Giáo dụcLớp 9

Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Lý Tự Trọng

Dưới đây là Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Lý Tự Trọng đã được Quà Yêu Thương biên soạn. Với các dạng đề khác nhau, các em sẽ có cơ hội luyện tập và chuẩn bị thật tốt cho kì thi tuyển sinh vào lớp 10. Mời các em cùng xem chi tiết tư liệu ngay sau đây.

BỘ 5 ĐỀ THI THỬ VÀO LỚP 10 NĂM 2021 MÔN TIẾNG ANH

TRƯỜNG THCS LÝ TỰ TRỌNG

1. Đề số 1

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM: (40 câu: 8,0điểm)                             

I. Choose the word A, B, C or D whose underlined part is pronounced differently from the others.

01. A. champagne                   B. church                     C. watch                      D. change

02. A. sight                             B. considerate             C. divide                     D. tidal

03. A. disappointed                 B. provided                 C. polluted                  D. enjoyed

II. Choose the word A, B, C or D which is stressed differently from the others.

04. A. answer                          B. admire                    C. advise                     D. adjust

05. A. congratulate                 B. decorate                  C. nominate                D. celabrate

III. Read the following passage then choose the word A, B, C or D to fill in each of the blanks from 06 to 15.  

LEARNING A SECOND LANGUAGE

Some people learn a second language (06) _________. Other people have trouble learning a new language. How can you help (07) _________learn a new language, such as English? There are several ways to make learning English a little easier and (08) _________.

The first step is to feel positive about learning English. If you believe that you can learn, you will learn. (09) _________patient. You don’t have to understand (10) _________all at once. It’s natural to make mistakes when you learn something new. We can learn from our mistakes.

The second step is to practice your English regularly. For example, write in the journal, or diary, everyday. You will get used to (11) _________in English and you will feel more comfortable to express your ideas in English. After several weeks, you will see that your writing is improving. (12) _________, you must speak English every day. You can practice with your classmates (13) _________class.   

The third step is to keep a record of your language learning. You can write this in your journal. After (14) _________class, think about what you did. Did you answer a question (15) _________? Did you understand something the teacher explained? Perhaps the lesson was difficult, but you tried to understand it.

It is important to practice every day and make a record of your achievements.

 06. A. easilier             B. easy                         C. easily                      D. ease

 07. A. itself                B. herself                     C. himself                   D. yourself

 08. A. interested        B. more interesting     C. interest                    D. interesting

 09. A. Be                    B. Been                       C. Being                      D. To be

 10. A. something        B. everything              C. anything                 D. nothing

11. A. written              B. to write                   C. writing                    D. write

12. A. By addition      B. In addition              C. Addition                D. Additional

13. A. beside               B. behind                    C. next to                    D. out of

14. A. all                     B. few                         C. some                       D. each

15. A. correctly           B. corrective                C. correct                    D. correction

IV. Choose the word A, B, C or D which best completes each of the sentences from 16 to 35.

16. I suggest_____________ some money for poor children.

A. raise                                    B. raising                     C. to raise                                D. raiseing

17. She didn’t work hard enough, ____________she lost her job.

A. so                            B. but                          C. and                                     D. although.

18. What  ____________ if there were  a serious nuclear accident?

A. happens                  B. will happen             C.  happened                           D.  would happen

19. Please phone this number for more _____________.

A. inform                                B. informative             C. information                        D. informatively

20. Tom plays soccer very well,_____________?

A. does he                               B. doesn’t he               C. did he                                 D. didn’t he.

21. Mary’s eyes are weak. __________, she has to wear glasses.

A. But                         B. However                 C. and                                     D. Therefore

22. The car____________ he has just bought is very expensive.

A. which                                 B. who                        C. whom                                 D. whose

23. Family members_____________ live apart try to be together at Tet.

A.which                                 B. who                         C. whom                                 D.whose

24. We are____________when the New Year’s Eve is coming very near.

A.excitement               B. excitedly                 C. excited                               D.exciting

25.  _____________ I was really tired, I couldn’t sleep.

A. Although                B. So                           C. Therefore                            D. However

26. The doctor _________me not to stay up too late at night.

 A. advised                              B. suggested                C. insisted                               D. forced

27. His house looks very large and beautiful. It is _________house.

A. a seven-room                      B. a seven-rooms        C. seven room                         D. seven rooms

28. It’s very hot today. I wish I _________on the beach now.

A. am                                      B. was                         C. were                                   D. had been

29. When he lived in the city, he _________to the theater twice a week.

A. uses to go                           B. has gone                 C. used to go                           D. was going

30. My father asked us _________too much time playing computer games.

 A. not to spending                  B. did not spend          C. not to spend                        D. to not spent

31. Hoai can not remember the name of the restaurant _________she ate her favorite roasted duck.

A. which                                 B. whose                     C. whom                                 D. where

32. It is nearly 3 months _________he visited his parents.

A. while                                  B. during                     C. since                                   D. when

 33. _________population is another unpleasant result we have to solve.

A. Increased                            B. Increasing               C. The increase                       D. To increase

34. If we _________enough time, we’ll study this exercise more carefully.

 A. will have                           B. have                        C. had                                     D. would have

35 ~ John: “Would you mind if I turned off the light?”  ~ Mark: “________.”

A. Yes, I don’t mind       B. No, I wouldn’t   C. No, I don’t mind               D. Yes, I wouldn’t

V. Read the following passage then choose the word A, B, C or D to answer the questions from 36 to 40.

It is estimated that about 200 million people who use the Internet computer network around the world. The Internet allows people to work at home instead of traveling to work. The Internet allows businesses to communicate with customers and workers in any part of the world for the cost of a local telephone call. E.mail allows users to send documents, pictures and other data from one part of the world to another in at least 5 minutes. People can use the Internet to do shopping. This save a lot of time. It is possible to use the Internet for education – students may connect with their teachers from home to send or receive e.mail or talk their problems through “online” rather than attend a class.

36. The Internet allows people ………………………………………….

A. to stay at home and rest                B. not to work            

C. to travel to work                             D. to work at home

37. To a business, the Internet is ……………..to communicate with customers.

 A. a cheap way                                   B. a very expensive way                               

 C. an inconvenient way                     D. a difficult way

38. E.mail can be used to send ………………………………………….

A. documents              B. information                         C. data                        D. all are correct

39. To use the Internet for education is ………………………..

A. impossible              B. possible                              C. inconvenient           D. difficult

40. What is the main idea of the passage?

A. The benefits of using the internet.             B. The disadventage of using the internet.

C. How to use the internet.                             D. All are correct.

B. PHẦN TỰ LUẬN (2,0điểm)

I. SENTENCE TRANSFORMATION

Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first one.

41. It is very difficult to learn English.

Learning English __________________________________.

42. It is 20 years since I left school.

I _______________________________________.

43. We have just bought a new house .

A new  ___________________________________.

44.  “I must do all the housework now.” said Nam.  

Nam                                                                                                                                       

45. Can you type the letter right now?                                             

You can                                                                                                                                  

II. WRITING

Write a paragraph of 120-150 words about the benefits of playing sport.

ĐÁP ÁN

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM (40 câu: 8,0 điểm; 0,2 điểm cho mỗi đáp án đúng)

I.

Câu

1

2

3

Đáp án

A

B

D

II.

Câu

4

5

Đáp án

A

A

III.

Câu

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Đáp án

C

D

B

A

B

C

B

D

D

A

IV.

Câu

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

Đáp án

B

A

D

C

B

D

A

B

C

A

Câu

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

Đáp án

A

A

C

C

C

D

C

A

B

C

V.

Câu

36

37

38

39

40

Đáp án

D

A

D

B

A

B. PHẦN TỰ LUẬN (2 điểm)

I. SENTENCE TRANSFORMATION (0,5 điểm; 0,1 điểm cho mỗi câu đúng)

Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first one.

41. Learning English is very difficult.

42. I left school 20 years ago.

43. A new house has just been bought (by us).

44. Nam said he had to do all the housework then.

45. You can type the letter right now, can’t you?

2. Đề số 2

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM: (40 câu: 8,0 điểm)

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

1. A. stopped              B. missed                    C. cooked                    D. lived

2. A. stage                   B. classmate                C. advance                  D. late

3. A. depend               B. poet                        C. equal                       D. region

Choose the word whose stress pattern is different from that of the others.

4. A. pollution             B. dynamite                C. describe                  D. protection

5. A. recent                 B. suggest                   C. apply                       D. divide

Circle the best option A, B, C or D to complete each sentence

6. ________ I use your computer to check my e-mail?

A. Ought                     B. May                        C. Will                         D. Would

7. She suggested ________ money for the poor people in the region.

A. to save                    B. saved                      C. saving                     D. save

8. That tall woman, ______ career is very successful, usually helps children in this orphanage.

A. that                         B. what                       C. which                      D. whose

9. The teacher advised the children ________  and see the dentist regularly.

A. went                       B. going                      C. go                           D. to go

10. We were made ________ all the cleaning in the house.

A. do                           B. to do                       C. doing                      D. done

11. He ________  the piano since he was a child.

A. practises                 B. was practising         C. practised                 D. has practised

12. The material and design for men are different from ________ for women.

A. those                       B. that                         C. this                          D. these

13. At night, you can see thousands of stars ________  the sky.

A. from                       B. on                           C. in                            D. at

14. Nobody was in the room, ________?

 A. were they               B. was they                 C. weren’t they           D. wasn’t they

15. I ________ do the homework before playing chess if I were you.

A. will                         B. can                          C. must                        D. would

16.Nam: That’s an excellent picture you have painted, Mai! – Mai: __________.

A. It’s not bad                                                 B. not at tall               

C. It’s nice of you to say so                            D. Congratulation

17. We should _________all the electrical appliances when leaving our room.

A. turn off                   B. turn up                    C. turn on                    D. turn down

18. She asked me if I ________ a laptop computer the following day.

A. buy                         B. bought                    C. would buy              D. will buy

19. Mr. and Mrs. Anderson will never forget their trip to Hue, ________  was the old capital of

Vietnam, under the Nguyen dynasty.

A. which                     B. where                      C. in which                  D. that

20. She’d love to go to the party.  _________, she had to look after the baby in the evening.

A. However                B. Although                C. But                         D. Therefore

Choose the underlined word or phrase that needs correcting.

21. We don’t mind to wait for you to finish your homework.

A. homework              B. to finish                  C. to wait                    D. for

22. We should prepare food careful before turning on the stove.

A. food                                   B. careful                    C. should                     D. turning

23. Although he was tired, but he still went to work yesterday.

A. to work                   B. was                         C. went                       D. but

24. I met a lot of interesting people while I was studying at Ho Chi Minh City.

A. at                            B. interesting               C. while                       D. met

25. When she came to my house this morning, I still slept.

A. this morning                       B. came                       C. to                            D. still slept

Choose the word which best fits each gap of the passage.

By using computers people can do things faster (26)_______by using other means. Computers can do any calculations (27)_______than a skilled mathematician. (28)_______a computer is programmed properly, it can (29)_______accurately. When we look back the history of computer (30)_______, we can see the great differences (31)_______the old computers and the modern ones. The old computers work (32)_______slower than the modern ones. We can use the new generation of computers conveniently because of their small size and many applied programs (33)_______are widely used all over the world. We can get any sorts of information (34)_______the Internet. These are the reasons why computers (35)_______not only at offices but also at homes.

26.       A. as    B. than             C. more           D. less

27.       A. more rapid B. rapidly        C. more rapidly           D. as rapidly

28.       A. Although    B. After           C. Because      D. If

29.       A. work           B. take             C. make           D. run

30.       A. science       B. scientific     C. scientifical D. scientifically

31.       A. on   B. to    C. between      D. from

32.       A. more           B. less C. most            D. much

33.       A. which         B. who             C. where          D. when

34.       A. into             B. from            C. of    D. to

35.       A. use B. perform       C. appear         D. treat

ĐÁP ÁN

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM: (40 câu: 8,0 điểm – mỗi câu thí sinh chọn đúng được 0,2 điểm)

1. D

2. C

3. B

4. B

5. A

6. B

7. C

8. D

9. D

10. B

11. D

12. B

13. C

14. A

15. D

16. C

17. A

18. C

19. A

20. A

21. C

22. B

23. D

24. A

25. D

26. B

27. C

28. C

29. A

30. D

31. C

32. D

33. A

34. B

35. C

36. B

37. A

38. D

39. C

40. A

B. PHẦN TỰ LUẬN (2,0 điểm)

I. SENTENCE TRANSFORMATION

(0,5 điểm. Mỗi câu học sinh làm đúng được 0,1 điểm)

41. That old house has just been sold.

42. I haven’t spoken to her for two years.

43. Elizabeth doesn’t  play the piano as well as Helen.

44. You remember your first visit to Ho Chi Minh City, don’t you?

45. What about using banana leaves instead of plastic bags to save energy?

3. Đề số 3

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM: (40 câu: 8,0điểm)

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

1. A. cough                             B. enough                    C. although                 D. laugh

2. A. campus                           B. candidate                C.award                      D. examine

3. A. removes                          B. admires                   C. changes                  D. divides

Choose the word whose stress pattern is different from that of the others.

4. A. label                                B. luxury                     C. receive                    D. model

5. A.charity                             B. energy                     C. separate                  D. pollution

Circle the best option A, B, C or D to complete each sentence

6. We haven’t seen each other ________.

A. yesterday                            B. since June               C. last week                D. for two months ago

7. I enjoy ________ to the radio while I am driving.

A. hearing                               B. listening                  C. watching                D. seeing

8. He ________ to go to the theater when he lived in the city.

A. not used                              B. wasn’t used to        C. didn’t use to           D. hasn’t used

9. If my brother had a car, he ________ to work every day.

A. drives                                 B. drove                      C. will drive                D. would drive

10. A new style of jeans ________ in the USA.

A. has just introduced                                     B. were just introduced

C. has just been introduced                                        D. have just been introduced

11. ________ Jane has an exam tomorrow, she still watches TV.

A. Although                            B. However                 C. Therefore                D. Even

12. Lam ________ he could meet the aliens from outer space.

A. hopes                                  B. wants                      C. likes                        D. wishes

13. The last train hasn’t arrived yet, ________?

A. is it                                     B. has it                       C. did it                       D. was it

14. – “________ pass me the newspaper?”– “Sure. Here you are.”

A. Would you mind                                                    B. Could you please               

C. May you                                                                 D. Why don’t we

15. She doesn’t type ________ as her friends.

A.quicklier                              B. more quickly          D. most quickly           D. so quickly

16. Mrs. Mai, ________ is our teacher, will go to Australia next summer.

A. who                        B. what                       C. which                     D. she

17. – “When did your pen pal arrive?” – “________.”

A. Since a week                      B. In five days C. For two days          D. Last Sunday

18. We aren’t ________ that he came first.

A. surprising                            B. surprised                 C. surprisingly             D. to be surprising

19. I asked him whether ________ leaving for the capital that night.

A. is he                                    B. he is                        C. was he                    D. he was

20. We arrived ________ late that  there were no seats left.

A. much                                  B. very            C. too                          D. so

Choose the underlined word or phrase that needs correcting.

21. Wouldyou mind to open the window for me?

A. for me                                 B. to open                    C. you                         D. Would

22.The last time I have seen him in this city was two years ago.

A. The last                               B. in                            C. was             D. have seen

23.In January 17th, people in Mexico bringtheir animals to church.

A. to                                        B. their                        C. bring                       D. In

24.It’s going to be rainy in Tokyo, that is the capital city of Japan.

A. that                                     B. capital city  C. rainy                       D. It’s

25.If Tran forgets her breakfast, she would be hungry before lunchtime.

A.If                                         B. breakfast                 C. before                     D. would be

Choose the word which best fits each gap of the passage.

More than 300,000,000 people speak English (26) _______ their first language. Another 300,000 speak it as a second language. No one (27) _______ how many people speak it as a foreign (28) _______. Chinese is the only language with more (29) _______ than English. This is because of the huge (30) _______ of Chinese, more than one billion people. More people study English than any other languages. English is the language of aviation, commerce, and education. (31) _______ English, a lot of people from the Third World have (32) _______ to change their lives. (33) _______ the appearance of Esperanto, (34) _______ used to be thought the world official language, English is still the (35) _______ international language.

26. A. like                               B. as                            B. alike                        D. likely

27. A. know                            B. have known            C. knows                     D. speaks

28. A. language                       B. words                     C. tongue                    D. tips

29. A. speech                          B.speakers                   C. foreigners               D. attendant

30. A. outbreak                       B. ancestor                  C. growth                    D. population

31. A. According to                B. Due to                     C. Thanks to               D. But for

32. A. challenge                      B. condition                C. situation                 D. chances

33. A. Despite                         B. In fact                     C. Although                D. In spite

34. A. that                               B. which                      C. who                        D. whom

35. A. more                             B. almost                     C. most                       D. mostly

ĐÁP ÁN

A. PHẦN TRẮC NGHIỆM: (40 câu: 8,0điểm)

1. C

2. C

3. C

4. C

5. D

6. B

7. B

8. C

9. D

10. C

11. A

12. D

13. B

14. B

15. D

16. A

17. D

18. B

19. D

20. D

21. B

22. D

23. D

24. A

25. D

26. B

27. C

28. A

29. B

30. D

31. C

32. D

33. A

34. B

35. C

36. C

37. B

38. D

39. A

40. B

B. PHẦN TỰ LUẬN (2,0điểm)

I. SENTENCE COMPLETION

(0,5điểm)

41. My brother would buy a new computer if he had enough money.

42. Nam doesn’t speak English as/so fluently as his friends (do)

43. Liz hasn’t sent us a letter since she returned to the USA.

44. Tet is an important festival which occurs in late January or early February.

45. A lot of trees will be planted along the streets by students of Ngo Sy Lien High School.

4. Đề số 4

I. PHẦN TRẮC NGHIỆM                         

Choose the word A, B, C or D whose underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. reply                   B. many                       C. candy                      D. lovely

2. A. stopped              B. laughed                   C. watched                  D. stayed

3. A. reduce                B. fence                       C. prevent                   D. receive

Choose the word A, B, C or D which is stressed differently from the others.

4. A. control                  B. taken                    C. depend                    D. collect

5. A. arrive                    B. water                    C. open                        D. happen

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to choose the correct word or phrase to complete each sentence.

6. When he __________ here, Mark was always making mistakes.

A. works                   B. worked                C. was working           D. had worked

7. A great deal of tea __________ everyday in England.

A. drinks                   B. is drunk               C. drink                       D. are drunk

8. It was _____________ a boring film that I left before the end.

A. so                          B. too                     C. very                          D. such

9. If we work hard, we will make this beach a clean and ___________ place again.

A. beauty                   B. beautifully         C. beautiful                   D. beautician

10. The new teacher loves poems and __________ them by heart.

A. makes us to learn  B. makes us learn   C. make us to learn      D. make us learn

11. You shouldn’t stay at home so much. Go ___________ and make new friends.

A. out                         B. away                  C. on                             D. by

12. Unless he ________ hard, he ____________ the final exam.

A. studies/ won’t pass                                     B. studies/ will pass    

C. doesn’t study/ will pass                              D. doesn’t study/ won’t pass

13. Mathematics is a _______________ subject in school.

A. easy                    B. compulsory           C. unimportant                   D. choice

14. I don’t want much sugar in my coffee. Just _________, please?

A. a few                   B. little                      C. few                                 D. a little

15. My father used ____________ heavily, but he doesn’t smoke any longer.

A. to smoke             B. to smoking            C. smoke                            D. smoking

16. It is sunny today. Let’s play tennis, _____________?

A. won’t we            B. shall we                  C. will we                           D. shan’t we

17. Peter: “Would you like to drink more coffee?”

      Daisy: “___________.”

A. Yes, I like it                                                           B. Yes, I’d love to                             

C. Yes, I like you                                                        D. No, I don’t like

18. I am always busy. I wish I _________ more time to look after my family.

A. am having               B. have                        C. had                        D. was having

19. I look forward to ________ from you and _________ good response from your company.

A. hearing/ seeing       B. hear/ seeing            C. hearing/ see            D. hear/ see

20. This school is only for children ________ first language is not English.

A. that                         B. who                        C. whose                     D. which

Find one mistake in each following sentence and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet.

21.   She asked me where did I came from.

            A            B              C       D

22. The boy who broke the vase will be punish.

             A               B                       C         D

23. Would you like a cup of coffee with tea?

         A                      B          C        D

24. Although they are very rich, but they aren’t happy.

                           A           B          C                        D

25. If we turn on destroying the forests, there will be big floods every year.

                   A                              B                       C              D

ĐÁP ÁN

I. PHẦN TRẮC NGHIỆM (35 câu: 7,0 điểm)

1. A   2. D   3. B   4. B    5. A   6. B  7.  B   8. D  9. C  10. B  

11. A  12. A  13. B  14. D  15. A    16. B  17. B   18. C   19. A  20. C  

21. C  22. D   23. D   24. C  25. A   26. B  27. B  28. B  29. D  30. D 

31. A  32. C  33. A  34. A   35. B

B. PHẦN TỰ LUẬN (3 điểm)

I. SENTENCE TRANSFORMATION (1 điểm)

Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first one.

1. Speaking English fluently is very useful.

2. He stopped smoking three years ago.

3. A new computer has been bought for me by my father.

4. He asked Lan who had phoned her the day before/ the previous day.

5. Although the weather was bad, they had a picnic.

5. Đề số 5

Part A: Multiple choice ( 8 points)

I/ Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. stays

B. plays

C. says

D. days

2. A. plumber

B. website

C. public

D. label

II/ Choose the word in each group that has different stress pattern from the others.

1. A. garden

B. beauty

C. standard

D. ago

2. A. access

3. A. computer                         

B. amount

B memory

C. purpose

C. serious

D. campus

D. special

III/ Choose the best word or phrase to complete the following sentences.

6. I ______ stamps since 2008.

 

A. have collect

B. am collecting

C. has collected

D. have collected

7. She suggests ______ garbage bins around the school yard.

 

A. puting

B. to put

C. putting

D. to putting

8. I will lend you my bike if you ______ it back before Friday.

 

A. bring

B. brought

C. will bring

D. were bringing

9. Ann is too busy these days. She has ______ free time to talk to you.

 

A. a little

B. little

C. few

D. a few

10. He will be in Singapore from Monday ______ Thursday.

 

A. on

B. to

C. and

D. in

11.  He spoke  _________  in order to make them ______ to understand.

 

A. slow/easily

B. slowly/ easily

C. slowly/easy

D. slow/ easy

12. The police must try to catch the men most of ______ drive dangerously.

 

A. which

B. who

C. whom

D. where

13. He grew up very quickly and soon he was ______ his brother.

 

A. more heavier   

B. so heavy than

C. too heavy than

D. as heavy as

14. These students often come to see their friends on Sunday, ______?

 

A.        do these

B. are they

C. don’t they

D.don’t  students

15. The Smiths are not responsible parents. They don’t ______ their children very well.

 

A. look after

B. take after 

C. take care of

D. both A and C

16.  She asked me if I ________ to school by bicycle every day.

            A. am going    B. to go                        C. was going            D. went

 17. All the houses in the area _________ immediately.

            A. need to rebuild   B. need to be rebuilt    C. needs rebuilding      D. both B and C

18. Nga is hungry ______ she hasn’t eaten all day.  

 

A. though

B. or

C. so

D. because

19. _______ the bad weather, the soccer match was not cancelled.

 

A. because

B. despite       

C. because of

D. though

20. Mr. Pike: “John, you’ve written a much better essay this time.” – John: “______”

 

A. Writing? Why?

 

B.Thank you. It’s really encouraging.

 

 

C.You’re welcome.

 

D. Forget it.

 

ĐÁP ÁN

Part A Multiple choice ( 8 points: 0.2 point for each correct answer)

1,  C            2, A              3, D                         4, B               5, A

6, D             7, C              8, A                         9, B               10, B

11, C           12, C           13, D                       14, C               15, D

16, D           17, B           18, D                       19, B               20, B

21, B           22, B           23, C                       24, A               25, D

26, B           27, A           28, B                       29, D               30, A

31, A           32, C           33, D                       34, B               35, B

36, A           37, C           38, D                       39, C               40, A

Part B/ Writing ( 2 points)

I/ ( 0.5 point : 0.1 point for each correct answer).

1, She greeted me and asked (me) how I was that day.

2, We had our dinner prepared ( by the servant) as soon as we arrived.

3, No one in our class studies as well as Hung does

4, The accident took place yesterday.

5, I have many English books, some of which are very interesting.

Trên đây là một phần trích đoạn nội dung Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Lý Tự Trọng. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Nguyễn Bỉnh Khiêm
  • Bộ 5 đề thi thử vào lớp 10 năm 2021 môn Tiếng Anh Trường THCS Long Bình

Chúc các em học tập tốt!

Đăng bởi: Quà Yêu Thương

Chuyên mục: Lớp 9

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button