the Christmas tree?

5. What do the family members often do on Christmas’ Eve?

6. What do they do as they decorate their home?

Question II:  Circle the correct answer A, B, C or D to complete the following sentences. (2,5 M)

1. She felt tired……………………………………, she had to finish her homework.

A. Therefore                      B. However                   C. Although            D. So

2. If I………………. enough money, I’ll buy a dictionary.

A. have                              B. had                            C. will have            D. would have

3. Tet is a festival………… occurs in late January or early February.

A. whom                           B. what                          C. which                 D. who

4. What would you do if you……….. an UFO?

A.see                                 B. have seen                  C. saw                     D. will see

5. Mrs. Ha suggests………….. showers.

A. to take                           B. being taken              C. take                     D. taking

6. He laughed………………. when he was watching “ Tom and Jerry” on TV

A. happy                            B.  happily                    C. happiness           D. unhappy

7. Thuy’s grandma turned the television ………….. to see the weather  forecast.

A. off                                 B.up                              C. on                       D. down

8. Family parents are usually……………. under the Christmas tree.

A. put                                B. putting                      C. to be putting       D. to put

9. Miss Hanh,……….. sings very well, is my English teacher.

A. whom                           B. who                           C. which                 D. that

10. You………………… work hard if you wants to pass the exam.

A. would have to              B. might                         C. would                 D. will have to

Question III: Write the correct tense and form of verbs in the brackets (2,5M)

1. If Mike (not study)……………………hard, he won’t pass the next exam.

2. I suggest (collect)…………………….waste paper and empty bottles for recycling.

3. Remember (turn off)……..………………the faucet after using.

4. I’m disappointed that this beach (spoil)……..…..………………by tourists recently.

5. If you saw a UFO, what (will) ……………. you do?

Question IV. Rewrite sentences using the given words (2 M)

1. I think it would be a good idea to take the train.   

    I suggest…………………………………………………………….                  .

2. I know some people.They live in London.(who) 

      ………………………………………………………………………………………………….

3. Study harder or you’ll fail in the next exam.                      

    If you  don’t……………………………………………………………

4. Mr brown feeds the chicken. He collects their eggs. (not only…….but also)

      ……………………………………………………………………………………………………………..

ĐÁP ÁN

 

 

 

 

 

Question I

1. They are decorating the home and singing Christmas carols.  

2. It is put in the corner of the living room.       

3. It crowns the top of the tree.                          

4. They wrap string of colorful lights around the tree and hang ornaments on branches                              

5. They gather around the tree,sing traditional song and get presents

 6. They put on Christmas record.      

 

 

 

Question II

1. B

2. A

3. C

4. C

5. D

6. B

7. C

8. A

9. B

10. D

 

 

 

Question III

1. doesn’t study

2. collecting

3. to turn off

4. is spoiled

5. Would

 

Question IV

1. I suggest taking the train./ I suggest we should take the train.

2. I know some people who live in London.

3. If you  don’t study harder, you will fail in the next exam.

4. Mr brown not only feeds the chicken, but also collects their eggs.

4. Đề số 4

Question I: Read and fill in the blanks with proper words by using the given words in the box. (1,5 M)

Children’s Festival                 children              celebrations     

traditional                               lanterns               Banh Trung Thu  

 

            In Vietnam, Tet Trung Thu or the Mid-Autumn Festival is one of the most popular family (1)..…………….………. It is held on the 15th day of the 8th lunar month. Tet Trung Thu is a special occasion for parents to express their love for their (2)………………….……; therefore, it is also called the (3)……………………………. On this day, children often parade on the streets, while singing and carrying colorful star (4) ………………. of different sizes. They also perform (5)..………………. Vietnamese dances for adults and take part in contests for prizes. At night, family members get together and eat (6) ……………………….., a special kind of moon cakes which is traditionally very rich in taste.

 Question II. Read the passage  then write T for the true sentences and write F for the false sentences. (1,5 M)

            Many people still believe that natural resources will never be used up. Actually, the world’s energy resources are limited. Nobody knows exactly how much fuel is left. However, we also should use them economically and try to find out alternative sources of power. According to Professor Marvin Burnham of the New England Institute of Technology, we have to start conserving coal, oil and gas before it is too late; and nuclear power is the only alternative.

            However, many people do not approve of using nuclear power because it is very dangerous. What would happen if there was a serious nuclear accident? Radioactivity causes cancer and may badly affect the future generations.

            The most effective thing is that we should use natural resources as economical as possible.

1. Natural resources will never run out.

2. The world’s energy resources are endless.

3. We don’t know exactly how much fuel is left.

4. We shouldn’t waste fuel.

5. According to Professor Marvin Burnham, solar energy will be used as a substitute for natural resources.

6. All people agree to use nuclear power as an alternative energy.

Question III: Circle the correct answer A, B, C or D to complete the following sentences. (2,5 M)

1 Who is going to …………….. your children when you’re at work ?

 A. look for                      B. look up              C. look out                    D. look after

2. Minh’s English is excellent. He speaks …………………………..

 A. perfectly English   B. English perfectly    C. perfect English   D. English perfect

3. I couldn’t go on a picnic as planed ……………… it was raining hard.

 A. however                     B. but                                 C. because                   D. so

4. The …… of Mount Pinatubo in 1991 was one of the worst natural disasters.

   A. cyclone                            B. earthquake  C. eruption                  D. damage

5. The word “typhoon” comes from ……………..

   A. Arabic                             B. Chinese                   C. Latin                       D. Patois

6. Thousands of people took part in …………. in celebration of Easter.

   A. parades                            B. matches                  C. demonstrations       D. crowd

7.The doctor advised him to ……………. drinking.

   A. go on                               B. take off                   C. carry out                 D. give up

8. Industry, vehicles, and garbage disposal account for ……………….

 A. air pollution              B. water pollution       C. pollution of soil  D. pollution of  rivers

9. Tornadoes are …………… storms which pass overland below a thunderstorm.

 A. funnel-shaped            B. circle-shaped           C. tropical            D. snow

10. Scientists say that if people see a UFO, it ………………. an aircraft.

 A. must be                       B. would be                          C. might be   D will be

Question IV: Write the correct tense and form of verbs in the brackets. (2,5M)

1. She (be) …………here since Christmas?.  

2. Where is Nam? – He is in his room, he ( practice) ……….his English lesson.

3. Our school (build) …………..in 2003.

4. What………. you and your friends (do) ……..at 8 last night?

5. If Mike (not study)……………………hard, he won’t pass the next exam.

Question V: Complete the sentences. (2M)

1. If  the earth gets warmer, …………………………………………………………

2. If I were rich, ……………………………………………………………………..

3. If you want to pass the exam, …………………………………………………….

4. If we plant more trees along street,………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

 

 

 

Question I

1. celebrations

2. children

3. Children’s Festival

4. lanterns

5. traditional

6. Banh Trung Thu

 

 

Question II

1. F

2. F

3. T

4. T

5. F

6. F

 

 

 

Question III

1. D

2. B

3. C

4. C

5. B

6. A

7. D

8. A

9. A

10. C

 

Question IV

1. has been           

2. practices           

3. built          

4. Did … do

5. doesn’t study

 

 

Question V

1. If  the earth gets warmer, the sea will get warmer/ the sea level will rise.

2. If I were rich, I would buy a car, …/I would live in a big house.

3. If you want to pass the exam, you will have to study hard/ learn hard/ work hard

4. If we plant more trees along street, we will have more shade and fresh air.

5. Đề số 5

I. Circle the word of which the underlined sound is pronounced differently from the others (2pts)

1. A. garbage               B. standard                 C. solar                        D. lunar

2. A. raised                  B. picked                     C. laughed                   D. watched

3. A. energy                B. generous                 C. category                  D. suggest

4. A. celebrate             B. plumber                  C. bulb                        D. blanket

II. Choose the correct answer for each sentence (2pts)

1. I’m learning English _______I want to get  a good job after school.

A. although                 B. so                            C. but                        D. because

2. Let’s                about my problem.                          

A. talk                         B. talking                    C. to talk                    D. talked

3. If we go                    throwing trast, the environment will be polluted.

A. in                            B. on                            C. at                           D. among

4. He laughed __________ when he was watching “Tom and Jerry” on TV.

A. happily                   B. happy                      C. happiness               D. unhappy

5. She was sick yesterday, _________she was absent from school .

A. since                       B. so                             C. because                  D. but

6. That’s a wonderful . I’m pleased _________you are working hard .

A. that                         B. with                         C. what                       D. where

7. What are you looking ____________? My picture book. I’ve lost it.

A. on                           B. off                          C. in                            D. for

8. If you want to save money, you should ________the amount of water your family uses.

A. increase                  B. reduce                     C. adapt                      D. repair

III. Give the correct form of the verbs in brackets.(2pts)

1. Unless you study harder, you (not pass ) the final exam.             ………………………………………

2. He suggests (take) the bus to school.                                              ………………………………………

3. She never (eat) this kind of this food before.                                 ………………………………………

4. We are looking forward to (hear) from you.                                  ………………………………………

IV. Read the text then answer the questions: (2pts)

  Electricity is the most common form of energy today. In the modern world, electricity is very available at the touch of a switch.

  Electricity has many uses. The most common use of electricity is providing artificial lighting. In factories, electricity is used to light up the work place. It is also used to operate air conditioners, computers and many other machines. Electricity is also used to power the many appliances that we have in our homes such as appliances include television sets, computers, electric fans, irons and many others. The list is simply endless. Các giáo viênern man will most probably be lost without electricity.

1. Is electricity the most common form of energy today?

………………………………………………………………………………………………………….

2. What is the most common use of electricity?

………………………………………………………………………………………………………….

3. What do people use electricity for at home?

…………………………………………………………………………………………………………..

4. How would our life be if there were no electricity?

……………………………………………………………………………………………………….

V. Rewrite these sentences (2pts)

1. Let’s meet inside the center, at the cafe’s corner.

à I suggest  ………………………………………………………………………………

2. Keeping the environment clean is very important.

à It’s …………………………………………………………………………………………..

3. If someone doesn’t put the coal in, the fire will go out.  

à Unless ………………………………………………………………………………………

4. Why don’t you plant some trees around your house to get more fresh air?

à How about……………………………………………………………………………..

ĐÁP ÁN

I. Circle the word of which the underlined sound is pronounced differently from the others(2pts)

1.A      2.A.     3.C.     4.B.

II. Choose the correct answer for each sentence (2pts)

1. D.      2. A.   3. B   4. A.   5.B.     6.A.     7.D.     8.B.

III. Give the correct form of the verbs in brackets.(2pts)

1. won’t pass/ will not pass

2. taking

3. has …….eaten/ has never eaten

4. hearing

IV. Read the text then answer the questions: (2pts)

1. Yes, it is.

2. The most common use of electricity is providing artificial lighting.

3. (We use electricity for) TV sets, computers, electric fans, iron, and many other appliances at home.

4. Các giáo viênern man would most probably be lost/ Our life would be lost (if there were no electricity).

V. Rewrite these sentences(2pts)

1. I suggest meeting inside the center, at the cafe’s corner.

/ I suggest (that) we (should) meet inside the center, at the cafe’s corner.

2. It’s very important to keep the environment clean

3. Unless someone puts the coal in, the fire will go out.  

4. How about planting some trees around your house to get more fresh air?

Trên đây là toàn bộ nội dung Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Trần Quốc Tuấn. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Tân Bình
  • Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Cát Khánh

Chúc các em học tập tốt !

Đăng bởi: Quà Yêu Thương

Chuyên mục: Lớp 9

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button