Giáo dụcLớp 9

Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Lộc Hạ

Nhằm giúp các em có tư liệu tham khảo, chuẩn bị cho kì thi tuyển sinh vào lớp 10 sắp đến, Quà Yêu Thương đã biên soạn và gửi đến các em Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Lộc Hạ. Tài liệu gồm các dạng bài tập khác nhau và kèm theo đáp án sẽ giúp các em ôn tập kiến thức hiệu quả. Chúc các em học tập tốt!

BỘ 5 ĐỀ THI THỬ VÀO LỚP 10 NĂM 2021 MÔN TIẾNG ANH

TRƯỜNG THCS LỘC HẠ

1. Đề số 1

I. MULTPLE CHOICE

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions

1. A. preserve

B. conserve

C. raise

D. reserve

2. A. watched

B. astonished

C. closed

D. cooked

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions

3. A. difference

B. difficult

C. supporting

D. beautiful

4. A. social

B. reply

C. contain

D. appear

Mark the letter A, B, C or D to indicate the underlined parts that needs correction in each of the following questions

5. Tom was very young when they left, and he could not longer remember living there.

A. was

B. left

C. could not

D. living

6. You had better learn French before apply for the job.

A. had better

B. learn

C. apply

D. for

7. Kim who was both blind and deafness overcome her difficulties to succeed.

A. who

B. both

C. deafness

D. difficulties

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions

8. This test must be done ___________.

A. care

B. careful

C. carefully

D. careless

9. I haven’t seen her ___________.

A. for two weeks

B. since two weeks

C. 2 weeks ago

D. in 2 weeks

10. He was born _________1976.

A. on

B. in

C. of

D. at

11. I suggest _____________ a picnic on the weekend

A. to have

B. having

C. had

D. have

12. Jack _______ in London when I last saw him.

A. is working

B. was working

C. has worked

D. has been working

13. This is the best movie _____________ I have seen.

A. who

B. whom

C. where

D. that

14. He has to study this afternoon, ___________?

A. hasn’t he

B. has he

C. doesn’t he

D. does he

15. That desk ______________ several times this year

A. has been repaired

B. has repaired

C. repairs

D. is repaired

16. Egypt is famous ______________ ancient pyramids.

A. on

B. for

C. from

D. to

Mark the letter A, B, C or D to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges

17. “How are you?” – “ ____________”

A. How are you, too?

B. I’m going well

C. So far so good!

D. Got a headache

18. “Would you like a cup of coffee?” – “ _____________”

A. A nice surprise!

B. No, thanks

C. Yes, I would

D. Excuse me?

Mark the letter A, B, C or D ti indicate the word(s) CLOSET in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions

19. Teachers said he was disruptive and his behaviour had adverse influence on other students.

A. difficult

B. active

C. troublesome

D. offensive

20. To get the best deal on a new car, you need to know what a car is really worth

A. pay the lowest price

B. get the highest quality

C. save the most amount of petrol

D. reach the fastest agreement

Mark the letter A, B, C or D ti indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions

21. The research, contrary to common belief, revealed some rather unexpected results.

A. impressive

B. predictable

C. surprising

D. positive

22. People sometimes choose partners who compensate for their own shortcomings.

A. disadvantages

B. benefits

C. flaws

D. strengths

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D to indicate the correct word or phrase that best fits of each of the numbered blanks

There are a lot of things you should follow to be a welcome guest in America. When you are (23) ___________ invited to have dinner at your friend’s house, it’s necessary to bring a small present. Flowers are always nice; or you may bring a bottle of (24) ___________ wine if you know that your friend likes drinking. You are expected to arrive for dinner on time or just a few minutes late. Don’t get there early. If you are going to be more than fifteen minutes late, you should call and tell them.

Try to relax and enjoy yourself at the dinner table. If you don’t know about choosing the (25) ___________right fork or knife, just watch the other people, and follow them. If you still have no idea of (26) ___________what to do, ask the person next to you.

When it comes to the food, if you like it, say so. They are looking forward to hearing your compliments. Of course, you will thank them for the meal and their kindness. It is also a good idea to send a (27) ___________thank you note the day after.

23. A. made

A. demanded

B. invited

C. forced

24. A. juice

B. wine

C. lemonade

D. coke

25. A. new

B. main

C. big

D. right

26. A. where

B. which

C. why

D. what

27. A. welcome

B. goodbye

C. message

D. thank-you

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the question

Long ago a lot of people thought the moon was a god. Other people thought it was just a light in the sky. And others thought it was a big ball of cheese.

The telescopes were made. And men saw that the moon was really another world. They wondered what it was like. They dreamed of going there.

On July 20, 1969, that dream came true. Two American men landed on the moon. Their names were Neil Armstrong and Edwin Aldrin. The first thing the men found was that the moon is covered with dust. The dust is so thick that the men left footprints where they walked. Those were the first marks a living thing had ever made on the moon. And they could stay there for years and years. There is no wind or rain to wipe them off.

The two men walked on the moon for hours. They picked up rocks to bring back to earth for study. They dug up dirt to bring back. They set up machines to find out things people wanted to know. Then they climbed back into their moon landing craft.

Next day, the landing craft roared as the two men took off from the moon. They joined Michael Collins in the spaceship that waited for them above the moon. Then they were off on their trip back to earth. Behind them they left the plains and tall mountains of the moon. They left the machines they had set up. And they left footprints that may last forever.

28. This story tells _______________.

A. about the first men to walk on the moon

B. how men found footprints on the moon

C. what the men brought back from their trip to the moon

D. about the mountains on the moon

29. A telescope_______________.

A. makes the moon brighter

B. turns the moon into another world

C. makes many of men’s dreams come true

D. helps people see the moon more clearly

30. The men brought rocks and dirt from the moon because_______________.

A. they wanted something to show they were there

B. people wanted to use them to learn about the moon

C. they wanted to keep them as souvenirs

D. they might sell them to scientists

31. When the men returned to earth, they_______________.

A. left their machines on the moon

B. destroyed the machines

C. carried the machines with them

D. hid the machines

32. The next people who go to the moon likely could_______________.

A. find that the machines have disappeared

B. leave the first set of footprints on the moon

C. find the places where Armstrong and Aldrin walked

D. find that dust wiped off the two men’s footprints

II. WRITING

Finish the second sentence so that it has similar meaning to the first one, beginning with the given words

33. The teacher has invited all the students in the class

All the students in the class ___________________________

34. In spite of his disabilities, Nick manages to overcome difficulties and become famous for all over the world.

Although _________________________________________

35. Mary said “Let’s go to the cinema”

Mary suggest ______________________________________

36. If you don’t work harder, you won’t pass the exam

Unless ___________________________________________

Combine two sentences into a new one using the given words in brackets. Do not change the given words in any way.

37. His teachers don’t like him. His friend also don’t like him. (NEITHER)

_________________________________________________

38. Her idol moved far away from the city. She felt so sad. (BECAUSE)

_________________________________________________

39. Our grandparents live far away. We don’t usually visit them. (IF)

_________________________________________________

40. They couldn’t drive fast. The road was very slippery. (so)

_________________________________________________

ĐÁP ÁN

I. MULTPLE CHOICE

1. B

2. A

3. D

4. B

5. C

6. C

7. C

8. C

9. A

10. B

11. B

12. B

13. D

14. C

15. A

16. B

17. C

18. B

19. C

20. A

21. B

22. D

23. C

24. B

25. D

26. D

27. D

28. A

29. D

30. B

31. A

32. C

III. WRITING

Finish the second sentence so that it has similar meaning to the first one, beginning with the given words

33. All the students in the class have been invited by the teacher

34. Although he is disabled, Nick manages to overcome difficulties and become famous all over the world

35. Mary suggested going to the cinema.

36. Unless you work harder, you won’t pass the exam

Combine two sentences into a new one using the given words in brackets. Do not change the given words in any way.

37. Neither his teachers nor his friends like him

38. Because her idol moved far away from the city, she felt so sad

39. If our grandparents didn’t live far away, we would visit them very often

40. The road was very slippery, so they couldn’t drive fast.

2. Đề số 2

I. MULTPLE CHOICE

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions

1. A. reserved

B. watched

C. opened

D. enjoyed

2. A. pathway

B. theater

C. without

D. thicken

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions

3. A. destroy

B. appear

C. happen

D. provide

4. A. rhino

B. effect

C. shadow

D. lifelong

Mark the letter A, B, C or D to indicate the underlined parts that needs correction in each of the following questions

5. You don’t have to cook. I ordered a pizza for our dinner too.

A. don’t

B. have to

C. ordered

D. too

6. I got a terrible headache this morning, so I decide to make a day off.

A. a

B. so

C. make

D. off

7. Each students will be given opportunity equally to take part in the competition.

A. students

B. will be given

C. equally

D. to take

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions

8. The new multiplex cinema ____________ to open next month.

A. supposed

B. has been supposed

C. is supposed

D. will supposed

9. If he ___________ soon, he will miss the last train.

A. doesn’t come

B. isn’t coming

C. didn’t come

D. won’t come

10. This test must be done ______________.

A. care

B. careful

C. carefully

D. careless

11. Were you able to able find the person ___________ wallet you found?

A. who

B. which

C. whose

D. that

12. She suggested ______________ to the mountains for the weekend.

A. went

B. to go

C. go

D. going

13. I listened to a great song last night. It was in __________ best- selling album of Maroon 5.

A. a

B. the

C. an

D. X

14. University students are willing to get involved in helping the old and _________ people.

A. childlike

B. childish

C. children

D. childless

15. He has to study this afternoon, ____________?

A. hasn’t he

B. has he

C. doesn’t he

D. does he

16. The second- hand car Patrick bought was almost new ___________ it was made in 1990s.

A. or

B. although

C. because

D. however

Mark the letter A, B, C or D to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges

17. “Phong: “Personally, I love peaceful and quite life in rural areas.” – Nam: “ ________”

A. neither

B. No, I won’t

C. So do I

D. Yes, I like it

18. Daisy: “That’s an excellent drawing, Hoa.” – Hoa: “ _____________”

A. That’s a good idea

B. Thank you

C. Well done

D. I’m sorry

Mark the letter A, B, C or D ti indicate the word(s) CLOSET in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions

19. During the crisis, petrol prices dramatically fluctuated between 30$ and 50$ a tank.

A. increased

B. varied

C. reduced

D. changed

20. The regional authorities failed to provide the poor with essential services such as accommodation, fresh water and electricity.

A. dispensable

B. trivial

C. unnecessary

D. vital

Mark the letter A, B, C or D ti indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions

21. Provided that they offer me flexible working hours, I will accept this job.

A. fixed

B. adaptable

C. variable

D. adjustable

22. He offers me a unique opportunity to pass the first round without difficulties.

A. distinctive

B. common

C. single

D. exceptional

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D to indicate the correct word or phrase that best fits of each of the numbered blanks

A narrow rock that stands taller than the Empire State Building does not look like the most welcoming place to set up home. But that did not stop an insect which was (23) _________ to be extinct for 80 years from building its last (24) _________ colony on the 562-meter tall Ball’s Pyramid in the South Pacific Ocean. Scientists have discovered 24 of the creatures living around a plant on the rock. The “tree lobster” insect, which is as large as a human hand, had somehow made its camp (25) _________ the lack of food.

In 2001 Australian scientists decided to investigate claims by climbers who tackled Ball’s Pyramid that they had seen fresh dropping here. They too saw the droppings and upon returning (26) _________ dark with flashlights were stunned to discover the insect colony around the only plants on the rock. Mr. Carlie said: “It felt like stepping back into the Jurassic age, (27) _________ insects ruled the world.”

23. A. supposed

B. required

C. accepted

D. expected

24. A. know

B. known

C. knowing

D. knew

25. A. because

B. even

C. despite

D. and

26. A. behind

B. next

C. to

D. after

27. A. when

B. which

C. that

D. what

ĐÁP ÁN

I. MULTPLE CHOICE

1. B

2. C

3. C

4. B

5. D

6. C

7. A

8. C

9. A

10. C

11. C

12. D

13. B

14. D

15. C

16. B

17. C

18. B

19. B

20. D

21. A

22. B

23. A

24. B

25. C

26. D

27. A

28. B

29. A

30. C

31. D

32. C

II. WRITING

Finish the second sentence so that it has similar meaning to the first one, beginning with the given words

33. Peter said that they had met Professor Stephen Marshall the previous day/ the day before.

34. Despite having an American name, he is in fact French

Despite the fact that he has an American name, he is French.

35. My head teacher, who usually makes everyone laugh by telling funny stories has a good sense of humor.

36. I’d rather you didn’t stay up late at night, Bob.

Complete each of following sentences, using the words given.

37. If it does not rain tomorrow, I will go camping with my friends

38. I have never travelled by air

39. The students are studying for their exam now

40. It was such a cold day that we decided not to go out

3. Đề số 3

I. MULTPLE CHOICE

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions

1. A. books

B. dogs

C. cats

D. maps

2. A. promise

B. despite

C. advise

D. kite

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions

3. A. familiar

B. impatient

C. uncertain

D. arrogant

4. A. forgettable

B. philosophy

C. humanism

D. objectively

Mark the letter A, B, C or D to indicate the underlined parts that needs correction in each of the following questions

5. I want to live for hundred years.

A. want

B. to live

C. for

D. hundred

6. The little boys mother bought him a five-speeds racing bicycle for his birthday.

A. The

B. him

C. five-speeds

D. for

7. Pay attention of the traffic lights when you are travelling in the street.

A. Pay attention

B. of

C. when

D. are travelling

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions

8. Do you know the man ____________ we met at the party last night?

A. whom

B. which

C. what

D. where

9. He’s not really interested in ____________ on the farm.

A. to work

B. work

C. worked

D. working

10. My sister studied hard, ___________ she completed her exam successfully.

A. although

B. but

C. because

D. so

11. Your sister works in a foreign company, ___________ she?

A. isn’t

B. didn’t

C. wasn’t

D. doesn’t

12. I often have breakfast ________ 6:00 __________ the morning.

A. in -at

B. at – in

C. on -to

D. at – on

13. We bought some ____________.

A. German lovely old glasses

B. old lovely German glasses

C. German old lovely glasses

D. lovely old German glasses

14. We __________ this computer for over ten years.

A. have used

B. were using

C. used

D. are using

15. He was born __________ 1987.

A. on

B. in

C. of

D. at

16. I suggest ___________ a picnic on the weekend.

A. to have

B. having

C. had

D. have

Mark the letter A, B, C or D ti indicate the word(s) CLOSET in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions

17. I didn’t think his comments were very appropriate at that time.

A. right

B. correct

C. exact

D. suitable

18. Have you found out how much all this is going to cost? Is it expensive?

A. got information about

B. found by chance

C. talked to someone about

D. met someone and asked

Mark the letter A, B, C or D ti indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions

19. Someone who can think fast and make decisions easily is said to be brilliant.

A. smart

B. cheerful

C. stupid

D. successful

20. When you play professional football, you lose the ability to play simply for fun.

A. watched only, not played well

B. played in a team, not individually

C. considered serious as a job

D. done for enjoyment, not as a job

Mark the letter A, B, C or D to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges

21. “What a lovely hat you have” – “Thanks. ______________”

A. I don’t care

B. I’m glad you like it

C. Certainly

D. That’s OK

22. “How would you like your tea?” – “ _________________”

A. Yes, please. Thanks

B. With milk, please

C. Thank you very much

D. It’s fantastic. Thank you.

ĐÁP ÁN

I. MULTPLE CHOICE

1. B

2. A

3. D

4. C

5. D

6. C

7. B

8. A

9. D

10. D

11. D

12. B

13. D

14. A

15. B

16. B

17. D

18. A

19. C

20. D

21. B

22. B

23. D

24. B

25. C

26. D

27. B

28. C

29. B

30. A

31. B

32. C

33. D

 

 

 

 

 

 

 

II. WRITING

Finish the second sentence so that it has similar meaning to the first one, beginning with the given words

34. They have ever been to the Philippines, haven’t they?

35. Nam said (that) they were learning English at that moment

36. This letter must be answered immediately (by us)

37. I wish I had a bicycle

Reorder these words to have correct sentences

38. Hung will be a famous teacher in the future

39. In spite of the fact that her salary is low, she will try her best to work hard.

40. Your sister doesn’t know how to cook, does she?

4. Đề số 4

I. MULTPLE CHOICE

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions

1. A. preserve

B. conserve

C. raise

D. reserve

2. A. watched

B. astonished

C. closed

D. cooked

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions

3. A. difference

B. difficult

C. supporting

D. beautiful

4. A. social

B. reply

C. contain

D. appear

Mark the letter A, B, C or D to indicate the underlined parts that needs correction in each of the following questions

5. Look! That plane is flying towards the airport. It’s landing.

A. That

B. is flying

C. towards

D. It’s landing

6. We are going to stop using the service, and so do they.

A. are going to

B. using

C. so do

D. they

7. The number of participants have took part in the workshop so as to discuss the pressing problems.

A. the number

B. took part

C. to discuss

D. pressing

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions

8. It was cold and wet, _____________ Paul went to the beach

A. because

B. although

C. but

D. therefore

9. The people __________ called me yesterday want to buy your house.

A. whom

B. who

C. which

D. whose

10. The phone rang while she ________ dinner.

A. is cooking

B. has cooked

C. was cooking

D. cooks

11. Hoi An is a famous tourist _________.

A. attractive

B. attract

C. attracted

D. attraction

12. There is a severe _________ in Somalia and thousands of people are dying from hunger.

A. epidemic

B. famine

C. lacking

D. disease

13. Let’s do our best to help, _________ we?

A. will

B. should

C. shall

D. ought

14. The house was ___________ building

A. a stone nice old

B. a nice old stone

C. a nice stone old

D. an old nice stone

15. You’d better get someone ___________ your living room

A. redecorate

B. redecorated

C. to redecorate

D. redecorating

16. The harder you try, ____________.

A. the most success you achieve

B. you achieve the more success

C. the more success you achieve

D. the better you achieve success

Mark the letter A, B, C or D to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges

17. Lan: “Mum, I’ve got 600 on the TOEFL test”. Lan’s mother: “ _______________”

A. Good job!

B. Good way!

C. You are right!

D. Oh, hard luck!

18. Lan: “How do you usually go to school?” – Giang: “ _____________”

A. Fifteen minutes

B. One kilometer

C. Every day

D. On foot

Mark the letter A, B, C or D ti indicate the word(s) CLOSET in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions

19. In spite of her difficult living conditions, she studies extremely hard.

A. hardly

B. very

C. fairly

D. excellently

20. Which channel do you recommend to someone who likes animals?

A. suggest

B. tell

C. speak

D. talk

ĐÁP ÁN

I. MULTPLE CHOICE

1. B

2. C

3. C

4. A

5. D

6. C

7. A

8. C

9. B

10. C

11. D

12. B

13. C

14. B

15. C

16. C

17. A

18. D

19. B

20. A

21. D

22. D

23. C

24. D

25. B

26. A

27. A

28. A

29. C

30. D

31. B

32. D

II. WRITING

Finish the second sentence so that it has similar meaning to the first one, beginning with the given words

33. I wish they would open/ wouldn’t close the shop at lunch time

34. If I were you, I wouldn’t buy that car

35. Mary congratulated me on winning the scholarship

36. The boys would rather play soccer than stay indoors

Use the given words to make meaningful sentences. You can make additions or changes if necessary

37. Instead of being excited about the good news, he seemed to be indifferent

38. Some journalists were waiting for the director when I came to the company

39. There is no point in telephoning him as he is not at home now

40. Why don’t more women run for public office?

5. Đề số 5

I. MULTPLE CHOICE

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions

1. A. although

B. ethnic

C. there

D. gather

2. A. claimed

B. warned

C. occurred

D. existed

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions

3. A. deny

B. devote

C. between

D. service

4. A. maximum

B. interfere

C. calendar

D. marvellous

Mark the letter A, B, C or D to indicate the underlined parts that needs correction in each of the following questions

5. To repay you for your kind, I will become a wise and independent woman.

A. repay

B. kind

C. wise

D. woman

6. I wish I knew this before I bothered you with my problem.

A. knew

B. I

C. with

D. problem

7. Jennie had spent most the day under a blossoming pear tree in the back-yard.

A. had

B. most

C. under

D. tree

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions

8. I __________ it you if you told me earlier.

A. would give

B. had given

C. will give

D. would have given

9. You should know _____________ a thick good book quickly.

A. to read

B. how to read

C. reading

D. they way for reading

10. My sister studied hard, ____________ she completed her exam successfully.

A. although

B. but

C. because

D. so

11. She worked as a secretary ____________ she graduated from the college.

A. before

B. since

C. while

D. until

12. The party will finish _________ 9 and 9.30.

A. among

B. at

C. between

D. from

13. I only have to keep on wailing, ______________?

A. won’t I

B. mustn’t I

C. don’t I

D. haven’t I

14. The only thing ____________ didn’t bore him was the idea of hunting.

A. which

B. what

C. who

D. that

15. Would you like to ______________ the games?

A. take down

B. take in

C. take off

D. take part in

16. These exercises are ____________. We cannot do them.

A. difficulty

B. easy

C. difficult

D. easily

Mark the letter A, B, C or D to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges

17. Jack: “ I don’t like her dress”

Jill: “ ________________”

A. I do, too

B. I don’t also

C. I don’t, either

D. I do not also

18. – “Would you like to stay here tonight?” the man asked.

– “___________________. I’d be in the way.”

A. Yes, I’d love to

B. No, thank you

C. You’re welcome

D. Probably

ĐÁP ÁN

I. MULTPLE CHOICE

1. B

2. D

3. D

4. B

5. B

6. A

7. B

8. D

9. B

10. D

11. C

12. C

13. C

14. D

15. D

16. C

17. C

18. B

19. A

20. A

21. B

22. C

23. C

24. B

25. B

26. D

27. A

28. D

29. A

30. D

31. C

 

II. WRITING

Finish the second sentence so that it has similar meaning to the first one, beginning with the given words

32. The house in the country will be sold by my parents

33. Unless the man arrives, we will start the conference without him.

34. They suggested that advertisements on TV should be banned

35. Not only does he sing well but also he dances beautifully.

36. She said that she was working in a restaurant

Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence, using the word in capital

37. He wishes he could come to his brother’s wedding

38. My mother used to for me when I married my wife

39. “I will hold an event about skin care next month” Mary said

40. If I were good at English, I could become a tour guide

Trên đây là một phần trích đoạn nội dung Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Lộc Hạ. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Trần Đăng Ninh
  • Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Phùng Chí Kiên

Chúc các em học tập tốt!

Đăng bởi: Quà Yêu Thương

Chuyên mục: Lớp 9

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button