Giáo dụcLớp 9

Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Hàn Thuyên

Dưới đây là Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Hàn Thuyên đã được Quà Yêu Thương biên soạn. Với các dạng đề khác nhau, các em sẽ có cơ hội luyện tập và chuẩn bị thật tốt cho kì thi tuyển sinh vào lớp 10. Mời các em cùng xem chi tiết tư liệu ngay sau đây.

BỘ 5 ĐỀ THI THỬ VÀO LỚP 10 NĂM 2021 MÔN TIẾNG ANH

TRƯỜNG THCS HÀN THUYÊN

1. Đề số 1

Section A (8,0 points)

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1: A. pollution       B. solar                         C. poem                       D. folk

Question 2: A.  loved             B. stopped                   C. laughed                   D.  worked

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 3: A. energy                        B. appliance             C. ordinary              D. luxury

Question 4: A. distinguish                 B. parade                     C. compose                 D. charity

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 5: We have many well- __________ teachers here.

A. qualify                    B. qualified                 C. quality                                D. qualification

Question 6: Let me ___________ you on your success in the examination.

A. congratulate           B. congratulation          C. congratulated                   D. congratulating

Question 7: Tet holiday is the most important __________ for Vietnamese people.

A. celebrate                 B.  celebrating C. celebration              D. celebrated

Question 8: He ________ with his friends in an apartment in Hue since last year.

A. living                      B. has lived                 C. lived                                   D. live

Question 9: Ha Noi will have temperatures _______ 250C_______300C.

A. and/and                  B. between/in  C. between/and                       D. in/in

Question 10: I suggest ____________  a picnic on the weekends.

A. to have                    B. having                     C. had                                     D. have

Question 11: She asked me where I __________ from.

A. come                       B. to come                   C. coming                                D. came

Question 12: A lot of Christmas cards _____________ yesterday.

A.send             B. sent               C. were sent                          D. are sent

Question 13: They wish they_____________ a new house.

A. have                        B. would have C. will have                             D. had

Question 14: Mr.Brown, _________is said to be the most famous doctor of the city, has received an award from the Government.

A.who                         B.which                       C.when                                    D.where

Question 15: The Parkers are nice, _____________ Van feels like a member of their family.

A. because                   B. but                          C. so                                        D. however

Question 16: :   If we _______ littering, the environment will become serious polluted.

A. go off                      B. go over                   C. go out                                 D. go on

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

Question 17: He was late, but fortunately his friends wait for him.

A. Luckily                   B. magically                C. cruelly                                 D. lately

Question 18: I think we should not throw trash onto the water. It makes water to pollute.

A. garbage                   B. paper                       C. money                                 D. can

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

Question 19: Today young generation is still fond of wearing jeans.

A. like                         B. enjoy                       C. love                         D. dislike        

Question 20: Secondary school students should wear casual clothes.

A. warm clothes          B. uniforms                 C. special clothes        D. favourite clothes

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 21: Cell-phones are used to communicating  through long distances.

                                                  A               B                    C                D

Question 22: I wish I have a chance to practice speaking English.

                                       A          B               C             D

Question 23: They have worked  for the same company since they leave school.

                                      A              B                                   C               D

Question 24: Although it rained  havily, but he went to school on time.

                                           A          B         C                                D

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbers blanks.

Two of the most important holidays in the United States are Independence Day and Thanksgiving Day. The fourth of July marks the American declaration of independence from Britain. Most towns, big or small, celebrate the fourth of July with parades and fireworks. Families (25) _______ with barbecues or picnics. Thanksgiving Day is celebrated in fall, on the fourth Thursday in November. It is a day (26) ________ people give thanks to the harvest. Most families (27) ______ a large dinner with roast turkey. Both Independence Day and Thanksgiving Day are national (28) __________.

Question 25: A. celebrating   B. celebration              C. celebrate                 D. celebrated

Question 26: A. where           B. when                       C. what                       D. in which

Question 27: A. have             B. buy                         C. help                         D. take

Question 28: A. chances        B. months                    C. holidays                  D. times.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

Almost all our energy comes from oil, coal, and nature gas. We call them fossil fuels. The earth’s fossil fuels are running out. What will happen when there is no oil, coal and gas on the Earth?

            Scientists are trying to find and use other alternative sources of energy. We can use energy from the sun, the wind and the water.

            Solar energy is unlimited. The sun supplies all the energy used to grow plants, to evaporate water for rain, and to maintain the temperature of the planet. All are necessary for human life. If we are able to collect solar energy, we will be sure to have this abundant source of power.

Question 29: What are the other words or phrase for fossil fuels ?

A. oil                           B. iol, gas, natural gas.            C. natural gas              D. coal

Question 30: From which do plants on the earth get energy ?

A. the moon                B. the sun                                C. stars                        D. the Mars

Question 31: We are asking the question, «  What will happen when there is no oil, coal and gas on the earth ? »

A. we are looking for other alternative sources of energy.

B. we are looking forward to seeing great changes.

C. we are now depending so much on oil, coal and natural gas.

D. other sources of energy can come from the sun, wind, and water.

Question 32: The word  «  abundant » in the passage is closest in meaning with ___________.

A. natural                    B. necessary                            C. plentiful                  D. limited

Section B (2,0 points)

I. Finish each of the following sentences in such a way that it means the same as the sentence printed before it. Write your answers on your answer sheet. (0,5 point)

Question 1: Did you visit your home village last week ?

You ___________________________________________________________________?

Question 2: . “ Can you play the piano?”, he asked the girl.

He asked the girl _________________________________________________________

III. Writing a paragraph (1,5 points)

Write a short paragraph (about 80- 100 words)  about advantages of the Internet.

The following outline may help you

Advantages of the Internet:

  • The Internet as a source of information (news, weather forecast, ect…)
  • The Internet as a source of entertainment (music, movies, games, ect…)
  • The Internet as a means of education (on-line school, on-line lesson, self-study, ect…)

ĐÁP ÁN

Section A (8,0 points)

Questions

Answers

Marks

Question 1

D

0,25 đ

Question 2

A

0,25 đ

Question 3

B

0,25 đ

Question 4

D

0,25 đ

Question 5

B

0,25 đ

Question 6

A

0,25 đ

Question 7

C

0,25 đ

Question 8

B

0,25 đ

Question 9

C

0,25 đ

Question 10

B

0,25 đ

Question 11

D

0,25 đ

Question 12

C

0,25 đ

Question 13

D

0,25 đ

Question 14

A

0,25 đ

Question 15

C

0,25 đ

Question 16

D

0,25 đ

Question 17

A

0,25 đ

Question 18

A

0,25 đ

Question 19

D

0,25 đ

Question 20

B

0,25 đ

Question 21

B

0,25 đ

Question 22

A

0,25 đ

Question 23

D

0,25 đ

Question 24

C

0,25 đ

Question 25

C

0,25 đ

Question 26

B

0,25 đ

Question 27

A

0,25 đ

Question 28

C

0,25 đ

Question 29

B

0,25 đ

Question 30

B

0,25 đ

Question 31

A

0,25 đ

Question 32

C

0,25 đ

Tổng cộng

8,0 đ

Section B (0,5 points)

Question 1: You visited your home village last week, didn’t you ?

Question 2: He asked the girl if she could play the piano.

2. Đề số 2

Section A (8,0 points)

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word whose underlinedpart differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1:  A. climate                      B. pride                       C. quit                         D. primary

Question 2: A. fade                           B. fashion                   C. label                        D. plain

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word that differs from

the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 3: A. comic             B. cotton                     C. equal                       D. unique

Question 4: A. primary          B. religion                   C. tropical                   D. friendliness

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the correct answer to each

of the following questions.

Question 5: Poets, writers and …… have mentioned the ao dai in  poems, novels and songs

A. musical                   B. musician                 C. music                      D. musicians

Question 6: I wish I had more time to know more about your ……….. country better

A. beautify                  B. beautiful                 C. beautifully              D.beauty

Question 7: Auld Lang Syne is a song________ is sung on New Year  Eve

A. when                       B. where                      C. which                      D. it

Question 8: They really enjoy the peaceful …………… in Viet Nam

A. impression  B. faces                       C. atmosphere D. expression

Question 9: They …………… friends since they met  each other at the camping site

A. have                        B. have been               C. were                        D. was

Question 10: She suggested_________ money for the poor people in the region.

A. to save                    B. saving                     C. to saving                 D. save

Question 11: After coming home, she cleaned the floor_______ cooked dinner.

A. and                         B. so                            C. to                D. as well

Question 12:   Oh, He’s running so______ that I can’t catch up with him.

A. quick                      B. fast                         C. speedy                    D. rapid

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in

meaning to the underlined  word(s) in each of the following questions.

Question 13:  Lan’s Malaysian pen pal, Maryam, was staying with her last week

A. close friend            B. pen friend               C. buddy                     D. old friend

Question 14: There will be run out of fresh water in the future

A.  plentiful of                        B. much of                  C. lots of                     D. shortage of

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in

 meaning to the underlined  word(s), sentence in each of the following questions.

Question 15: The sales of jeans stopped growing

A. finished                  B. began                      C. ended         D. enjoyed

  Question16:People in many big cities have to suffer from polluted air seriously.

A. fresh                       B. dirty                        C. unclean       D. awful

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the underlined part that

needs correction in each of the following questions.

Question 17: The material, called jean, was named before sailors from Genoa

A                                 B                    C                              D

Question 18:His family was very poor, because he had to work overtime for a company.

                                           A                  B                   C                       D

Question 19: My best friend’s coming to Paris to visit me in 19 July.

                                      A                  B                    C          D

Question 20: You know where Lan is , do you ?

                                  A        B            C       D

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to

indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbers blanks. Singapore is an Island City of about three million people .It’s a beautiful city with lots of parks and open spaces. It’s also a very ………. (21)…..… city. Most of the people ………….. (22)……….. in high- rise flats in different parts of the Island. The business  district  is very modern with ……………..(23)…….. of high  new  office  buildings. Singapore also  has some nice older sections. In Chinatown, there are rows of old shop houses . The Government buildings  in Singapore are very … .(24)…… and date from the colonial days.

Singapore is famous for  its shops and restaurants. There are many good shopping centers. .Most of the goods are duty free. Singapore’s restaurants sell Chinese, Indian, Malay and European food, and the price is quite acceptable .

Question 21:   A. large                       B. dirty                        C. smoggy                   D. clean

Question 22:   A. live                         B. living                      C. lives                        D. lived                      

Question 23:   A. lot                          B. lots                          C. many                      D. much                     

Question 24:   A. beauty                    B. beautiful                 C. beautify                  D. beautifully

ĐÁP ÁN

SECTION A:

1

2

3

4

5

6

7

C

B

D

B

D

B

C

8

9

10

11

12

13

14

C

B

B

A

B

B

D

15

16

17

18

19

20

21

C

A

C

B

D

D

D

22

23

24

25

26

27

28

A

B

B

A

C

C

B

SECTION B:

I.

1. They have worked in this factory for 10 years.

2. Unless you study hard, you will fail the exam.

3. The woman whom I met at the party last night was very kind.

3. Đề số 3

SECTION A (8,0 POINTS)

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1: A. thunderstorm             B. earthquake              C. gather                     D. ethnic

Question 2: A. highlands                   B. experience              C. tradition                 D. nomination

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 3: A. generous                    B. considerate             C.humorous                D. joyful

Question 4: A. charity                        B. priority                    C.  terrific                   D. minority

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 5: In Viet Nam people enjoy _____________ newspapers and magazines.

A. reading                   B. read            C. reads                       D. to read

Question 6:. She loves to watch the stars _____________ night.

A. at                            B. between                  C. with                        D. for

Question 7: She suggests _____________ Ho Chi Minh’s Mausoleum.

A. visit            B. visits                       C. visiting                   D. visited

Question 8: Ninety percent of_____________ occur around the Pacific Rim.

A. earthquakes            B. typhoons                 C. thunderstorms        D. tornadoes

Question 9:  Hoa worked hard, _____________ she passed her exam.

A. because                   B. so                            C. but                          D. however

Question 10 : Let me congratulate you on your passing exam.

A. Yes, let’s                B. I’d love to               C. well done.              D. Thanks

Question 11:  Lan enjoyed the _____________ atmosphere while Mary was praying.

A. peace                      B. peaceful                  C. peacefully               D. peacefulness

Question 12: The old man walked _____________ to the park.

A. slow                        B. slower                     C. slowly                     D. slowness

Question 13:  A new style of jeans _____________  in the USA.

A. have just been introduced              B. has been just introduced

C. have be introduced                        D. has just been introduced

Question 14: I’m _____________ that people have spoiled this area.

A. disappoint              B. disappointing          C. disappointed          D. disappointedly

Question 15: She asked  Nam _____________ .

A. what the name of her school was   B. what was the name of her school

C. what the name of his school was   D. what was the name of his school

Question 16: If there were flying saucers, there _____________ traces of their landing.

A. will be                    B. had been                 C. would be                D. can be

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 17: : If you go on talking in class, you will not understand your lessons.

A. stop            B. end                         C. continue                 D.discontinue

Question 18: Mr. Parker grows maize on his farm.

A. banana                    B. sugar cane               C. rice                         D. corn

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 19: It is a quiet small town.

A. peaceful                  B. noisy                       C. silent                       D.calm

Question 20: If you don’t study hard, you will not pass your exam.

A. fail                          B. go by                      C. overtake                 D. succeed

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 21: You have read this article on the website, don’t you ?

                         A              B                      C                        D

Question 22: I wish I have more time to get to know your beautiful country.

                                       A                         B           C                D

Question 23: However the keyboard wasn’t working well, Mary tried to finish her letter.

                             A                                                         B                C                   D

Question 24: Viet Nam, who is a small country, exports rice.

                                           A   B C                           D

ĐÁP ÁN

Section A (8,0 points)

Questions

Answers

Marks

Question 1

C

0,25 đ

Question 2

A

0,25 đ

Question 3

B

0,25 đ

Question 4

A

0,25 đ

Question 5

A

0,25 đ

Question 6

A

0,25 đ

Question 7

C

0,25 đ

Question 8

A

0,25 đ

Question 9

B

0,25 đ

Question 10

D

0,25 đ

Question 11

B

0,25 đ

Question 12

C

0,25 đ

Question 13

D

0,25 đ

Question 14

C

0,25 đ

Question 15

C

0,25 đ

Question 16

C

0,25 đ

Question 17

C

0,25 đ

Question 18

D

0,25 đ

Question 19

B

0,25 đ

Question 20

A

0,25 đ

Question 21

D

0,25 đ

Question 22

A

0,25 đ

Question 23

A

0,25 đ

Question 24

A

0,25 đ

Question 25

B

0,25 đ

Question 26

C

0,25 đ

Question 27

D

0,25 đ

Question 28

A

0,25 đ

Question 29

C

0,25 đ

Question 30

A

0,25 đ

Question 31

D

0,25 đ

Question 32

D

0,25 đ

Tổng cộng

8,0 đ

Section B (2,0 points)

I. Finish each of the following sentences in such a way that it means the same as the sentence printed before it. Write your answers on your answer sheet. (0,5 point)

Question 1: This exercise should be done carefully.

Question 2:  She asked me if I could speak English fluently.

4. Đề số 4

Section A : (8,0 points)

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions :

Question 1: A. pipe                            B. drip                 C. bill                                  D. fix

Question 2: A. practiced                    B. studied            C. watched                         D. worked

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions :

Question 3: A. language                 B. dormitory      C. university                D. village

Question 4: A. reduce           B. suggest                   C.conserve                  D. litter

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions :

Question 5: If it doesn’t rain, we ______ to the park.

A. go                           B. will go                    C. won’t go                 D. would go

Question 6: Sue doesn’t know Ann, ______ ?

A. does he                   B. doesn’t he               C. is he                        D. isn’t he

Question 7: The Ao Dai is the ______ dress of Vietnamese women.

A. tradition                 B. traditionalize          C. traditional               D. traditionally

Question 8: ______, the typhoon didn’t cause any damage on the village.

A. Unlucky                 B. Luck                       C. Lucky                     D. Luckily

Question 9 : He likes ______ to work by bikes to save energy.

A. go                           B. to go                       C. goes                                    D. going

Question 10 : Learning a foreign language also includes learning the ______ of that country

A. reputation               B. scenery                   C. culture                                D. nature

Question 11: We are so proud ______ her for telling the truth.

A. with                        B.of                             C. at                                        D. for

Question 12: A : ______ take the taxi instead of the bus ? It’s faster. B : Why ? How come ?

A. Why not                 B. Why don’t              C. How about  D. Let’s

Question 13: I wish I ______ go to the party with you next week.

A. can’t                       B. could                      C. can                          D. couln’t

Question 14: The doctor told me ______ in bed for a few days.

A. to stay                     B. staying                    C. stay             D. stayed

Question 15: Hoa has lost her new pen and she has looked ______ it everywhere.

A. after                        B. at                            C. for                                       D. up

Question 16: ______ Mrs Thoa was tired, she helped Tuan with his homework.

A. Though                   B. Although                C. Even though           D.A,B,C are correct

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions :

Question 17: The Malaysian unit of currency is the ringgit, consisting of 100 sen.

A. comprising  B. having                     C. becoming                D. dividing

Question 18: What aspect of learning English do you find most difficult ?

A. searching                B. enjoying                  C. doing                      D. studying

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions :

Question 19: You should reduce the amount of water your family uses.

A. relax                       B. increase                               C. repair                      D. waste

Question 20: Do not throw away garbage anywhere. Let’s ______ it at the same place.

A. dissolve                  B. wrap                                   C. collect                     D. get

ĐÁP ÁN

Section A : (8,0 points) = ( 0,25 x 32 câu )

SENTENCES

KEYS

SENTENCES

KEYS

1

A

17

A

2

B

18

D

3

C

19

B

4

D

20

C

5

B

21

B

6

A

22

B

7

C

23

C

8

D

24

B

9

D

25

C

10

C

26

D

11

B

27

A

12

A

28

B

13

B

29

C

14

A

30

A

15

C

31

D

16

D

32

B

Section B : (2 points)

I. Rewrite: (0,5pt) = ( 0,125 x 4 câu )

1. You have travelled abroad before, haven’t you ?

2. I wish she would visit my village again.

3. The house was destroyed by the storm last night.

4. The woman who is my aunt is very friendly.

5. Đề số 5

Section A (8,0 points)

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1:     A. pollution    B. solar            C. poem           D. folk

Question 2:    A. decorate      B.  predict       C. occur           D. Celsius

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 3:    A. energy        B. appliance    C. ordinary                  D. luxury

Question 4:    A. activities     B. traditional   C. generous                 D. considerate

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 5: I suggest …………money for the poor people in our neighborhood.

A. save            B. to save        C. saving         D. saved

Question 6: He is the man ………….. teaches me how to sing well.

A. what                       B. who                         C. which                      D. whose

Question 7: 1. How about……………..energy – saving bulbs?

A. use  B. using           C. to use          D. used

 Question 8: Please turn ………………. the faucet before leaving the bathroom.

A. turn on        B. turn up        C. turn off       D. turn  down

Question 9:  We decided not to go out for a meal………….. we were too tired.

A. but  B. because       C. so    D. and

Question 10:  If we …………our environment clean, we will live more happily

A. have            B. do   C. look D. keep

Question 11: My hobbies are listening to music …………playing tennis

A. and B.so     C. or    D. but

Question 12:  …………….is a tropical storm in Australia

A. hurricane    B. typhoon      C. thunderstorm          D. cyclone

Question 13:    They know much about Hanoi _____ they live in Ho Chi Minh city.

A.since                        B.but                           C.so                             D.although

Question 14: He shouted and looked …………….. at me when I broke the vase

A.angrier                     B. angry         C. angrily                    D. both a & c

Question 15: You should get a(n)………….to make sure there are no cracks in the pipes.

A.plumber                   B.mechanic     C.electrician    D.consumer

Question 16: She is tired;………….., she has to finish her homework.

A. or                B. so                C. and             D.however

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

Question 17: We shouldn’t throw the garbage onto the water.

A. trash           B. cans C. plastic bag D. banana leave

Question 18: She would like you to divide into three group.

A. hates           B. likes           C. loves           D. needs

Mark the letter A, B, C, or D  on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

Question 19: If you waste water, there will be a shortage of fresh water in a few decades.

A. use B. recycle        C. save D. want

Question 20: Mrs Quyen forget to turn off the faucet when she left for work.

A. turn up       B. turn down   C. turn on        D. turn left

ĐÁP ÁN

Section A (8,0 points)

Question 1: A              Question 2: D              Question 3: B              Question 4: C              Q5: C

Question 6: B              Question 7: B              Question 8: A              Question 9: B              Q.10: D

Question 11: A            Question 12: D            Question 13: D            Question 14: C            Q.15: A

Question 16: D            Question 17: A            Question 18: D            Question 19: C            Q.20: C

Question 21: B            Question 22: A            Question 23: B            Question 24: C            Q. 25: C

Question 26: A            Question 27: C            Question 28: B            Question 29: C           

Question 30: C            Question 31: A            Question 32: D

Section B (2,0 points)

I. Transformation sentences.

Question 1: I suggest that we save money to help handdicapped children

Question 2:  If  she had  much  freetime, she could play with her child.

Trên đây là một phần trích đoạn nội dung Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Hàn Thuyên. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Thái Phiên
  • Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Tràng Cát

Chúc các em học tập tốt!

Đăng bởi: Quà Yêu Thương

Chuyên mục: Lớp 9

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button